Arama sonuçları: *

1. Cosmoslayer

Çift ram takınca pc açılmıyor

Kral adamın dibisin gerçekten çok sağol bilgisayara çarptıktan sonra kapanmıştı vga ışığı yanıyordu her yolu denedim olmamıştı ramleri teker teker denedikten sonra bir şekilde açtım ama anakart'ım xmp yi a2 ve b2 slotunda desteklediği için xmp açılmıyordu a2 ve b2 ye takıncada pc açılmıyordu...
  2. Cosmoslayer

Çözüldü✓ Saçma bir sebepten görüntü gitti gelmiyor yardım

Sorunu 1 saat bir uğraştan sonra çözdüm 24 pin güç bağlantısını çıkartıp taktım. :kekw:
  3. Cosmoslayer

Çözüldü✓ Saçma bir sebepten görüntü gitti gelmiyor yardım

Sıcaklıkları test etmek için ön kapagı açayım dedim ve görüntü gitti? daha sonra açmayı denediğim de bir kaç kere kendi kendine açılıp kapandı tekrar denediğim de fanlar çok hızlı dönüyor ve görüntü gelmiyor anakartta VGA ışığı yanıyor (daha önceden de yanıyordu) Ramleri çıkartıp denedim başka...
  4. Cosmoslayer

Uzun yolculukta bilgisayar kasamı nasıl taşıyabilirim?

Ekran kartını ayrı bir kutuya koyup bağlamanızı tavsiye ederim.
  5. Cosmoslayer

Donanım Parçaları Çıkartma sorunu.

Ekran kartını çıkartırken altta kilidini açmışsındır inşallah
  6. Cosmoslayer

Bilgisayardaki bütün test yapilabilen parcalari test yapmak istiyorum nasil yapabilirim

Psu için multimetre kullanabilirsin ram için https://www.memtest86.com/
  7. Cosmoslayer

Bilgisayardaki bütün test yapilabilen parcalari test yapmak istiyorum nasil yapabilirim

CrystalDiskMark SSD, sabit disk, USB bellek veya hafıza kartı gibi depolama aygıtlarının okuma/yazma performansını bu araçla test edebilirsiniz. https://crystalmark.info/en/download/ OCCT OCCT, bilgisayarınızdaki birçok bileşeni sınırlarına kadar zorlamaya yarayan bir yazılımdır. Çoğu oyun ve...
  8. Cosmoslayer

Bilgisayarımda Windows Etkinleştirmeyi CMD'den Kaldırınca Donmaya Başladı

Arkadaşların dediği gibi tam virüs taraması yapmanı tavsiye ederim aksi bir durum varsa youtube'a %100 cpu usage fix yazıp deneyebilirsin.
  9. Cosmoslayer

PC FPS drop ve işlemci %100 kullanım

Evet bir ara arkadaşım da aynı sorun vardı youtube dan deneyerek çözmüştüm.
  10. Cosmoslayer

PC FPS drop ve işlemci %100 kullanım

Youtube'a 100% cpu usage fix yazıp deneyebilirsin.
  11. Cosmoslayer

Sürekli bu aygıtı mı taktınız penceresi geliyor?

Realtek kaldırıp tekrar kur.
  12. Cosmoslayer

Amd Ryzen işlemciler ısı sensörü +20°C sıcaklık söylentisi doğru mu?

Core performance boost kapalı 1.4voltajdan deneyerek 1.15voltaja kadar düştüm ama neredeyse hiç voltaj değerlerin de oynama olmadı.
  13. Cosmoslayer

https://www.eteknix.com/amd-ryzen-temperature-reporting-is-wrong/
  14. Cosmoslayer

Arkadaşlar iyi forumlar, amd ryzen işlemcilerin de görünüş olarak +20°C sıcaklık değeri ekliyormuş nedeni ise hız aşırtma yapan müşterilerin daha güvenli hız aşırtma yapması içinmiş böyle bir şey var mıdır acaba bir yerlerde görmüştüm diye hatırlıyorum çünkü 1.4voltdan voltaj düşürme yaparak...
  15. Cosmoslayer

Corsair Spec Delta RGB fan kontrolü

Anakart kitapçıgının pdf'sine baktım bunları buldum. @Sllent @Vesemir
  16. Cosmoslayer

Kırmızı ile işaretlediğim yerde JRGB1'diye bir giriş var acaba oraya mı takıcam?
  17. Cosmoslayer

Arkadaşlar iyi forumlar, benim specdelta RGB kasam var anakartım msi mpg x570 gaming edge wifi sorunum şu bu öndeki 3 adet fanların "RGB" kontrolünü bilgisayar yazılım üzerinden yapamıyorum, bu fanların kasa içersinde bir tane kontrolcüsü var ama kasa içini açıp renk değiştirmek falan büyük...
  18. Cosmoslayer

Harddisk hızı

Düzelir dostum benim de dual channel
Top Bottom