Arama sonuçları: *

1. B

Bilgisayardaki bütün test yapilabilen parcalari test yapmak istiyorum nasil yapabilirim

Peki ram veya psu yu yuk altina sokamam mi 1613601080 Cunku sistemim cekse cekse en fazla 100w ceker oda psuya koymaz ben psunun yuk altinda fansesi olup olmayacagini merak ediyorum 1613601150 Son bir soru testleri kac en az kac dk yapmaliyim
  2. B

Bilgisayardaki bütün test yapilabilen parcalari test yapmak istiyorum nasil yapabilirim

Herkese iyi geceler bilgisayar bileşenleri; Ryzen 5 3400g Gigabyte B450m sh2 Neo farza 8gb 3000mhz Samsung 860 evo ssd 250gb Cooler master mwe 600w v2 Nasil test edebilirim parcalarimi ve biraz detayli anlatip link atarsaniz sevinirim.
  3. B

2. Rami takınca sisteme görüntü gelmiyor.

Biosa girebiliyormusun 1613478490 Bir girmeyi dene
  4. B

Windows diskimin böyle görünmesi normalmi

bende bilmiyordum rehberi yapan arkadaş bölünce bende illaki bir bildiği vardır diye yaptım peki format atmadan birleştirmenin yolu varmı 1612918440 yoksa fotmat atmayı düşünüyorm 1612918572 ve epic gamesten nasıl yapılıyor kısaca anlatırmısın
  5. B

Windows diskimin böyle görünmesi normalmi

https://forum.donanimarsivi.com/konu/temiz-kurulumla-windows-10-yuekleme-rehberi.11121/ Bu arada windows kurulumunu yukaridaki verdigim linkteki rehbere gore yaptim diski ikiye bolup 60gb yer ayirdim windowsa. Bir diger sorumda 172 gb lik diski nasil kullanicagimida anlatirsaniz sevinirim bu...
  6. B

Overclock hakınnda bilgi verir misiniz

İşlemci ve ram modeli nedir
  7. B

R5 2600 + GTX 1070 Sistem Nasıl?

Alınmaz bu bütçeye sfır daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz
  8. B

Anakartım b450m sh2 nin driver ve chipsetlerinin en son sürümleri link atarmısınız

bana en son sürüm lazım aradım ama bulmadım
  9. B

Biosun Güncel olup olmadığına nereden bakabilirim?

Bıosa girip driverların sürümleri kod şeklinde yazıyor yazıyor ve internette en bios sürümüne bakıp güncel olup olmadığına bakabilirsin
  10. B

Galiba Bilgisayarıma virüs bulaştı.Nasıl kaldırabilirim?

Bunu fotmat atabilirsin en kesin çözüm bence
  11. B

İtopya dalga mı geçiyor?

Kalan parayı kargolar gibi 10 gün sonra gönderirler 😂😂😂
  12. B

Windows 10 kuracağım, performans arttırmak için ne yapabilirim?

senin bileceğin iş ve bu işine yarayacaktır https://forum.donanimarsivi.com/konu/temiz-kurulumla-windows-10-yuekleme-rehberi.11121/
  13. B

BİOS'da Cpu Fan Kaç Rpm Olması Lazım

sinirlendirmeyin bu adamı yav tövbe tövbe
  14. B

Çift ram takınca pc açılmıyor

biosa girebildin mi yoksa hiçmi açılmadı bilgisayar
Top Bottom