Arama sonuçları: *

1. BlueLabels

Pc kullanırken kesinlikle bilmem gereken şeyler?

Alttaki çubuğa sağ tıklayınca görev yöneticisi açabilirsin veya ctrl shift del ile yaparsın bu arada mesela ctrl + shift + del yazarlarsa "+" tuşuna basmana gerek yok o devamı anlamı gibi düşün
  2. BlueLabels

Yerimde olsanız ne yapardınız?

Ağızlarına bağırırdım daha önceden incehesapla monitör hakkında sorun yaşamıştım canlarını okudum valla asla hakkımı yedirmem parayla alıyorum o ürünleri sonuçta ben öpücükle değil. Ayrıca garantideyken o 20 iş günü muhabbetini şeyden mi söylüyorsun ilk 14 gün koşulsuz iade olayından
  3. BlueLabels

Yerimde olsanız ne yapardınız?

1- link atmamışsın 2- neden 20 gün dolasıya kadar bekledin arayıp bilgi alsaydın keşke sürekli olarak 3- gerekirse tüketici hakem heyetine başvur uzun sürüyor genelde ama yine de bi 20-30dk ayırıp yaz ve iade içinde çabala sakın pes etme
  4. BlueLabels

Çözüldü✓ Yanlışlıkla Bildirimleri Açtım Sürekli Bu Bildirimden Geliyor Lütfen Yardım Edin

https://support.google.com/chrome/answer/3220216?hl=tr&co=GENIE.Platform%3DAndroid burayı yardımcı olmuyor mu?
  5. BlueLabels

Format atmama yardımcı olur musunuz?

sürüclerin çoğu kendi otomatik indiriyor nvidia sitesinden kendi sürücünü güncellersin kartına göre ekstra olarak yedek dosyalarını da ayır bir yere bir flasha isoyu kurarsın bir flasha yedek yaparsın veya GDrive kullanabilirsin
  6. BlueLabels

Bu ses nereden geliyor sizce?

şu şekil bir ses geliyor forumda baktım bazı kişilerde aynı şeyden şikayetçi ama tam bir çözüm sunulmamış bilginiz var mı bu konu hakkında?
  7. BlueLabels

dosya ..... da acık oldugundan bu eylemı gercekleştıremıyoruz sorunu

dlli görev yöneticisinden aç
  8. BlueLabels

DA-G9 VE İTOPYA.COM REZALETİ

anakart mı yokmuş orada niye anakartı değiştirip denememişler :D
  9. BlueLabels

İ5 13400f en iyi performans için seçilmeli ?

Bot mu lan bu nasıl yanıt FDLKSJKSLŞ
  10. BlueLabels

44K Maliyetli 4070 + 7500F Sistem

bu fiyat ne hazır benzeri sistemler var ha parçalar bu kadar kaliteli değil ama onların fiyatıda 30 civarlarında olması lazımdı hazır sistemlere bak bence
  11. BlueLabels

OLMAZ OLSUN İTOPYA VE TEKNİK SERVİSİ

Bu İtopya her geçen gün bağırtıyor beni gerçekten ürün almaya korkar oldum oradan. Hem ürünler geç geliyor hem satış sonrası destek hali ortada
  12. BlueLabels

Windows 11 destekli pc desteklenmiyor diyor

Konuya bakmamı istemişsin agam ama hiç bir bilgim yok açıkcası win11 sorunlu zaten geçmeni pek önermem
  13. BlueLabels

Nvidia Geforce Experience Kayıt almıyor

nvidiaya mail at bence
  14. BlueLabels

Dönüştürücü hakkında

Amazondan aldığım beyaz dönüştürücü 1 günde geldi ve sorunu çözdü miss gibi
  15. BlueLabels

Dönüştürücü hakkında

Beyaz olanı satın aldım bakalım ne olucak
  16. BlueLabels

Dönüştürücü hakkında

olay o dönüştürücü dışında değildir umarım
  17. BlueLabels

Dönüştürücü hakkında

Herkese merhaba, 2 gündür yan monitörümde sorun yaşıyorum VGA to HDMI olarak kullandığım bir ekipmandan olduğunu söyledi arkadaşım (oyun oynarken bir anda power saving mode diyip kapandı kardeşimin bilgisayarında da denedim aynı hatayı alıyorum LG yazıyor sonra hata veriyor gidiyor) bu 2...
  18. BlueLabels

Monitörlere bir şeyler oldu

Ekran kendi kendine gidip durmaya başladı
  19. BlueLabels

Monitörlere bir şeyler oldu

MSI G241 monitör kullanıyorum yan tarafta LG bir 2.el aldığım monitör var bugün metro exodus oynarken tak diye yan monitörde "Power Saving Mode" dedi internetten baktık olabilecek ihtimallerde en yakını ısınmış ekran kartı diye düşündüm kapadım oyunu bekledim yine aynı şekil de devam ediyor...
Top Bottom