Arama sonuçları: *

1. C

Operada bu yazılar niye renkleniyor

yazılar kendi kendine mor mavi sarı falan yanıyor anlamadım niye böyle oldu :D nasıl engelleyebilirim bunu
  2. C

Bunu nasıl engelleyebilirim

Başka oyunlarda da oluyor
  3. C

Bunu nasıl engelleyebilirim

Alt tab atıp oyuna döndüğümde şu şekils siyahlıklar oluşuyor napmaliyim bunu yok etmek için
  4. C

Format atamadım yardım

Eski tip bios olduğu için format usbsini okumuyor CD giriside yok kasanın
  5. C

Format atamadım yardım

Flash belleksiz format atıyorduk %35 de iken elektrik gitti sonra bu şekil bir ekran geliyor buradan ileriye gidemiyoruz nasıl bir çıkış yolu buluruz
  6. C

Darboğaz tam olarak ne demek

Yani ekran kartının zayıf olması işlemciyi etkilemiyor mu 7800x3d 4060ti ile CS2 de 1080p de 550fps alıyorsa gtx1060 ile de 500fps falan alabilir mi sonuçta bunlar ekran kartını yormayan oyunlar. Şayet böyleyse işlemciyi darbogaz yapcak şey ramlerin frekans değerlerinin düşük olması mı olur...
  7. C

anladım sanırım. çözünürlük arttıkça ekran kartına binen yük artıyor ekran kartı daha çok devreye giriyor. 1080pde ekran kartı işlemciye uyumlu olmak için kendini baskılamıyor işlemcinin ekran kartına uyması gerekiyor. ama işler 2k ve 4k a geldiğinde ipleri eline alıyor. işlemci darboğazı da...
  8. C

çözünürlük artınca işlemci nin yükü nasıl azalıyor tam olarak. örneğin mortal kombat 1 önerilen sistem özelliklerinde işlemci olarak 3600x öneriyor oyunu 2k a çekersem 3100 yeterli hale mi gelir
  9. C

ben darboğaz yaşamıyorum sistemim ile çoğu oyunda yüksek 60 fps oynuyabiliyorum ama ileride 2k ya da 4k oynama isteğim oluşursa ve sistem toplarsam darboğaz yaşayacak bir sistem toplamaktan alıkoyucak beni bu verdiğiniz bilgiler o yüzden açtım konuyu. sistemim r5 3600-rtx2060 gayet uyumlu...
  10. C

anladım bu konu sanırsam en çok 2k ve 4k oynayan insanları rahatsız ediyor olmalı ya da 1080p ultra takıntısı olanları ben genelde yüksek ayarlarda oynuyorum ve çok yükseğe çekmiyorum böyle bi problemle karşılaşmadım o yüzden yine de bilgileneyim dedim ileride pcyi update edesem rihtiyacım olur...
  11. C

peki ekran kartım işlemcime istinaden güçsüz ise ve ben işlemciyi çok tüketen bir oyun oynuyorsam örneğin lol cs2 gibi aynı problemi işlemci için yaşarım değil mi
  12. C

darboğaz tam olarak ne demek bilmiyorum işlemci yeterince güçlü olmadığında ekran kartına binen yük mü artmış oluyor? ya da power ın güçsüz olmasından dolayı ekran kartı tam verimli çalışmıyor mu? genelde darboğaz muhabbetleri ekran kartı üzerinden açılıyor peki ya işlemci darboğaz yaşar mı...
  13. C

tizen işletim sistemi

arkadaşlar tizen işletim sistemi nasıl tizen işletim sistemli televizyonlarda ya da monitörlerde apk indirebiliyor muyuz
  14. C

Pc kafayı yedi yardım

Pc kafayı yedi klavyede tek tuşa basıyorum 10 tane farklı tuşa basıyor monitörü takıyorum görüntü bi gelmiyor bazen bi geliyor saatlerce gitmiyor power tuşu bazen çalışıyor bazen calismiyor bu problemler bir oluyor bir olmuyor o yüzden bozuk veya değil de diyemiyorum sizce neyden kaynaklı...
  15. C

16 gb ram mı yoksa 20 gb ram mı

hayır demek istediği bölünmüş miktar tekil miktardan daha fazla performans veriyor. bunun internette testleri var 2x8 1x16 dan daha iyi performans sağlıyor
Top Bottom