Arama sonuçları: *

1. Caitlami

PC aldım ekran k. fanları çalışmıyor

Kanka ekran kartı fanları bazen yük altında olamayınca çalışmıyor oyuna girmeyi denedin mi
  2. Caitlami

TFT Oynarken Donanım Kullanımları Normal mi?

kanka direkt 200e sabitle ayarlardan dikey senkronizasyon lolde adam akıllı çalışmıyo.
  3. Caitlami

İntel İ5 13400f, Rtx 4060 ti 8 gb sistemde valorant 350-380 fpslerde

bende 13600 k var bende o civarda alıyorum hatta alamıyom bile gayet normal videoları takma.
  4. Caitlami

Parçalar birbiri ile uyumlu mu?

4070 ti 3 fanlı 29 bin tl 2 kat neredeyse 1721606271 Corsair H150 RGB 360 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu bunuda inceleyebilirsin ben kullanıyorum memnunum
  5. Caitlami

Çözüldü✓ Bilgisayar hala çalışıyor gözüküyor.

Başlattan shifte basılı tutarak kapatmayı dener misin?
  6. Caitlami

Guncellestirmeler devam ediyor lutfen bilgisayarinizi acik tutunda kaldi

Arkadaşlar bilgisayarı sıfıtladim ayarlardan ama yukleme doldugunda bisey olmadi bende yeniden baslattim yeniden baslarken bu hatayi aldim yaklasik 25 dkdir boyle ne yapmaliyim ?
  7. Caitlami

Pc boştayken fanlar duruyor ?

Çok sağolun icim rahat degildi rahatladim simdi iyi aksamlar ekran karti 27derece gosteriyor.
  8. Caitlami

Normalde fanlar calisiyor fakat 5dk gecince kasa power tusu yanip sonuyor fanlarda duruyor simdi ekran ksrti derecesine baktim 27ydi islemciye bakmadim ama kasanin etrafina dokundum sicak yer yoktu
  9. Caitlami

Arkadaşlar oyun indiriyorum güç ayarlarindan guc tasarrufunu sectim tum programlari kapattim sadece oyun iniyor yani , bu sürecte fanlar duruyor sikinti cikarir mi acaba ek olarak sivi sogutmada var.
  10. Caitlami

Mavi Ekran Ekranın tamamen donması ve hiç tepki vermemesi (rtx3070)

Windows + r veya arama kısmına Çalıştır yazarak çıkan yere msconfig yaz ardından hizmetlere gel oradan tüm microsoft hizmetlerini gizle kalanların hepsinin tikini kaldırıp dener misin bu çözüm olmaz ise başka bir fikrim yok.
  11. Caitlami

Bilgisayar oyunda sürekli Res atıyor

daha stabil çalışıyor Refresh Rate yazan bölümünden yapabilirsin
  12. Caitlami

Bilgisayar oyunda sürekli Res atıyor

Fpsi oyun içinden 100e sabitleyip denesene 1686177492 tam ekrana al ve alt tab atma
  13. Caitlami

Yeni PC Durup dururken donuyor

COOLER MASTER MASTERBOX TD500 V2 MESH 4x120mm ARGB LED FANLI MidT SİYAH KASA XFX RX 6750 XT Speedster Qick 319 Ultra RX-675XYLUDP 192 Bit GDDR6 12 GB Intel Core i5 13600K 3.5 Ghz 14 Çekirdek 24MB 1700p 10nm İşlemci MSI PRO Z790-P WIFI Intel Z790 Soket 1700 DDR5 7000MHz (OC) M.2 Anakart Kingston...
  14. Caitlami

Minecraft 400-500 FPS ama Akıcı Değil

t launcher giriş ekranında ram kısıtlı olabilir bakar mısın?
  15. Caitlami

f3 teki değeri atar mısın birde
  16. Caitlami

yanında parantez içinde farklı bir değer yazar o gözüken fps onu dikkate alın
Top Bottom