Arama sonuçları: *

1. B

Forza 5 De Aniden Çözünürlük Düşüyor?

oyunu yüksek ultra ayarlar arasında oynuyorum görüntü kalitesi kısa süreliğine aniden 360 p gibi oluyo sonra düzeliyo bu sorunu başka yaşayan var mı varsa yardımcı olursa sevinirim
  2. B

PC İYİ FPS DÜŞÜK LÜTFEN YARDIM EDİN

Anakartı desteklemiyo olabilir 1643708135 H ve B serisinde 2666MHz üzerinde bir RAM kullanabilmek için i7 veya i9 işlemci kullanmanız gerek. Benzer şekilde anakartı değiştirirseniz Z serisi bir anakart alırsanız tüm i3 ve i9 arası işlemcilerde 2666MHz sınırına takılmazsınız. 1643708545 Bios...
  3. B

Bilgisayar her açılışta mavi ekranla sorunlarla açılıyor

Geçiş yapılabiliyodu ama tam hatırlamıyorum Youtube da videoları vardı yanlış hatırlıyorsam da özür dilerim
  4. B

Masaüstünde system.conf dosyası oluşuyor

Başlıkta da belirttiğim gibi pc her açıldığın da masaüstünde system conf dosyası oluşuyor siliyorum tekrar geliyor bu nedir çözümü var mıdır ?
  5. B

güçsüz pc+konsol vs güçlü pc

O zaman kaçırmayın derim şuan 2060 lı sistemler 17 18 bin daha fazla olanlar da var
  6. B

güçsüz pc+konsol vs güçlü pc

14000 TL olduğuna emin misiniz o bilgisayarın?
  7. B

10-15 saniyelik fps düşüşü

Var, ram ilave ederken termal macunları da değiştirin ama kaliteli bir şey olsun dandik macun hiç bi işe yaramıyo
  8. B

Hocam fps le hz arasındaki fark ta fazla olursa ekran da yırtılma olur
  9. B

Garantisi varsa aldığınız yere götürmenizi öneririm
  10. B

Haklısın dostum ama senin PC nin 300 civarı fps alması lazım valorant ta falan bu Windows olmayada bilir ama sorun ciddi gibi crackli oyun yükledin mi hiç
  11. B

Windows 11 den olabilir bi de 10 kurup bakın bence
Top Bottom