Arama sonuçları: *

1. BrownVİctoria

Çözüldü✓ BİLGİSAYARI AÇINCA BİOS EKRANINA ATIYOR

Hocam Allah Razı olsun çok teşekkür ederim SSD rahmetli olmuş HDD taktım sıfırdan windows u kurdu şu anlık sıkıntı yok gibi gözüküyor (HDD nin Kaplumbağa gibi çalışması harici😊) tekrardan teşekkür ederim♥️
  2. BrownVİctoria

Hocam bu seferde HDD 320 GB DİSABLED yazıyor
  3. BrownVİctoria

Hocam zaten eskiydi SSD yerine HDD taksam bir sıkıntı olur mu aynı işlevi görür mü yani?
  4. BrownVİctoria

Windowsu yükleyecektim "SÜRÜCÜ 0 AYRILMIŞ ALAN 0.0MB" yazıyor
  5. BrownVİctoria

Flaşta Windows yüklü onu görünce olmuş olabilir dedim çıkarttım tekrardan biosta takılı kalıyor
  6. BrownVİctoria

Denedikten sonra yazicam hocam teşekkür ederim. 1666288413 Hocam yaptım bu sefer windowsu sıfırdan kurduruyor ne yapmam lazım Windows çökmüş olabilir mi kendi sitesinden indirmiştim.
  7. BrownVİctoria

Anlatırsanız sevinirim hocam
  8. BrownVİctoria

Nereden sıfırlanıyor hocam pek bilgim. Yokta
  9. BrownVİctoria

Merhabalar MSI H510M PRO E kullanıyorum az önce bilgisayarı açarken bios yazısıyla açılıyor ve orda takılı kalıyor geçilmiyor nedenini ve çözümünü bilen var mı arkadaşlar HDD SSD Söküp taktım ama yine sorun çözülmedi altta ekran görüntüsü bırakıyorum
  10. BrownVİctoria

MONİTÖR GİTTİ YARDIM 😔

Kanka aynısı benim başıma da geldi elektrik kaçağı gibi bir ses aldıysan (çat pat gibi) kablolarını kontrol et ben çöpe atacağım zaman aklıma gelmişti, baktım meğer kabloların ucu patlamış :D
  11. BrownVİctoria

Monitöre Görüntü Gelmiyor.

Aynı sorun bende de oluyor sürekli. Her seferinde Ram'den kaynaklı git gel oluyor bence sürekli yaşıyorsan problemi,bilgisayardan anlayan birine göstermeni öneririm neyden kaynaklandığını bilmeden hamle yapmak doğru olmaz.
  12. BrownVİctoria

Valorant FPS Artırmak ✔️

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Valorant'ta oynarken sürekli FPS düşmesi yaşıyordum önceden olmuyordu fakat yeni güncellemelerden sonra bu durum oyunumu oynanmayacak hale getirmişti. İnternet sayfalarından ve Youtube üzerinden incelediğim...
  13. BrownVİctoria

Windows 10 bir sorun oluştuğundan pin kullanılamıyor?

Arkadaşlar merhaba bugün bilgisayarı yeniden başlattığımda böyle bir hata ile karşılaştım. Şifre sıfırlama yazıyor tıklıyorum yine hata veriyor çözümünü internetsiz yapmam mümkün mü?Bilgisayara telefondan internet veriyordum kapatıp açınca internet bağlantım da koptu.
Top Bottom