Arama sonuçları: *

1. CevizliCeviz

Çözüldü✓ Anakart bF hatasi veriyor

Bilgisayari actigimda ekrana goruntu gitmiyor. Anakartin uzerinde bF yaziyor ve bir sure sonra kapaniyor Asus x99 pro anakart Edit: Bilgisayarın güç kablosunu fişten çektim 7-8 saat sonra bilgisayarı açtığımda sorunum düzeldi. Ekstra olarak kasayı hafif sallamıştım o da işe yaramış olabilir
  2. CevizliCeviz

Çözüldü✓ Direct X Hatası

Call of Duty Warzone'u çalıştırırken bu hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim ? Edit: Ekran Kartını ve birkaç driver'ı güncelleyince sorun çözüldü
  3. CevizliCeviz

Mavi Ekran Alıyorum (Windows Güncellemesi)

Windowsu güncelledikten sonra mavi ekran almaya başladım zaten
  4. CevizliCeviz

https://www.dropbox.com/s/c6x8ehd4yvgvgla/Minidump%20Vector076.rar?dl=0
  5. CevizliCeviz

Bilgisayarı güncelle ve kapat seçeneğini seçtikten sonra mavi ekran almaya başladım https://support.microsoft.com/tr-tr/sbs/windows/mavi-ekran-hatalarıyla-ilgili-sorun-giderme-5c62726c-6489-52da-a372-3f73142c14ad?ui=tr-TR&rs=tr-TR&ad=TR Qr kod bu siteye yonlendiriyor @Vesemir
  6. CevizliCeviz

Mavi Ekran Alıyorum Realtek Hd Driver Sorunu

3. Satırda ki Realtek Hd Drivers'ı kurduktan sonra mavi ekran almaya başladım. yarım saatte 3 mavi ekran aldım. Sistemim imzamda. Windows 10 64 bit kullanıyorum
  7. CevizliCeviz

Video izlerken bilgisayar donuyor

Bilmiyorum. Uygulamasını daha önce hiç kullanmadım
  8. CevizliCeviz

Sadece video izlerken sorun yaşıyorsanız, oyunlarda bir sıkıntı yaşamıyorsanız ekran kartı ile alakalı değildir yüksek ihtimalle. Opera Gx veya Firefox kullanmayı deneyebilirsiniz
  9. CevizliCeviz

İmzadaki sistem GTA 5 kaldırır mı ?

720p de rahat açar 1080p de' oynanılabilecek seviyede olur
  10. CevizliCeviz

bilgisayar açıkken fişini çeksek fps düşermi oyunlarda

Kaydetmediğiniz veriler kaybolur sadece. Bazı dosyaların bozulma ihtimali de var. Fps düşüklüğü yaşamazsınız. Ama windowsu bozabilirsiniz ve format atmanız gerekebilir. Bilgisayarınızın gücünü aniden kesmeyin. Dosyalarda bozukluk yaratabilir. Çok nadir de yaşansa bu durumu yaşayanlar oldu...
  11. CevizliCeviz

evet, yazım hatalarını düzenliyordum yakaladın o sırada :D
  12. CevizliCeviz

Masaüstü ise evet 0 fps görürsünüz. Laptop'tan bahsediyorsanız yine evet fps büyük bir oranda düşecektir
  13. CevizliCeviz

Arkadaşlar klavyemde bazi-tuslar-calismiyo

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Mikrofonun kablosu ins ve del tuşunu basılı tutuyormuş :QWDQWEQ:W
  14. CevizliCeviz

klavyeye su fln dokmedım gıttı tuslar yazamıyorum cogu tus ıslemıyor q klavye kullanıyorum turkce de suan
  15. CevizliCeviz

kopyala yapstr yapamyorm yardm edın cogu tus calısmamaya asladı ırden.
  16. CevizliCeviz

CS:GO sohbette h tuşu çalışmıyor

Arkadaşlar cs go oynarken sohbette h kullanamıyorum sadece H kullanabiliyorum nasıl düzeltebilirim ? Edit:konuyu yanlış yere açmışım
  17. CevizliCeviz

Bir kez basıp beklediğinizde kendiliğinden kapanıyorsa sorun olmaz. 7 saniye basılı tutup kapatmak konusunda tartışma çok. Hangisi doğru kesin bir bilgi bulamadım. Ama siz yine de zorunda kalmadıkça basılı tutmayın. Bir kez bastığınızda kapanıyor ise öyle devam edin. Kapanmıyorsa basılı tutun
  18. CevizliCeviz

Bilgisayarın verileri ne kadar çabuk depolayıp, işlediğinin ölçülmesine denir. Bu arada tarayıcı dediğim şey google chrome veya microsoft edge gibi programlar. Siz galiba google chrome kullanıyorsunuz. Şuan hiçbir şey yapmanıza gerek yok, temizleme işlemi sorununuzu çözmüş olması lazım. Bu...
  19. CevizliCeviz

Ssd veya hdd'niz dolmuş ise bu sorun yaşanıyor olabilir. Veya okuma yazma hızlarında bir sıkıntı olabilir. Okuma yazma testi yaptırın
Top Bottom