Arama sonuçları: *

1. Bulkyapanobez

AM5 anakarta geçmek mantıklı mı?

Hocam anlık 1080p var iki adet ikisini de satıp 4k almayı planlıyorum. Hocam aslında yatırım değildi zaten elimde vardı bütçe oldukça upgrade ettim sadece. 18 ayda geldiği hal bu şekilde işte. Ben de bu şekilde düşünüyorum belki 2026 gibi sistemi satar üzerine ekler farklı bir şekilde...
  2. Bulkyapanobez

Peki hocam gerek var mı sizce ? Şu anki hali ile beni daha ne kadar götürür veya olmadı ileride mi yapmak mantıklı. Anakart zaten 4 slotlu o konuda ram yükseltmesi çok rahat oldu bunda. 1734001591 Yani bütçe çok yok al sat yapmam gerekiyor çoğu parçamı teker teker
  3. Bulkyapanobez

Zamanında burada da konusunu açmış olduğumBu sistemi upgrade etme yolunda sonlara doğru geldiğimi düşünüyorum. Anlık olarak sistem ; Asus tuf b450plus Gaming Ryzen 5 2600 MSI RTX 3080ti Corsair 8x4 32 gb 3200Mhz ram Gigabyte 750w PSU Thermalright phantom sprit İşlemci soğutucu şimdi Ryzen 7...
  4. Bulkyapanobez

Mavi Ekran Sürekli Mavi Ekran yiyorum

Hiç hatırlamıyorum hocam 1 yıldan fazla oldu
  5. Bulkyapanobez

Hocam garantiye gönderdim iki Ram'i birden bana seri numaraları farklı diye garanti kapsamına girmiyor diyorlar. Kuru içeriğinden aldığım ramleri gönderdim. THH'e başvuracağım galiba
  6. Bulkyapanobez

Ramlerin ikisini de istediler ikisini de garantiye gönderdim şuan diğer ikisini kullanıyorum bir sorun yok. Çok teşekkürler hocam valla kafayı yemek üzereydim çünkü
  7. Bulkyapanobez

Hocam corsairlerden bir tanesi bozuk onu test ettim. Fakat BIOS sıfırlamadım,deneyeyim.
  8. Bulkyapanobez

kernel security check failure hatası yedim birazdan atıyorum minidump dosyasını
  9. Bulkyapanobez

Format USB'sini yeni kurdum yarın tekrar format denemesi yaparım gibi 1726598684 Çok sağolun hocam tekrar bir şey olursa biraz daha başınızı ağrıtırım gibi :)
  10. Bulkyapanobez

Bakalım şuan mavi ekran yiyecek miyim bu şekilde devam edeyim duruma göre artık sar baştan yaparız.
  11. Bulkyapanobez

Hocam format atarken Ntfs.sys'den dolayı da mavi ekran yiyorum son 4 günde 5-6 kere format attım
  12. Bulkyapanobez

Hocam şuan diğer ram hata vermiyor. Galiba tek bir tanede sorun var. Garantisi devam ediyor yüksek ihtimalle gönderirim
  13. Bulkyapanobez

deneyeyim hocam tekrardan 1726596917 Şu an tek ram takılı hata aldım hocam
  14. Bulkyapanobez

Tamamdır test bitsin sonuçları atayım sonra teker teker denerim 1726594871 Hocam sonuçlar nereye kayıt ediliyor? 1726595224 Sonuçlar bunlar hocam
  15. Bulkyapanobez

Hocam normalde Corsair vengeance 2x8 ve g skill ripjaws 2x8 takılıydı. Çok uzun zaman sorun çıkartmadan kullandım fakat 1 hafta önce hava soğutma aldım ve o şekilde sığmadığı için ramlerin yerini değiştim. Ondan sonra mavi ekran sorunu başladı. Fakat şuan sadece Corsairler takılı
  16. Bulkyapanobez

Evet Ntfs.sys'den dolayı da mavi ekran yiyorum. Bellek tanılama testi nedir ?
  17. Bulkyapanobez

https://drive.google.com/file/d/1Rz5dqXgRUkSi3DBK1V-F5N9dYE1iD-FQ/view?usp=sharing en son güncel minidump dosyam @KYTECHNGAMING
  18. Bulkyapanobez

https://drive.google.com/file/d/1Rz5dqXgRUkSi3DBK1V-F5N9dYE1iD-FQ/view?usp=sharing 1726518006 Biraz araştırdım ya ram ya HDD diyorlar. 2 ayrı ram modeli kullanıyordum uzun zamandır. Geçenlerde hava soğutma sığmadı diye ram slotlarını değişmiştim galiba ondan oldu. Şuan aynı model ram...
  19. Bulkyapanobez

Hocam PC açılıyor mu yoksa direkt kapalı mı ne durumdasın
Geri