Arama sonuçları: *

1. Dõ man

Sistemim ne kadar eder ddr5 e geçmek istiyorum

Geçtiğine değmez bence
  2. Dõ man

Sıvı soğutmam kasaya sığmadı, böyle sığar mı?

Soğutucu kasanın içine sığıyor vidalarının yarısını takabiliyorum radyatör hafif eğimli duruyor, bu şekil taksam sıkıntı olur mu? Sığdı çok şükür...
  3. Dõ man

Sıvı soğutmam kasaya sığmadı, böyle sığar mı?

Kasam Vento VG12al, anakartım: TUF GAMING B650-E WIFI|Anakart|ASUS Türkiye, soğutucum Arctic Liquid Freezer 360mm kasama sığmadı çok az daha aşağı indirebilmem gerekiyor anakarttaki görselde kırmızı olarak gösterdiğim kısmı çıkarabilirsem sığacak çıkarabilir miyim? Çıkarabilirsem nasıl...
  4. Dõ man

masa üstünden silinmeyen dosya

Bu sorunu çözeceğiz demişti destek ekibi demek ki çözmemişler
  5. Dõ man

masa üstünden silinmeyen dosya

Valorantın oyun dosyası
  6. Dõ man

Thunderbolt kablosunun ucundan elektrik çarpıyor

Bilgisayarımın type-c girişine takılı orijinal thunderbolt kablosunun ucundan elektrik çarpıyor bunun sebebi ne olabilir? Sadece bilgisayar açılma esnasında bu sorunu yaşadım, bilgisayar açık iken test ettim elektrik çarpmıyor.
  7. Dõ man

f/p bluetooth usb varmı kullandığınız

Hayır, eskiden kablolu kullandığım kolu bu dongle ile kullandım hiçbir farkı yoktu aynı şekilde bt kulaklıkta da bir gecikme yaşamadım.
  8. Dõ man

f/p bluetooth usb varmı kullandığınız

TP-Link UB500 memnunum 5 aydır sıkıntısız kullanıyorum
  9. Dõ man

Çözüldü✓ bılınmeyen dosya sılınmıyor

Korkma Valorantın oyun dosyası normalde masaüstünde çıkmaması lazım ama bazı kişilerde çıkıyor
  10. Dõ man

YENİ LAPTOP ALDIM AMA ÇALIŞMIYOR YARDIM EDİN

kapatip kur (ipucu: youtube arama yerine "freedos laptopa nasıl windows kurulur" yazmayı deneyebilirsin)
  11. Dõ man

DİSCORDA GİREMİYORUM!

Öncelikle İngilizcem için ettiğin iltifatı kabul ediyorum çünkü okuduğumu doğru anlıyorum (bazılarımızın aksine) ;) Bir ikincisi Youtube videosu tam bu sıkıntıların başladığından hemen sonra atılmış ki rastgele olmasının nasıl bir sıkıntısı var tam çözemedim ama şöyle bir ilginç durum var ki bu...
  12. Dõ man

DİSCORDA GİREMİYORUM!

Hepinizin İngilizce seviyesine buradan saygılar... Orada yazan "We are investigating a stream discoloration issue happening while screen sharing" yazısının Türkçe meali: "Ekran paylaşımı sırasında meydana gelen bir akış renk değişikliği sorununu araştırıyoruz" yani discordun açılmaması ile...
  13. Dõ man

DİSCORDA GİREMİYORUM!

Bu bilgilerin kaynağı varsa nereden edindiğini öğrenebilir miyim? ve bu çözümle sorunu çözülen birisi var mı?
  14. Dõ man

DİSCORDA GİREMİYORUM!

Uygulama kaynaklı değil, mobilde de aynı sıkıntı var evin internetiyle giriyorum bağlanmıyordu hücresel veriyle girince düzeliyordu.
  15. Dõ man

DİSCORDA GİREMİYORUM!

Kimin dedikleri saçmalık? 1697895303 Zannetmiyorum, aynı sıkıntıyı yaşadım kısıtlamalı interneti kaldırınca düzeldi. Bu video sayesinde çözdüm sıkıntıyı
  16. Dõ man

DİSCORDA GİREMİYORUM!

İnternetin kısıtlamalı internet müşteri hizmetlerini arayıp kısıtlamayı kaldırtman lazım.
  17. Dõ man

Laptopta hayat belirtisi yok

Yeni HDD tak dene Pardon şarj ışığı yanmıyor yazmışsın işe yaramaz muhtemelen
  18. Dõ man

Yeni topladığım bilgisayar istediğim performansı vermiyor

Beklediğin performans nedir?
  19. Dõ man

Çözüldü✓ Görüntü gelmiyor yardım

ramleri teker teker takarak dene
  20. Dõ man

Çözüldü✓ Bilgisyarımda tuşlara bastığımda başka yerler açıyor

CTRL + ALT + DEL yapıp "İptal"e tıklamayı dener misin
Top Bottom