Arama sonuçları: *

1. Bermud4

PC açılırken mavi ekrana gidiyor böyle oluyor

+nvram hatası; bios, hard disk ve ekran kartından kaynaklanabileceğini söylemek istedim. Bios'u resetlemeyi deneyiniz. Sonra default ayarlada yeniden başlatın pc'yi, usb aygıtları varsa usb girişlerinden çıkarın. +nv-ram bilgisayarın gücü kesildiğinde bilgisayardaki tak ve kullan aygıtların...
  2. Bermud4

Laptoba göre değişir markasını internete yazıp boot menüsünü nasıl ayarlayabildiğine bakmanı öneririm.
  3. Bermud4

Boot ayarları değişmiş olabilir. Biosa girip sistemin yüklü olduğu hddyi boot menüde en başa almayı dene bi istersen.
  4. Bermud4

Bilgisayarım kendine reset atıyor

Garantisi varsa gönderin direk.
  5. Bermud4

Bilgisayarım kendine reset atıyor

Psu markası nedir?
  6. Bermud4

fps sıcaklık cpu gpu kullanımı gösteren uygulama

MSI afterbunner. Yanında riva tunnerde iniyo onuda indirin.
  7. Bermud4

Bilgisayarımda ZULA kasıyor.

CS 1.6
  8. Bermud4

Hangi işlemci hangi ekran kartı besler

Besleyemez.
  9. Bermud4

E5700 ve 9500 GT PUBG Lite Kaldırır Mı?

Pubg kaldıran ekran kartları yazarsan çıkıyor.
  10. Bermud4

Kasa toplandı, görüntü yok?

Ramlerin yerini değiştirip dener misin?
  11. Bermud4

Bilgisayarı gece kapatıyoruz sabaha açılmıyor

Bu sorunu yaşayan bir arkadaş daha vardı garantiye yollayıp sorununu çözmüştü sanırım. Sizde erkenden yollayın garantiye bence.
  12. Bermud4

Kasa çalışıyor ama ekran gelmiyor.

Bios pilini çııkarıp 10-15 dk bekledikten sonra tekrar takmayı deneyin bir de ramlerin yerlerini değiştirip dener misiniz?
  13. Bermud4

Windows Takılma Sorunu

SSD sadece windowsu değil oyunlarıda hızlandırır (oynanış olarak çok fark olmasada oyunun açılması ve geçiş ekranlarında falan hızlanma olur) bütçen varsa hddyi satıp üstüne koyup 500gb bir ssd alman. Bütçen yoksa da 120gb ssd alıp sadece windowsu ve driverlerı yüklersin veya 240gb ssd alıp...
  14. Bermud4

Windows Takılma Sorunu

Windows10 da hdd düzgün çalışmıyor. Bende denemiştim disk kullanımı %100 sorununu çözemedim. SSD alıp sistemi oraya kurarsanız güzel olur.
  15. Bermud4

Oyunda işlemci kullanimin yükselmesi gpu nün düşmesi

Cod warzone mu oynuyorsun? Darboğaz olması çok zor işlemci güçlü bir işlemci.
  16. Bermud4

Oyunlarda donma yaşıyorum?

Ekran koyulaşmasını pek anlayamadım ama monitöründe eğer mod seçimi varsa monitörün ayar tuşundan ayarlara girerek bi kontrol et istersen. Ramlerde sorun olduğunu düşünüyorsan da memtest86 ile bi kontrol edebilirsin. Son olarak görev yöneticisini açıp gözüne fazla ram kullanan herhangi bi...
  17. Bermud4

Oyunlarda donma yaşıyorum?

Vsync açınca 60a sabitliyorsa monitörünüzün hzsi değişmiş demektir. Ara sıra bendede oluyor bu. Bunun için masaüstünden sağ tık görüntü ayarları > aşağıdan gelişmiş görüntü ayarları > ekran 1 için görüntü bağdaştırıcısı özellikleri > yukarıdan monitör sekmesini seçin > ekran yenileme hızını...
  18. Bermud4

Çözüldü✓ Format atmalıyım ama bilgisayar donuyor

Başlata CMD yaz ve yönetici olarak çalıştır. scf /scannow yaz ve enterla. Belki faydası olur.
  19. Bermud4

T6 taktım görüntü gelmiyor ?

Fanlar çalışıp görüntü mü gelmiyor?
  20. Bermud4

HER OYUN VE AYARDA 300-350FPS ALMAK

Böyle oyunlarda bazen fps 500-600 lere veya daha fazlasına çıkabiliyor zaten. Önemli olan detaylı yerlerde çatışmalardaki fps değerleri ki zaten oralarda alıyosundur o fpsleri bence normal yani.
Top Bottom