Arama sonuçları: *

1. Cagdas5389

!!!! GTA 6 YENİ GÖRÜNTÜLER SIZDI !!!!

Gta 5den sonra hype arttı fragman izlennesi normal oyun oynanır zaten ama okadar ses getirmez
  2. Cagdas5389

!!!! GTA 6 YENİ GÖRÜNTÜLER SIZDI !!!!

bence gta 5 kadar büyük bir devrim yapmayacak sebebi gta 5 çıktığında daha yıl 2013dü ve millet okadar büyük bir açık dünya oyununu daha önce görmemişti gta 4den sonra büyük bir devrim olmuştu ancak şuanda birçok rakibi var o yıllarda olmayan ondan sebep benim düşüncem yine satılacak yine...
  3. Cagdas5389

Youtube bendemi çöktü yoksa genel sıkıntımı

bende sorun bitek bende diyordum bu saldırıyı yapanların Allah belasını versin elimizden başka bir şey demek yapmak gelmiyor
  4. Cagdas5389

Çözüldü✓ PC ısrarla windows 11 i istiyor ne yapayım??

w11e geçin raminiz yüksekse 10 ile arasındaki tek performans farkı rami 1.5 gb daha kullanması onun dışında yaptığım çoğu testte hiçbir fark yok
  5. Cagdas5389

Gta V 187.5 Fps sınırı ve fps drop

advanced settingsdekileri kapatın birde post fxi kapatın 100ü geçmeniz gerek
  6. Cagdas5389

Gta V 187.5 Fps sınırı ve fps drop

tek yolu fpsinizi 188e yakın olmayan şekilde kısıtlamak çünkü oyunun engine limiti 188 fps ona yakın bir fps alınca droplar başlıyor 144e sınırlayıp deneyebilirsiniz
  7. Cagdas5389

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600+RTX 4060 Sistemin Ne Kadar Eder?

hocam fiyatların çıktığı zamanda veya gerçekten pek araştırmadan almışsınız alırken birde teker teker toplamak yerine hazır sistemler şuanda daha uygun malesef 17 18 anca kasa için kimse sıfırı 21 22 iken 2.el bir sisteme 20 civarında vermez
  8. Cagdas5389

Çözüldü✓ GTA5 de drop yiyorum yardim

oyunun 188 fps engine limiti var 165 altı sabitlemen lazım fpsi
  9. Cagdas5389

minecrata pc im iyi olmasına rağmen kasıyor

konu sahibinin 8K çözünürlükte BSL shaderpack açacağını sanmıyorum hocam
  10. Cagdas5389

WİNDOWS 11 geçilmeye değermi?

bende ilk defa dün geçtim w10 dan w11e millet birton şey saydı geçme bence buglar var droplar var çökmeler var şuan çalıştıramadığım programları çalıştırıyorum yağ gibi akıyor bence direk geç baktın sorun var geri geç w10a
  11. Cagdas5389

Ryzen 5 5500 + rx 7600 Darboğaz

hocam 5500 ile 7600 her türlü darboğaz yapar ben olsam 5500ü satar 5600a geçiş yapardım birde raminiz şuan 8 gb ise direk 16 yapın performansdan çok kayıp veriyorsunuz 8 ram yüzünden
  12. Cagdas5389

İtopyaya garantiye gönderdim kasa 20 iş gününü gecicek ne yapmaliyim

hocam beklemekten başka yapabileceğiniz pek bir şey bitek hergün arayıp darlayabilirsiniz maximum
  13. Cagdas5389

Çözüldü✓ Bilgisayarıma Virüs Bulaştı mı Nasıl Anlarım?

dediğimin aynısını yapabilirsiniz virüs bulaşmaz hocam formatladıktan sonra flash belleği biçimlendirebilirsiniz öyle bir korkunuz var ise
  14. Cagdas5389

en az 8 gb bir flash bellek bulun googleye windows 10 iso yazın microsoftun sitesinden indirin indirdiğinizi açın ordan usb format diski oluşturmak için flashınızı seçin işlem bitince flashı pc ye takılı olduğuna emin olun biosa girip boot yani açılış birimini flash belleğiniz yapın ordan format...
  15. Cagdas5389

kaspersky virus remover tool ile bir tarama yapabilirmisiniz
  16. Cagdas5389

Çözüldü✓ Pc durduk yere restart attı!!

indirdiğiniz oyun crack yani korsan oyun ve setubu işlemciyi zorluyormu?
  17. Cagdas5389

Bu hatayi bilen var mı?

sanırsam oyunun çözünürlüğü monitör ile çakışıp buga girmiş ondandır nasıl düzeltilir configden yapılır heralde araştır
  18. Cagdas5389

Güç tuşuna bastıktan yarım saniye sonra pc kapanıyor.

aynı sorun bende vardı pc yi monitöre bağlamadan denermisin çünkü görüntü kablosundaki kısa devre yapıyordu bende o sorunu
  19. Cagdas5389

AMD Adrenalin 23.9.3 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

vallaha artık rx 6600 satıp 3060a geçeceğim böyle bir rezillik olamaz adamlar bir driver yapıyor çökmesi var donması var takılması var bi öncekini indiriyorum hiçbirşey yok para verip aldığımız hizmete bak
  20. Cagdas5389

GTA 5 DÜŞÜK FPS ALIYORUM

msaa ayarını x2 üzerine çıkarmayın post fx ayarını normal yapın düzelmesi gerek
Top Bottom