Arama sonuçları: *

1. BorsaKaplanı888

Amcam Nasıl Bir Laptop Almış Yorumlar Mısınız?

Yazık ya gerçekten. Bunu alan kişi anlamıyordur tamam. Bu fiyata bunu satan adamın vicdanı nerde.
  2. BorsaKaplanı888

bios ekranı açılmıyor

Çift monitör mü kullanıyorsunuz ?
  3. BorsaKaplanı888

1050ti 90fps, 1660ti 50 FPS veriyor. Sebebi nedir?

Sebebi darboğaz oluyor olması. İşlemci ekran kartını besleyemediği için. Ancak eski driveri ddu ile silip yenisini kurmadıysanız bundan dolayı da olabilir
  4. BorsaKaplanı888

Bilgisayar oyun oynarken kendi kendine reset atıyor sebebi nedir çözümü nedir?

Çok rahat yeter 750w psu da başka bir sorun var büyük ihtimal
  5. BorsaKaplanı888

Sisteminiz nedir psu kaldırmıyordur belki ?
  6. BorsaKaplanı888

Hayır elektrik tornavidası var eğer dokundurduğunuzda tornavidada ışık yanıyor ise elektrik kaçağı vardır yanmıyor ise sıkıntı yok sadece kasanın güvenli metal bi yerine deydirmeniz yeterli
  7. BorsaKaplanı888

İşlemcin ısınıyor olabilir mi ? Ayrıca kasanın herhangi metal bir kısmına elektrik tornavidası ile dokun bakalım kaçak var mı ?
  8. BorsaKaplanı888

Sorunsuz çalışıyordu temizledim çalışmıyor

Islak mendil ile pc mi temizlenir Allah aşkına 🤣🤣
  9. BorsaKaplanı888

15 yıllık Intel pentinum cp2077 açar mı

Kral açsan ne olucak 5 fps alınca zevk vermezki
  10. BorsaKaplanı888

Yeni PC ekran gelmiyor

Biose girip sistemi kurmanız lazım. Geçen ben sistem kuruyordum bir türlü ekran gelmiyordu. Biosa girdiğim gini ekran geldi sistemi kurdum halloldı
  11. BorsaKaplanı888

Yeni PC ekran gelmiyor

Hocam içinde sistem kurulu değil ise bazen oluyor. Bilgisayarı açın ve ardından BİOS kısayol tuşu ile BİOSU açın.
  12. BorsaKaplanı888

Çözüldü✓ Amd software inderken ekran gidip geldi

Normal driver yüklüyor sonuçta
  13. BorsaKaplanı888

Garantiyi ne bozar acil yardım?

Etkilemez önceki fanı söküp yenisini takıcaksın düzgün yaparsan bozmadan hiçbir sıkıntı olmaz 1704196972 Garanti ne zaman bozulur söyliyim sıvı dökersen ayrıca her parçada üstü etiketli vida olur o vida açılırsa anlarlar aksi takdirde anlamazlar
  14. BorsaKaplanı888

Garantiyi ne bozar acil yardım?

Toplama Pc diyorsun kasanın vidalarında etiket yok açtığını nerden anlasınlar hadi ekran kartını filan açsan neyse bozulmaz garanti kasayı açtın diye
  15. BorsaKaplanı888

Yardım pc kapandı açılmıyor

Bazı klavyeler sistem tam açılmadan aktif olmuyor ondan olabilir mi ?
  16. BorsaKaplanı888

Evet depolama aygıtı hatası bu. Anakarttan seçtim dediniz çıkar tak yaptım dediniz. Gene olmuyorsa bozulmuş olabilir
  17. BorsaKaplanı888

Büyük ihtimal boot device hatası aldı ssd den bahsettiğine göre
  18. BorsaKaplanı888

oyuna girdiğim anda pc donuyor ve hiç bir şey yapılmıyor

İşte belki soğutucu arızalanmıştır bi kontrol et
  19. BorsaKaplanı888

oyuna girdiğim anda pc donuyor ve hiç bir şey yapılmıyor

Oyuna girdiğin anda Cpu çok ısınıyor bu yüzden pc kendini kitliyor olabilir mi ? Tamamen varsayım
Geri