Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

Farming simülatör 22 drop sorunu

dlss'yi niye ultra performansa çekiyorsun gerek yok kalitede bırak öyle bir dene.
  2. Berk Atmaca

R5 2600 RX 550 li sistem alınır mı?

Ekran kartı hariç sistem güzel. Fiyat konusunda yorum yapamam. İleride RTX 2060 takarsın
  3. Berk Atmaca

Mx330 düşük performans

Laptop prize takılı değilse prize tak. Diğer bir seçenek ise laptobunun ısınması. Alt kısmı direkt masaya temas ediyorsa hava almadığından ısınıp frekans kısıyordur. Deneyin geri dönüş sağlayın.
  4. Berk Atmaca

Çözüldü✓ Yakın bir zamanda bu sistemi almayı planlıyorum herhangi bir öneriniz var mı?

stock soğutucuysa ileride değiştirilebilir bence sorun yok ama fiyat konusunda bir şey söyleyemeyeceğim. bilgim yok fiyatlar konusunda.
  5. Berk Atmaca

Çözüldü✓ Yakın bir zamanda bu sistemi almayı planlıyorum herhangi bir öneriniz var mı?

Hocam şöyle söyleyeyim; Nvidia yerine 6700xt al dememizin sebebi "oyun performansı" konusunda daha ucuza daha fazla fps sunmasından kaynaklı. Diğer işlere kayacaksanız -özellikle 3d modelleme gibi işler- Nvidia almanız daha iyi olur. Yayıncılık için keza öyle. Benim kullanım alanım sadece oyun...
  6. Berk Atmaca

Sadece oyun odaklıysa 6700XT al ama yok yayın açarım işte video editlerim ne biliyim görüşme yaparken arka planı yok ederim mikrofonumun dip sesini anlık olarak alırım dersen NVIDIA'nın sunmuş olduğu nimetlerden yararlan ve 3060ti al. (cuda desteği, nvidia broadcast, daha iyi ve stabil yayın...
  7. Berk Atmaca

Çözüldü✓ HP Victus Aldım Hiç Memnun Değilim

95 derecede bile klavye eriyecek kadar ısınmıyor abartmışsın. evet boşta 80 derece oluyor bunda okeyim oyunda kaç derece oluyor? eğer oyunda değilsen quite moda almalısın eğer rahatsız ediyorsa. Şuan loldeyim ve ısı değerleri böyle Laptobu masaya dümdüz dayayıp EĞEĞEĞ LABDOB ÇOK ISINIYOR YAAWW...
  8. Berk Atmaca

Çözüldü✓ OBS kayıt bit hızım ne olmalı

Youtube sıkıştırdığı için görüntü kalitesi bozuluyor. 1080p videoyu 2k render alıp atarsan sıkıştırma stili değişiyor. Dene bence. Birazda keskinleştirm eklersen daha tatlı görüntü elde edersin. Tabii bunları edit programından yapıcaksın ayrıca 1080p60 için 50k yeter ve fazla.
  9. Berk Atmaca

Aldığım USB Hub'u gerçekten 3.0 olduğunu nasıl test edebilirim?

Kankalar alfais marka usb hub denk geldi. 20tl'ye aldım. Ürün dümdüz ambalajlanmış üstünde marka yazmıyor. ama usb'lerin içi mavi ve malzeme kalitesi yani normal gibi. Alfais 4360 yazıyor üstünde. Bunu nasıl test ederim 3.0'mı diye? Kulak klavye mouse takıcam oyunlarda donmaması ve bunu...
  10. Berk Atmaca

GAMELOOP KASMA SORUNU

Net çözüm istersen işlemcini upgrade etmen gerekiyor
  11. Berk Atmaca

GAMELOOP KASMA SORUNU

Gameloop işlemci isteyen bir emülatör. Sanallaştırma kapalıysa aç. 8gb ram ver directx seç. Fazla bir artış yine de olmaz.
  12. Berk Atmaca

LOLDE AZ FPS ALIYORUM

Lolde normal.
  13. Berk Atmaca

Çözüldü✓ Bilgisayarımın ekranı gelmiyor

Ram ışığı yanıyorsa çıkar tak yapmanız sorunu çözebilir. Deneyin
  14. Berk Atmaca

Çözüldü✓ Bilgisayarımın ekranı gelmiyor

Psu değişimi sonrası genelde CPU kablosu tam oturmuyor. Kontrol edin lütfen. Veyahut cpu kablosunu ekran kartına takmaya çalışabiliyor insanlar. Kontrol sağlar mısınız? Birde birkaç kez deneyin. Bazen ilk açışta pc açılmıyor. Psu kablolarının tam oturduğuna dikkat edin dememe gerek yok sanırım...
  15. Berk Atmaca

Bilgisayar Mavi Ekran Verip Yeniden Başlıyor

Sonuçlar neler hocam? Bir gelişme var mı?
  16. Berk Atmaca

bu sistem forza 4 oynatır mı

Pek bir şey bekleme. İdare edilmez forza da.
  17. Berk Atmaca

hp victuslar kronik sorunlu mu

Dostum laptobun arkasından ufak bir şeyle yükselt 1-2cm kadar sıcaklığı 82-85 dereceye düşür. Ben öyle yaparak oynuyordum ilk zamanlar. Masaya yapışıksa normal
  18. Berk Atmaca

Yine Victus laptop belirtmemişim ekleyim bunuda
  19. Berk Atmaca

Bende AMD işlemci vardı. Siyah ekran sorununu o yüzden yapıyordu. Kaldırdım temiz kurulumunu yaptım (144hz vermiyor yoksa) düzeldi. Özellikle operada yapıyodu
Top Bottom