Arama sonuçları: *

1. Cruciatus

bilgisayarım kapanıyor

Herhangi bir mavi ekran veya bir uyarı ile karşılaşmıyorsunuz değil mi?
  2. Cruciatus

bilgisayarım kapanıyor

Hangi oyunda olduğunu da söylerseniz müteşekkir olurum.
  3. Cruciatus

bilgisayarım kapanıyor

? Oyundayken mi 65 derece hiçbir şey açık değilken mi?
  4. Cruciatus

bilgisayarım kapanıyor

65 derece yük altında mı masaüstünde mi?
  5. Cruciatus

bilgisayarım kapanıyor

Bu kapanmasını sağlayacak kadar sıcak değil, ekran kartınızın modeli nedir?
  6. Cruciatus

Bilgisayara güç geliyor fakat açılmıyor.

Eski bir bilgisayar var güç geliyor fakat önceden açılırken gelen bip sesi vs. gelmiyor ve bilgisayar açılmıyor yardımcı olabilir misiniz? 1623489584 Yardımcı olabilecek kimse yok mu? 1623490352 En azından yardımcı olabilecek birilerini etiketleyebilir misiniz?
  7. Cruciatus

Msi AfterBurner Nasıl Kullanırım

https://www.msi.com/blog/get-a-free-performance-boost-with-afterburner-oc-scanner Videodan yapamazsanız bunun gibi yabancı kaynaklardan yararlanın ama o kartta pek bir performans artışı görebileceğinizi düşünmüyorum.
  8. Cruciatus

Msi AfterBurner Nasıl Kullanırım

https://forum.donanimarsivi.com/konu/msi-afterburner-goesterge-ayarlari.362215/ Burada açıkça anlatılmış anlamazsanız kendisinin konusuna sorabilirsiniz.
  9. Cruciatus

FreeSync Desteksiz Monitörde G-Sync Açılır mı?

GSync veya FreeSync teknolojili bir monitöre sahipseniz GSync açabilirsiniz. fakat monitörde bu teknolojilerden biri yoksa sanırım açamazsınız.
  10. Cruciatus

Sistemde farklı MHZ ramler ? 3600 ve 2400 MHZ

Büyük ihtimalle çalışır fakat hepsi 2400 mhz çalışır diye biliyorum. Abdullah abinin de bu konuyla ilgili bir videosu olması lazım youtubeda bulabilirsin.
  11. Cruciatus

Bu Pc Ne kadar Gider?

5-5.5 belki 6k diye düşünüyorum, ekran kartın 8 gb olsaydı veya monitörün daha iyi olsaydı 6.5 7 k ederdi fakat bence şuan o kadar etmez.
  12. Cruciatus

İ7 7700 işlemci ile MSI gaming rx 470 4 gb x darboğaz yapar mı?

I7 7700 eski ama güçlü herhangi bir darboğaz olmaz.
  13. Cruciatus

Kaç Fps Alırım Aşağıdaki Sistemle

Valo 100 120 civarı Cs 100 110 civarı gta 5 50 civarı
  14. Cruciatus

Cs - Valo Oynarken Sistem Kapanıyor

benim bilgisayarımda da oluyordu cs gibi oyunlar oynarken biraz dinlendirip ve kapağı açıp giriyorum sorun olmuyor şuan. 1616329305 diğerlerinin dediği gibi benimki ısı kaynaklıydı 1616329361 Bir de internetten bakmıştım sorunu çözmek için termal macunu yenileyenler var
Top Bottom