Arama sonuçları: *

1. CFK’

Çözüldü✓ YENİ TOPLADIĞIM PC AÇILMIYOR

Aynı kanıdayım çünkü görüntü işlemesini düzgün yapamıyor gibi. Çünkü ekrana gelen görüntü bios görüntüsü.
  2. CFK’

Şuan görüntü hatası olduğunu düşünüyorum tvde de aynı, monitörde de aynı dedi ve ilk attığı fotoğraftaki o sarı alan Gigabytenın bios ekranı ile aynı. Kabloda veya ekran kartında bir sorun var gibi.
  3. CFK’

Bende hdmi ile tvde dene dedim denedim dediği için hdmi ile denemiştir diye düşünüp üstüne düşmedim ama görüntü hatası var kablodan olma ihtimali de var.
  4. CFK’

Ramleri çıkardığında silgi ile sarı kısımlarını hafifçe silip tekrar takar mısın. Aynı şekilde ekran kartınıda çıkarıp silip tekrar takmanı rica edicem. Sonrasında hala aynı ise SSD komple çıkar ve tekrar çalıştır bakalım bios ekranı gelecek mi.
  5. CFK’

TV'de de aynı şekilde sağ üstte sarı bir şey mi çıkıyordu ?
  6. CFK’

Bağlantılarda problem gözükmüyor ramlerden sağdakini çıkarıp öyle çalıştırmayı dene sonra takılı olan soldaki rami sağa takıp dene yine gelmez ise takılı olanı çıkarıp ilk çıkardığını solda ve sağda olarak ayrı ayrı dene.
  7. CFK’

O zaman kasadan hdmi ile tvye bağla ve öyle dene. Sorun monitörden de olabilir.
  8. CFK’

Böyle arkası değil hocam. Kasa arkası usb, dp, ethernet bağlantılarını yaptığın yerden bahsediyorum anakart backplatenin olduğu kısmın fotoğraıfnı atman lazım.
  9. CFK’

M2 var sistemde fanın altında görünüyor da olmasa da bir şey değişmez bios ekranı gelmesi lazım.
  10. CFK’

Biraz daha geriden ve kasa arkasının fotoğrafını atar mısın?
  11. CFK’

Kasa arka bağlantılarının eksiksiz olduğuna emin misin? Kasa arka bağlantılarının ve kasa içinin fotoğrafını atar mısın?
  12. CFK’

11400f anlık sıcaklık artışı sonrası ghz kısıyor

Arkadaşlar merhaba. Arkadaşımın bilgisayarında 11400f işlemci var orjinal soğutuculu bilgisayar normal şekilde çalışıyor fakat silkroad oynuyor kendisi oyunda droplanmalar yaşıyor. Ve işlemci deli gibi ısınıyor. OCCT testini açtığımda anlık olarak 80 dereceye çıkıp kademe kademe 100 dereceyi...
  13. CFK’

Kiwi Hava Üfleme Alınır mı?

Kullanıyoruz parasını hak ediyor bence. Sırf bilgisayarı temizlerim diye düşünüp alacaksan boşa para bence. En yakın benzinliğe git at 5tl vur havayı geç :D
  14. CFK’

5600G sistem kitlenmesi hakkında

Arkadaşlar merhaba. Bir abimin sistemi kitlenip kalıyor. Bazen komple sistem gidiyor biosa atıyor. Bazen bu şekilde ekran gidiyor. Sistemde harici bir ekran kartı yok. Komple sistemi değiştirdik işlemci, anakart, ssd, ram, psu. Yine aynı. Sizce neden yapar?
  15. CFK’

Sistem parça yükseltme önerisi

Bütçe?
  16. CFK’

Sürekli mavi ekran hatası alıyorum

Merhaba. Arkadaşımın bilgisayarı sürekli olarak farklı farklı mavi ekran hataları veriyor. Uzaktan pek müdehale edemiyorum. PC'den anlamıyor. Dump dosyalarını ilettim yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. https://drive.google.com/file/d/1IcUH2aSKHFIWMx7ehAnRlgWXHXj4pyi_/view
  17. CFK’

Sürekli mavi ekran hatası

Merhaba. Pc benim değil arkadaşımın pcsi. SSD sağlığı %100, Hd tune ile tarattım. OCCT ile parça testlerini yaptım. Bir problem gözükmüyor ama durduk yere sürekli olarak hata kodları farklı olacak şekilde mavi ekran alıyorum. Dump dosyalarını ilettim yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden...
  18. CFK’

Sürekli mavi ekran hatası alıyorum

Merhabalar. Arkadaşımın bilgisayarı sürekli olarak farklı farklı mavi ekran hataları veriyor. Uzaktan pek müdehale edemiyorum. Pcden anlamıyor. Dump dosyalarını ilettim yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler...
  19. CFK’

Çözüldü✓ konu kapalı

Söylediklerinden hiç bir şey anlaşılmıyor hocam. Öncelikle sen bu alışverişi kredi kartından yaptıysan ve kredi kartına geri yatacaksa nasıl kredi kartı kullanmamış oluyorsun. Eğer ki aylar öncesinde aldığın bir ürün ise başka tabii ki. Anladığım kadarıyla anlatıyorum onaylarsın :D Örnek...
  20. CFK’

Çözüldü✓ Pc durduk yere restart attı!!

Senin not defterini açmana gerek yok minidump dosyasının içindeki dosyayı atman yeterli. Drive veya yandex disk ile.
Top Bottom