Arama sonuçları: *

1. Bilgilen

Am4 toplayacagim bu parçalar iyi mi?

Anladım hocam bir şey diyemiyorum
  2. Bilgilen

Am4 toplayacagim bu parçalar iyi mi?

Am4 sistem toplamak yerine am5 sistem toplasan iyi olur aslında bütçen ne kadar tam bilmiyorum
  3. Bilgilen

Ne kadar eder PC parçaları

Teşekkür ederim dediginiz gibi yapacağım
  4. Bilgilen

Doğru diyorsunuz 3 binden aşagıya vermeyeyim diyorum ne diyorsunuz
  5. Bilgilen

Teşekkür ederim 1738858967 Sakinimden güvenli ödememi varmış bir şey varmış ona ulaştığında bana para gelecekmiş öyle birşeymi var 1738858977 Sahibinde. De
  6. Bilgilen

Merhabalar elimde boşta anakart ram işlemci var ne kadar eder acaba 2600 fiyat veriyorlar vereyimmi İşlemci:Ryzen 3 3100 Anakart:asus Dragos b450 Ram: gskil 16 gb 3200 MHz ram
  7. Bilgilen

Am5 sistem önerisi …..

Çok teşekkür ederim
  8. Bilgilen

Am5 sistem önerisi …..

İyiymiş anakart bunu alayım birde 7500 f 1x16 gb ram am5 hayırlı olsun am4 de elimden çıkarabilşrsem benden iyisi yok teşekkür ederim
  9. Bilgilen

Am5 sistem önerisi …..

7500f birde anakart alıp birde tam alıp am5 geçeyim ozaman teşekkür ederim 1738345812 Bu anakartı ilkdefa duydum alınır mı? sıkıntı yaşarmışım acaba
  10. Bilgilen

Am5 sistem önerisi …..

Merhabalar am5 sisteme geçmeyi düşünüyorum fiyat performans anakart işlemci ram ne alabilirim
  11. Bilgilen

Am5 e geçmek gerekiyormu ?

Teşekkür ederim anakart ve ram önerebilir misiniz? fiyat performans 1738344361 Teşekkür ederim önerebileceğin anakart ile ram barmı fiyat performans ve işlemci
  12. Bilgilen

Am5 e geçmek gerekiyormu ?

Merhabalar şuan ryzen 3 3100 1660 süper asıs dragon b450m 16 gb tam sistemim var ryzen 5 5700x3d almayı ve ilerde güzel bir ekran kartı almayı düşünüyorum şimdi am5 geçsem anakart ram degişmem lazım ne yapayım sizce 5700x3d alıp ilerde ekran kartımı değişip devammı ediyim
  13. Bilgilen

PC Elektirk Akımı çözümü

Merhabalar PC açılmıyor akşam kapatıyorum Birgün sonra açılmıyor 1 saat uğraşıyorum ne yapmam lazım
  14. Bilgilen

PC açılmıyor Elektirk akımı

Merhabalar iyi akşamlar elektirk akımı oluyor PC de herzaman akşam kapatıyorum Birgün sonra yine açılmıyor 1 saat uğraştırıyor ne yapmam lazım Şuan hiç açılmıyor
Top Bottom