Arama sonuçları: *

1. B

240 hz kullandıktan sonra 60 hz kasıyormuş gibi gözüküyor

60 fps alıyorsan pek fark olmaz. Çünkü 240 hz monitör de 60 fps alıyorsan o an 60 hz gösteriyor. 240 hz zaten csgo, fortnite, cod warzone gibi fps oyunları için gerekli. O oyunlarda da 240 ve üstünü rahat görebiliyorsun.
  2. B

Sistem Csgo Kaldırırmı

Bende de şuan uzun süredir pc yok eski sistemi satmıştım. Bir kaç ay sonra ryzen 7 3700x ve Rtx 2070 superli sistem alacağım. Şuan virüsten dolayı bekliyorum.
  3. B

Sistem Csgo Kaldırırmı

Tabi herkesin kendi seçimi, kimisi göz konforuna önem veriyor, kimisi de benim gibi oyunda hırslı olup görüntüden kısıp performansa önem veriyor. Mesela benim 20 bin TL'lik bilgisayarım olsa gene Csgoyu en low ayarlar da oynarım :D Çünkü oyun saliselik en ufak hata da ölüyorsun.
  4. B

Sistem Csgo Kaldırırmı

Tabi ki tearing oluyor ciddi anlamda ama alışıyorsun. Şöyle söyleyeyim abartısız 60 fps oynayan bir adam 15 vuruyorsa, +250 fps alan adam 30 vurur. Bunu polemik olsun diye söylemiyorum csgo da fps en önemli konu. Yırtılma çok olsa da buna değiyor.
  5. B

Sistem Csgo Kaldırırmı

Kardeşim 5 yıldır oynuyorum. İlk zamanlar eski casper bilgisayarım ile 60 fps alıyordum. Ondan sonra 250 300 fps alan bir sistem topladım. Gene 60 hz monitör, dünyalar kadar fark var. İnanılmaz akıcı oluyor, diyorum ya csgo da başka. Denedin mi bilmiyorum.
  6. B

Sistem Csgo Kaldırırmı

Hayır. Monitör 60 hz olan 2 tane bilgisayar olsun. Birisinde 300 fps, diğerinde 100 fps alsın. 300 fps aldığı çok daha akıcı oluyor. Csgo diğer oyunlara benzemiyor malesef.
  7. B

Sistem Csgo Kaldırırmı

5 yıldır csgo oynuyan birisi olarak söyleyeyim csgo da 200 fps altında istediğin şekilde oynayamassın. 100 fps bile çok kötü oluyor csgo da. Ama ben arada girerim öyle bir iki maç atarım diyorsan oyna. En azından soruna böyle bir cevap vereyim.
Top Bottom