Arama sonuçları: *

1. B

Pc Dongle Bağlantı Kopuyor

Hocam baya kötü bi dognle galiba bu linkte attığınızı aldım bide onla deniyim.
  2. B

Pc Dongle Bağlantı Kopuyor

Arkadaşlar concort diye bir dongle kullanıyorum satın almadım bir yerden buldum daha yeni Xbox kontrolcüsü aldım ve bu dongle üzerinde kullanırken hep bağlantı kopuyor bağlanırken sıkıntı yaşıyorum görmüyor kolu ve ayrıca kulaklığım bozulduğundan JBL kulaklık kullanıyorum bilgisayarda ikisini...
  3. B

1660 Ti Bilgisayar Alması Gerektiğinden Az Fps Alıyor

Peki ekran kartımın sağlam olup olmadığını nasıl anlarım veya format atsam mı sence en son atalı 4-5 ay oldu galiba ve kardeşim korsan oyun falan yüklemişti sil şimdi ama belki virüs kapmıştır bilgisayar.
  4. B

Yani evet optimizasyonundan herkes şikayeçi ama benim bilgisayarın benchmark videolarını izlediğimde ulta ayarlarda 100 falan alıyor ben ultrada 30-40 alıyorum
  5. B

Yakın zamanda temizledim bilgisayarı. Kasa konumu iyi diye düşünüyorum masada yani. 1729265409 Asıl sorunum Rüşt aslında oyunun fps değerleri çok kararsız optimizasyonu kötü genelde forumlarda okuduğum kadarıyla 3200 mhz ram istediğini söylüyolar minimum diyorum acaba ram mhz ayarını biostan...
  6. B

İşlemci r7 4750g pro ram Corsair 3000 mhz
  7. B

Arkadaşlar yaklaşık 4-5 ay önce ekran kartı aldım 2.el 1660ti o zaman dikkat etmedim ama şu anda battlefield gibi oyunlarda internette benchmark videolarında verdiği fps i vermiyor bazen ultra ayarlarda 60-70 e düşüyor videolarda 100 üstü genelde sadece o değil rust oyununda bayağı bir kötü fps...
Top Bottom