asus rtx4060 white 8 gb
goodram 2x16 3600 mhz
asus b450mk ıı anakart
sistemi iade etme şansım yok hocam itopyadan alalı 50 gün falan oldu işlemciyi 2 gün önce güncelledim
mazur görün hocam açıklayamamışm işlemciyi zaten satın aldım sadece darboğaz yapıp yapmayacağını merak ettim çünkü cs 2 de gpu kullanımı %99 oluyor işlemci % 10 larda
geçen ay itopyadan hazır sistem kasa aldım 4060 lı ve ryzen 7 5700 lü ps ve premıer pro gibi uygulamalarda işlemcinin yetersiz geldiği kanaatına vardım ve anakart soketinin (am4) desteklediği en yüksek işlemciyi almak istedim karşıma bu çıktı arada sırada yüksek grafikli oyunlarda oynuyorum o...
arkadaşlar itopyadan 2 hafta önce yeni bir sistem aldım bugun video izlerken durduk yere mavi ekran hatası verdi minidump dosyalarını okuttuktan sonra hatayı buldum bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı
Merhabalar geçen hafta itopyadan rtx 4060 8 gb ryzen 5 7500 2x16 GB 3600 MHz goodram ve msi 500 gb M2 ssd li bir sistem aldım eksik driverleri kurmama rağmen fps değerleri c's de şu şekilde yardımcı olurmusunuz bu düşüklüğün sebebi nedir gsync aktif değil.
Arkadaşlar her zamanki gibi pc yi aştım oyuna girerken arkada Kaspersky etkileşim kodu istedi bende kaldirmak istedim kaldirirken mavi ekran hatasi verdi aynı şeyi 3 kere yaşadım yardımcı olur musunuz
arkadaşlar oyun falan oynarken ya da başka programda ıken alt tab yapınca her şey olduğu gibi masaustunde ıken takılıyor mouse ımlecının etrafında 1 kere yuvarlak dönüyor ve öylece kalıyor restart atıyorum her seferınden problem ne olabılır?
hocam kolonya ıle aseton bulamadım evde dişinol diye bi diş ilacı vardı keskin bişe plastiği aşındırmıştı onla denedım damlattıgım heryer direk elimi srümeden çıktı