Arama sonuçları: *

1. Christian Grey

R5 5600 ve Rx6600 ikilisi nasıl performans verir

Gayet iyi performanslar verir ultra ayarlarda 1080p'de
  2. Christian Grey

GIGABYTE GeForce RTX 3050 3 Fanlı Modeli Kasama Sığarmı?

6600 alabilirsiniz hocam https://www.teknobiyotik.com/sapphire-pulse-radeon-rx6600-8gb-128bit-gddr6-ekran-karti-11310-01-20g.html?ref=akakce&v=1.57 Hala 3050 ile arasında dağlar kadar fark var
  3. Christian Grey

GIGABYTE GeForce RTX 3050 3 Fanlı Modeli Kasama Sığarmı?

Mantıksız bir bakış açısı hocam 3050 ile RX 6600XT arasında dağlar kadar fark var
  4. Christian Grey

Topladigim PC acilmiyor

Güç kaynağına gücün gidip gitmediğini öğrenmek için şu yöntemi dener misiniz?
  5. Christian Grey

Oyun konsolu hakkında bilgi

Evet takabilirsiniz
  6. Christian Grey

3050'li sistem ne zaman gelir bir daha ?

Ben geleceğini düşünüyorum piyasa düşüyor gibi Ve bu sefer saçma sapan bir durum yaşanmaz DA'dan geleceğini düşünmüyorum çünkü Saçma sapandan kastım Her sistem çıkarıldığında sitenin çökmeyeceği sözü veriliyor ama çöküp çöküp duruyor Diğer sistem çıkaranlarda bu sistemler aman aman...
  7. Christian Grey

GTX 1070 PC Valorant 150 FPS civarlarında

İşlemciden kaynaklı o FPS'i alıyorsunuz hocam 3600 gibi bir işlemciye geçerseniz 300'nüz rahat var.
  8. Christian Grey

rtx 3050 driver gozukmuyor yardım!

başka yok hocam
  9. Christian Grey

Hızlıyı kullan ileri de direk kur dostum
  10. Christian Grey

Yeni çıkan Nvidia kartların driverları genelde baktığın sitede ilk vakitlerde gözükmüyor https://www.nvidia.com/en-gb/geforce/drivers/ Ama buradan indirebilirsin Sonradan o baktığın siteye ekleniyor 3060'da da böyle olmuştu
  11. Christian Grey

g4 sistem video da ki kadar fps alamıyorum

Evet ama warzone'uda deneyebilirsiniz
  12. Christian Grey

g4 sistem video da ki kadar fps alamıyorum

Cold War gibi bir oyunla deneme şansınız var mı? Söylediğiniz oyunların hiç biri ekran kartını kullanmıyor
Top Bottom