Arama sonuçları: *

1. CaptainSpark

Mouse şekil tanıması otomatik gitmesi

NASIL YAPILIR??? mouse un otomatik bu şekiller üzerine ms içerisinde gitmesini sağlayacak bir program arıyorum yani bu çiçekği tanımlayacak otomatik üzerinde duracak genelde 3 tane oluyor sırayla yok oluyorlar aşırı hızlı olmak gerekiyor böyle bir program var mı adı ne
  2. CaptainSpark

Çok acil Arkadaşlar dokunmatik bilgisayar ile ilgili

arkadaşlar simdi benim mouse cok iyi ama istediğim tepki hizini yakalayamiyorum 1 dakikalik satranç turnuvam var ve ödül büyük şuan ceyrek finaldeyim ama sadece web sitesinden girilebiliyor mecbur pc ben dokunmatik olarak hizli hamle yapmak istiyorum bilgisayara dokunmtik bir ekran veya telefon...
  3. CaptainSpark

acil yardım Windows 98 de çalışan 2-3 program var

arkadaşlar vmwork falan kurdum win me kurdum yok hata veriyor programlar ben kuramıyorum emulatorleri düzgün veya dosbox da calıstıramıyorum calıstırmak istediğim 3 satranç programı var 98 ve 95 için uyumlular lütfen yardım edin gerekirse ücrette ödeyebilirim yeterki çözülsün o kadar uğraştım 98...
  4. CaptainSpark

İp adresi ile ilgili yardım lütfen.

arkadaşlar vpn kullanmak istemiyorum çünkü o zaman girdiğim siteden muhtemelen ban yerim çünkü site ip başına 1 üyelik kabul ediyor. vpn siz bana özel bir şekilde temiz bir ip nasıl bulurum ücretsiz? not: modem resetle demeyin ilk 6 veya 5 hanesi değişmiyor bende buda tekrar ban yememe sebep...
  5. CaptainSpark

Windows, Android, Site, Hardware Ban Yardım.

Arkadaşlar 2 önemli mevzum var. Çok güvenlikli bir web sitesinden ban yedim ve tekrar üye olmam çok önemli haksız ve saçma bir bandı muhtemelen hardware. 1 sorum Web siteleri en fazla hangi bilgilerimize kadar öğrenebilir? İşlemci modelini dahi değiştirdim. Yinede ban yiyorum. Acaba wifiye...
  6. CaptainSpark

En yüksek sistem gereksinimi isteyen oyun hangisidir. 2022 ve nedir istedikleri

yok ya topladığım acaba en yükseği kaldırır mı diye merak ettim
  7. CaptainSpark

daha yüksekleride vardır acaba nedir aslında bunu bilip pc toplamak daha mantıklı geliyor
  8. CaptainSpark

boş alan dışında fazla gibi gelmedi ya baktım şimdi boş alan baya tuzlu istiyor ama 150gb
  9. CaptainSpark

10. CaptainSpark

Win 10 dan 11 e geçince driverlar?

Driverları güncellemek gerekir mi full günceldi 10 dayken şuan 11 geçiş işlemim bitti
Top Bottom