Arama sonuçları: *

1. Chronosis

Oyundayken Ekran Kararıyor ve Fanlar Çok Hızlı Dönmeye Başlıyor

Arkadaşlar çok uzun süre sonra tekrardan foruma girmek nasip oldu. Haber verme amaçlı yazıyorum, kartın içini açıp macunları yeniledikten sonra bir sorunum kalmadı. Eğer macun yenilemenize rağmen bu sorun oluyorsa genelde PSU kaynaklı oluyor, bilmenizde fayda var.
  2. Chronosis

Arkadaşlar merhaba, yeni PSU geleli 4 gün oldu. Güç limitini -%30'dan %0'a getirdim ve hâlâ bir sorunla karşılaşmadım. Şimdilik sorun çözülmüş gibi gözüküyor, yardım etmeye çalışan herkese çok teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar.
  3. Chronosis

Garantisi yok maalesef :d neyse şu PSU bir gelsin de bir de o şekilde deneyeyim :d
  4. Chronosis

Kart kullanılmış hocam zaten, kartın içi hiç açılmamış, yani karta müdahalede bulunulmamış :d 1614091730 Şu anda WHQL driver kurulu, önceden de WHQL driver kuruluyken hata almıştım fakat Power Limit'i -%30'a çektikten sonra hata almamaya başladım.
  5. Chronosis

Kartı almadan önce FurMark testi yapılırken VRM ve Core sıcaklıklarına da baktım. Hiçbir şekilde 76 dereceyi geçmemişti.
  6. Chronosis

Bunu da denedim fakat söylemeyi unuttum pardon. Hem core clock hem de vrm clock u bi -50 azaltmıştım ama işe yaramamıştı maalesef :/ 1614091162 Yok hocam o arkadaş değilim :d 1614091228 Tam olarak anlayamadım hocam ama anladığım kadarıyla söyleyeyim, kartın vidaları ve etiketleri üstünde hiç...
  7. Chronosis

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 3 ay önce 2.el, çok temiz ve içi hiç açılmamış RX 580 aldım. Satın almadan önce de yaklaşık 20 dakikalık bir FurMark testi yaptırdım, hiçbir sorun çıkmadı ve öyle aldım. Bilgisayara taktığımda ilk başlarda bir sorun yok gibiydi, bi 2 hafta felan sorun yoktu fakat...
Top Bottom