Arama sonuçları: *

1. CHADE GİGAD

rtx 4060 ile ryzen 9 5950x darboğaz yapar mı

hocam am5 i ilk pc alırken düşünmem gerekti haklısınız işlemci alırken de düşündüm ama anakart ve ram leri değişmek zorunda kalacağım için vazgeçtim
  2. CHADE GİGAD

asus rtx4060 white 8 gb goodram 2x16 3600 mhz asus b450mk ıı anakart sistemi iade etme şansım yok hocam itopyadan alalı 50 gün falan oldu işlemciyi 2 gün önce güncelledim
  3. CHADE GİGAD

14000 tl ye aldım fakat performans verdiği sürece fiyatın çok önemi yok am4 bandında başka öneriniz varmıdır?
  4. CHADE GİGAD

mazur görün hocam açıklayamamışm işlemciyi zaten satın aldım sadece darboğaz yapıp yapmayacağını merak ettim çünkü cs 2 de gpu kullanımı %99 oluyor işlemci % 10 larda
  5. CHADE GİGAD

geçen ay itopyadan hazır sistem kasa aldım 4060 lı ve ryzen 7 5700 lü ps ve premıer pro gibi uygulamalarda işlemcinin yetersiz geldiği kanaatına vardım ve anakart soketinin (am4) desteklediği en yüksek işlemciyi almak istedim karşıma bu çıktı arada sırada yüksek grafikli oyunlarda oynuyorum o...
  6. CHADE GİGAD

arkadaşlar başlıkta bahsettiğim gibi bu 2 parça darboğaz yaparmı?
  7. CHADE GİGAD

Mavi Ekran Hatasın'dan Sonra ne Yapmalıyım

arkadaşlar itopyadan 2 hafta önce yeni bir sistem aldım bugun video izlerken durduk yere mavi ekran hatası verdi minidump dosyalarını okuttuktan sonra hatayı buldum bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı
  8. CHADE GİGAD

Yeni alınan sistemde fps düşüklüğü

Hocam zaten ilk başlarda aktif değildi 150 fps falan veriyordu gpu voltaji kullanımı falan 0 dı aktiflestirdim şuan kullanıyor ekran kartı
  9. CHADE GİGAD

Çektim
  10. CHADE GİGAD

Merhabalar geçen hafta itopyadan rtx 4060 8 gb ryzen 5 7500 2x16 GB 3600 MHz goodram ve msi 500 gb M2 ssd li bir sistem aldım eksik driverleri kurmama rağmen fps değerleri c's de şu şekilde yardımcı olurmusunuz bu düşüklüğün sebebi nedir gsync aktif değil.
  11. CHADE GİGAD

PC mavi ekran hatasi vermeye başladı

Arkadaşlar her zamanki gibi pc yi aştım oyuna girerken arkada Kaspersky etkileşim kodu istedi bende kaldirmak istedim kaldirirken mavi ekran hatasi verdi aynı şeyi 3 kere yaşadım yardımcı olur musunuz
  12. CHADE GİGAD

Bu sistem ne kadar eder?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg259qr-24-5-1ms-full-hd-g-sync-pivot-oyuncu-u-fiyati,1037724235.html?gclid=Cj0KCQjw852XBhC6ARIsAJsFPN268epMANQ7akFA8UL8VfRHxPJpd0Q9ETR6jv5INvh0wmWJnFhm5GsaAtEoEALw_wcB ?
  13. CHADE GİGAD

Bu sistem ne kadar eder?

Arkadaşlar kendi sistemini satıyorum ne kadar eder ölücü olmadan bilgili arkadaşlar ürünlerin güncel fiyatına göre söylerse sevinirim
  14. CHADE GİGAD

Bu Sistemi Ne Kadara Satabılırım

GTX 1650 İ5 9400f 8 GB hyperx 2666 mhz ram rampage sailor kasa H310M PRO anakart 480 gb sandisk A400 ssd asus 25 inch 165 hz vg259qr monitör philips 76 hz 21.5 inch monitör 900x400 ınca mousead logıtech g102 lıghtsync mouse km rx9 klavye
  15. CHADE GİGAD

pc durduk yere takılıyor

arkadaşlar oyun falan oynarken ya da başka programda ıken alt tab yapınca her şey olduğu gibi masaustunde ıken takılıyor mouse ımlecının etrafında 1 kere yuvarlak dönüyor ve öylece kalıyor restart atıyorum her seferınden problem ne olabılır?
  16. CHADE GİGAD

pc kendini kapatıyor ama fanlar durmuyor

bip sesi uzun muydu ve ekran kartından mı geldi?
  17. CHADE GİGAD

Bu fps değerini alabılırmıyım?

İ5 9400f GTX 1650 4 gb ve 8 gb 2666 mhz ram ıle valorantta 200 fps üstü alabılırmıyım yayın açsam yayın açıkken kaç alırım?
  18. CHADE GİGAD

Kasa Camından Kalem İzi Nasıl Çıkar?

hocam kolonya ıle aseton bulamadım evde dişinol diye bi diş ilacı vardı keskin bişe plastiği aşındırmıştı onla denedım damlattıgım heryer direk elimi srümeden çıktı
  19. CHADE GİGAD

Kasa Camından Kalem İzi Nasıl Çıkar?

tabi reis gittim koolonya ile aseton denıycem akşam yazarım sonucu
Top Bottom