Arama sonuçları: *

1. Cheazy

2. El 3060 kaça satılır

5750 ye alacaktım zotac kutulu açılmamıl. Satıcı erken dönmediği için alamadım. 5850 ye 6600xt aldım. 6 ya falan gider yine.
  2. Cheazy

PC Montajında Yardım Arıyorum

Haqqusun video vardı yt ye yaz 2-3 dk lık on numara video her zaman açıp ona bakarım.
  3. Cheazy

Çözüldü✓ PC Toplamada yardımınıza ihtiyacım var.

Batıyor zaten ama adam gibi bir monitör 4800 çok kafam bulanık bi kart gelsin pna göre davranmak en mantıklısı.
  4. Cheazy

Hacı 7 ye kaliteli bir 3060 bulamadım. 7.5 a falan Asus zotac anca var. Asus dual 6600xt aldım 5850 ye kutulu içi açılmamış. Durmark 14 dk fan 53 53 derece uzay montaj. Hatasız kart deniliyor videoda attı adam zaten. Kargoda şu an bakalım hayırlısı. 1600 tl kaldı. Psu çekeyim mi, monitöre mi...
  5. Cheazy

Hocam prodüktörlük için kullanayım diyorum. Daha sonrasında yayın falan bunlar belki kısmı da oyun falan oynar bakarım dalgama. Genel isteğim uzun ömürlü olması, zaten içime sinmezse satar yeni kart çekerim. 6600xt asus KFG li içi açılmamış 5850 bunu alırsam psuya da para kalıyor. Bi 600w...
  6. Cheazy

Taksiti adam kabul eder mi bilmem ama parayı öyle böyle bulmak lazım 3-5 yıl kasada sahra çölü gibi kullanılmıştır o 3060 lar oyun oynayalım diye 1 tb m2 ssd aldık parayı kıydık bakalım maddi durum ne total kaö para var. 1736188413 @Onurkotlutok05 7302 Türk Lirası var tamı tamına bende şu an. En...
  7. Cheazy

Yakında 9 a KFG li 5 aylık 4060 var 9k diyor. 500w buna yeterde 3070 e yeter mi bilmem. Ek olarak 9 çıkmazda bizimkide laf. 1736187759 Hocam 3070 500w yeter mi
  8. Cheazy

Hacı monitörü erteledim şimdilik 3060 alacam ya. Marka önerin var mı?
  9. Cheazy

Yok ben nvidia alcam.
  10. Cheazy

Hocam 6-7 ye hem monitör hem ekran kartı önerisi istiyom. Düzgün okumadın herhal? Ben ekran kartı kullanma, al sat işinde master yapmışımdır. Bugüne kadar elime 50 tane amd geçtiyse 20 tane nvidia ya geçmiş ya geçmemiştir ama AMD yüksek bütçe de tercihlerim arasında yer almaz. Bangır bangır God...
  11. Cheazy

Dayı bütçeye bak Allahını seviyim. Para ve psu olsa alırım zaten adam gibi bir şeyde 6600 çöp. Ona vereceğim parayı 2060-3060 a veririm amd kullanmam. Ama yinede önerin için saol.
  12. Cheazy

R5 5600 A520 mA Pro 8x2 16 3200 GoodRam Kingston SNV3 1 TB M2 Cooler Master 500w psu (ekran kartı için sadece 6 pini var. Ama 8 pinlileri 6 ile çalıştırabiliyorum zaten biliyorsunuzdur. Zoko chiko dümenden mesh kasa Böyle bir sistem dizdim. Elimde 6-7k arası bir para kaldı. İlk monitöre...
Top Bottom