Arama sonuçları: *

1. Courageux

Ekrana Görüntü Gelmiyor

HDMI kablodan kaynaklanan bir problemmiş hocam. Bir üst seviye ile değiştirdikten sonra görüntü geldi.
  2. Courageux

Fanların RGB’si Çalışmıyor (Gamepower Air Turbine)

Hocam altta üçlü bir pin vardı kapağı olan. Onu taktım boşta kalan kabloya. Kumandayla kontrol edemiyorum ama kasamın önündeki RGB ledler ile aynı renkte ve senkronizasyonda çalışıyor. Benim de istediğim şey buydu :) anakarta bağlamadım ancak boştaki kablo anakarttan geliyor olabilir emin değilim.
  3. Courageux

Bilgisayar Bir Anda Siyah Ekran Verdi

Cougar Gemini S dahili PSU hocam 650 W
  4. Courageux

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim ilginiz için.
  5. Courageux

Sistem hiç kapanmadı ama monitöre giden görüntü gitti sadece 1603499174 Hayır hocam hiç yaşamadım
  6. Courageux

Aman hocam 😂 Her gün tozunu alıyorum camını temizliyorum ilk kez böyle bir olay yaşadım bayağı korktum İnşallah bir şey olmamıştır.
  7. Courageux

Teşekkür ederim şu an çalışıyor Allah korusun ya gözüm gibi bakıyorum kaç gündür 1603498678 R5 3600 rtx 2060 16 GB ram
  8. Courageux

Arkadaşlar merhaba, Valorant dereceli oynadım biraz önce maç biter bitmez fanlar fazla ses çıkarmaya başladı ve monitöre HDMI’dan giden görüntü birden kesildi. Korkudan bilgisayarı hemen kapattım acaba bu tarz bir sorun yaşamış veya beni bilgilendirecek birisi var mıdır?
  9. Courageux

Gamepower rgb li fanları nasıl anakarta bağlıcam ? FANLAR ÇALIŞMIYOR YAPAMADIM.

Hocam bende de aynı sıkıntı var nasıl hallettiniz?
  10. Courageux

Fanların RGB’si Çalışmıyor (Gamepower Air Turbine)

Cuma günü satın aldığım Gamepower Air Turbine üçlü kasa fan seti bugün elime geçti. Kasaya fanları monte ettim çalışmalarında bir sıkıntı yok gayet stabil çalışıyorlar ancak RGB ledlerinin hiçbiri yanmıyor. Kontrolcünün power çıkışında bulunan kabloyu molexe bağladım. Kontrolcüdeki iki tane...
  11. Courageux

Kasadaki Fan Çalışmıyor

Hocam tam olarak bilmiyorum ama bu fanların güç kısmının kasanın sağ tarafında yer alması gerekiyor sanıyorum ki. Benim kasada sadece arka tarafta vida var diğer tarafta yok sökemiyorum. Nasıl halledebilirim?
  12. Courageux

Kasadaki Fan Çalışmıyor

Tamamdır birazdan bakacağım. Peki takılı değilse kendim takamam değil mi?
  13. Courageux

Kasadaki Fan Çalışmıyor

Merhaba, Ürünü Cuma günü teslim aldım. Her şey sorunsuz gözüküyor çok şükür ancak üstte hediye olarak verilen iki adet fandan birisi çalışmıyor. Müşteri hizmetlerine sorduğumda ve kasanın yan tarafını açamadığımı söylediğimde bağlanmamış olabileceğini bir bilgisayarcıya göstermem gerektiği...
  14. Courageux

Ekrana Görüntü Gelmiyor

2 x Frisby FCL-F12B 120 mm Kasa Fanı 1 x AMD Ryzen 5 3600 Soket AM4 MPK işlemci 1 x Gigabyte B450M S2H Soket AM4 DDR4 mATX Gaming Anakart 2 x Adata XPG Gammix D30 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz CL16 Kırmızı Gaming Ram 1 x Asus Dual RTX2060 A6G EVO 6GB GDDR6 192Bit Gaming Ekran Kartı 1 x Xpg...
  15. Courageux

Ekrana Görüntü Gelmiyor

Evet laptopta denedim biraz önce. Bilgisayarı da iki Farklı televizyonda denedim hiç çalışmadı biosa girmek için hiç görüntü gelmedi hep sinyal yok yazdı hocam ekran kartında fanlar dönmüyor çalıştıktan sonra o da var
  16. Courageux

Ekrana Görüntü Gelmiyor

Onu da kontrol ettim kablo çalışıyor hocam 1599816991 Komple sistemi mi göndermem lazım yoksa sadece ramleri mi hocam
  17. Courageux

Ekrana Görüntü Gelmiyor

Evet ekran kartına takıyorum hocam elimde sadece hdmi kablosu var
  18. Courageux

Ekrana Görüntü Gelmiyor

Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz ekrana görüntü gelmiyor ama sistemim çalışıyor. Ramleri çıkarttım taktım ekran kartını çıkarttım taktım. Ekran kartının fanları sadece açılışta dönüyor sonra duruyor. Yeni aldım sistemi daha deneyemedim.
Top Bottom