Arama sonuçları: *

1. B

Anakartta ışık yanıyor. Pc açılmıyor

fanları takarken ramlere elin vs denk gelmiş olabilir.
  2. B

Anakartta ışık yanıyor. Pc açılmıyor

fan bağlantısını ayırdığında açılıyor mu?
  3. B

İşlemci gereksinimi yeterli sistemde darboğaz sorunu

hocam, full hd ultra ayarlarda yüzde 55 ekran kartı kullanımı sürekli ise sıkıntı olma ihtimali yüksek. anakartın pcie 4 mü?
  4. B

İşlemci gereksinimi yeterli sistemde darboğaz sorunu

oynadığın çözünürlük nedir?
  5. B

BİLGİSAYAR YANDI ÇAT DİYE SES GELDİ

hata payı diye bir şey vardır, seasonic, enermax gibi firmalarda bu oran sattığı adete göre tek haneli rakamlardadır. hatalı üretim veya düşük kalite bileşenden ötürü veya altyapı, kullanıcı hatası gibi durumlardan yaşanabilir. yaşandığı durumda bile iç bileşenleri korumak için dizayn edilirler...
  6. B

BİLGİSAYAR YANDI ÇAT DİYE SES GELDİ

bu tarz ürünler şans işi falan değil hocam. seasonic gibi üreticilerin yıllarca arge yapıp japon kapasitör vs kullanması bunun için zaten. bilindik markalara 3 kuruş fazla para ayrılmaz, dünya para ile alınan sistemler ucuz güç kaynaklarına emanet edilir. ülkenin elektrik altyapısı belli iken bu...
  7. B

PC KAPATINCA ARGB FAN YANAN IŞIK SORUNU

anakart asus mu?
  8. B

İşlemciyi soğutamıyorum yardım

hocam bulabildiğiniz alternatif bir soğutma ile deneyin isterseniz. veya soğutmayı alternatif bir işlemcide deneyin. bios güncellemesi vs tüm yolları denediyseniz pompa arızası olabilir veya soğutma sıvısında problem olabilir diye düşünüyorum.
  9. B

virüs bulaşma ihtimali de var hocam, onu da kontrol et istersen. devam eden işlemler vs. gibi
  10. B

hw info programı ile işlemci frekanslarını vs takip et istersen. windows güç yönetimi ayarlarından dengeliyi seçtiğinden emin olur musun?
  11. B

Çözüldü✓ Ekran kartı güç kablosu bağlama

tek uçlu taraf ekran kartına gelecek, diğer iki uçlu tarafa da güç kaynağından gelen kabloları bağlayacaksın. sıralama önemli değil bağlaman ve tam oturduğundan emin olman yeterli. güç kaynağından gelen tek kablodan her ikisini bağlamak yerine, iki ayrı kablo ile ayrı ayrı bağlaman önerilir.
  12. B

Çözüldü✓ Ekran kartı güç kablosu bağlama

ayıracaklarını söyledikleri güç kablosunun ucu ekran kartınızın güç bağlantısı ile uyumsuz ise, kutu içeriğinden çıkan dönüştürücüyü kullanmanız gerekiyor.
  13. B

detroit oynarken fps düşmesi

24.5.1 şuan 7.nesil için
  14. B

detroit oynarken fps düşmesi

furmark, occt tarzı programlar ile benchmark yapman gerekir ısınma vb problem olup olmadığını anlamak açısından.
  15. B

Sistemde görüntü gidip geliyor.

kablo, ekran kartı, monitör olmak üzere hepsini farklı yerlerde denemen lazım. ancak o şekilde sorunun kaynağını bulursun.
  16. B

PC'NİN BİR KAÇ PARÇASINI DEĞİŞTİRECEĞİM

5500 den 5600e geçmene değer bir fark yok kullanmaya devam et bence. fan sesi için de, fan almadan önce fanın etiket olan tarafındaki etiketi kaldır ve oraya 3 4 damla makine yağı damlatıp tekrar dene. eğer ses devam ediyorsa değiştirebilirsin. fan fiyatları göreceli bütçene göre tercih...
  17. B

R5 7600 RTX4070Super 1080'de darboğaz yapar mı?

üstün zekalı arkadaşım diyorum ki verilen değer ortalama tüm oyunlarda bu fark oluşmaz. 7800x3d ile 5600 ün rdr2 full hd ulta ayarlarda 4060 ile fps karşılaştırması avg- 69 - 82 %1 low 55 - 66 fps. ne olmuş ekran kartına overclock mu yapmış 7800x3d. ne dedim bir sürü parametre var dedim...
  18. B

R5 7600 RTX4070Super 1080'de darboğaz yapar mı?

yapıyor zaten :) 20 yılım pc başında geçti hocam pek acemi sayılmam. eski işlemcim 5600 idi bu arada. tüm oyunlarda yüzde 35 darboğaz yapmaz ancak ortalama olarak yaklaşık bu seviyede darboğaz yapacaktır. 7800x3d hariç darboğaz yapmayacak işlemci hemen hemen yok şuan piyasada. gpu kullanımının...
Top Bottom