Arama sonuçları: *

1. C

Çözüldü✓ Son 2 aydır Ramler 3000Mhz'deyken sistem oyun ve video esnasında reset atıyor.

Ben de anlamadım zaten nasıl çözdüğümü, son çare diye yaptım. O da işe yaramasaydı psu'yu değiştirecektim. Yaşadğım yerde her ay en az 3-4 defa elektrik kesintilerinden dolayı (Son 2 aydır olmuyor çok şükür) anakartım kafayı yedi sanırım. 1739226933 Rica ederim.
  2. C

Çözüldü✓ Son 2 aydır Ramler 3000Mhz'deyken sistem oyun ve video esnasında reset atıyor.

Evet arkadaşlar kafayı yemek üzere olduğum sorunu çözmüş bulunmaktayım. Power Supply'nin anakarta takılan 20+4 pin ve işlemci pinini (4+4) çıkarıp yeniden taktım ve bu yaptığım çözümle 2 haftadır bellekler 3000 mhzdeyken gerek oyunlarda gerek videolarda tek bir reset atma durumu olmadı.
  3. C

Eklemeyi unuttum. Ram 2133mhz yani defaulttayken oyun ve video konusunda sorun yaşamıyorum. XMP açık yani 3000mhz'de iken oyun ve videoda reset atıyor pc
  4. C

Merhabalar, öncelikle iyi forumlar. Son 2 aydır yaşadığım bir problem var ve artık kafayı yemek üzereyim. 1 Kasım 2021'de topladığım sistemde son 2 aydır X.M.P açık, kendi hızında (3000MHZ) olan bellekler gerek oyunda gerekse videoda reset atıyor fakat bu reset her zaman olmuyor. Bazen de...
Top Bottom