Arama sonuçları: *

1. Berat4123

Kasa fisi prizdeyken elektrik saliselik gitti geldi

yani hocam elektriğin gidip gelmesinde kapanmamasi normal yani
  2. Berat4123

valla hocam pc acikken saliselik gitti geldi klima kapanip acildi pc sapasaglam oyunuma devam ettim 1754985177 neden gitmediğini hala anlayamadım ama😀
  3. Berat4123

şimdi arkadaşlar normal bir şekilde valorant oynuyodum bi anda odanin isigi yanip sondu ve klimanin motoru falan tamamen durdu yani elektrik saliselik gitti geldi ama pc de hic bir sekilde kapanma olmadi bende sasirdim bu duruma(akım korumalı prizim yok) daha sonra bilgisayarı kapadığımda her...
  4. Berat4123

FC 25 GPU YÜZDE 40 KULLANIM KASMA SORUNU

dahili gpuyu kapadinmi gerci intelde varmi bilmiyorumda
  5. Berat4123

Video editörüyüm bilgisayar toplayacağım yardım

4060ti alınmaz biraz daha fazla verip 5060tp alabilirsin yada amdnin ekran kartlarına bakabilirsin 9060xt gibi
  6. Berat4123

Bilgisayarı kapadıktan sonra fişini çekiyorum

galiba yok hocam tam bilmiyorum 1753694919 anakartınız neydi hocam 1753694940 o gece çok kez gidip gelmis hocam
  7. Berat4123

biosu sıfırlayacağını sanmam kolay kolay sıfırlanacak bir şey değil
  8. Berat4123

yani hocam elektrik gidip gelirse sistem tamamen gidebilir o yüzden bu yöntem daha iyi gibi sık olmasada haftada 1-2 kere mutlaka kesiliyor
  9. Berat4123

kasanın konumu orayı kapatmak için biraz kötü yani fişi çekmek daha kolay geliyo ondan dolayı
  10. Berat4123

arkadaşlar merhaba öncelikle benim eski bi bilgisayarım vardı hep fişi takılı kalıyodu bir gece elektrikler çok kez gidip gelmiş birde bizim buralarda elektrik kesintisi fazla oluyor her neyse o geceden sonra sistem tamamen çöp olmuştu açtığımda pc çalışıp 5-6 saniye sonra kapandı fişi cikartıp...
  11. Berat4123

Fan veya ekran kartından aşırı yüksek bir şekilde ses geliyor

tamamdır hocam teşekkürler açıp bakacağım ses yoksa hiç ellemem bi arkadaşım uyarı veriyor olabilir dedi ama
  12. Berat4123

çalışırken durdurmam zararlımı
  13. Berat4123

hocam ses baya yüksekti ama kapıyı kapatıp yan odaya geçince bile ufaktan duyulabiliyordu birde sorun sizce işlemci fanındamıdır kasa fanındamı
  14. Berat4123

Val 9003 hatası alıyorum

bios ekranının fotoğrafını atabilirmisiniz hocam
  15. Berat4123

fanın vidaları tam sıkılmamışmı yani ses birden gelmeye başladı ve sesi çok yüksekti ekran kartından geldiğini sanmıyorum ki ekran kartını yük altından çıkarınca ses devam ediyordu
  16. Berat4123

arkadaşlar marvel spiderman miles morales oynuyodum bi yere gitceğimiz için tam oyundan çıkacaktım çok yüksek bir ses duydum motor sesine benzer choil whine sesimi diye oyundan çıktım ekran kartını yük altından çıkarttım ama ses hala devam ediyordu ve hala pc yi açmadım ses fanlardanmı yoksa güç...
  17. Berat4123

Format sonrası ekran gelmedi

tamam hocam kasayı kapatıp yenıden bıosa gırıp formatladım yinede tesekkurler
  18. Berat4123

@DA-Tech hocam bakabilirmisiniz 1753552190 @shankar1 hocam bakabilirmisiniz
  19. Berat4123

arkadaşlar format attım bilgisayara youtubede izlediğimi göre yeniden başlatılıyor dediğinde flashi bilgisayardan çekin demişti ben ekrana bakmıyodum ekran gidince yeniden başlatılıyor sandım flashı cektim msi yazisi kaldi ekranda düzelirmi yaklaşık 3-4 dakikadır böyle acil cevaplarsanız sevinirim
  20. Berat4123

Usb ile format ortalama ne kadar sürüyor

hocam formattan sonra yine ethernete bağlanmazsa internetsiz manuel kurcam mecbur birde en başta etherneti çekin demiştiniz hangi aşamada etherneti takayım windowsun kurması icin internet lazım diye biliyorum
Geri