Arama sonuçları: *

1. D3ATHLY

GÖRÜNTÜ HİÇBİR TÜRLÜ GELMİYOR

Geçmiş olsun
  2. D3ATHLY

Yer neresi, kayseri ve civarındaysa bakıyım bir diyecektim
  3. D3ATHLY

Kesinlikle öyledir, tabi kablolar tam takılı ve başka bizim bilmediğimiz bir eksik yoksa.
  4. D3ATHLY

aleyküm selam, bende de olmuştu, macun çok az bile dışarı taşarsa iletken olduğu için kısa devre yapacak diye sistem kendini açmıyor, dikkatlice güzelce sil macun işlemci kenarına yada anakarta değmesin, sadece üstte kalsın.
  5. D3ATHLY

5700x3D sistemde takılma sorunu

Sıcaklık ve cpu kullanımına bak, ayrıca mausun 8k mı destekliyor?
  6. D3ATHLY

RYZEN 5 7500F RTX 4060 OYUNLARDA SORUN YAŞANIYOR

özelden ulaşın bana tabi
  7. D3ATHLY

sen direkt itopya ile görüş evet, bir problem var, öyle olmaması gerek
  8. D3ATHLY

1080p'lik bilgisayara 2k monitör demesinden belli işi bilmediği, o adama güvenme, açık ve net, sen diyorsun ki fps bir anda 40 lara düşüyor, düşmemesi gerek, en fazla 80-90 olması gerek yoğun sahnelerde en yüksek ayarlarda, ki 4060 da gta kaldırmayacak değil sonuçta, imkan varsa garantiye gönder...
  9. D3ATHLY

tabi gitmiştir, kule tipini taktır sonrasında yorumunu bekliyorum, beni etiketle.
  10. D3ATHLY

fps cihaz çok ısınırsa düşer, gpu ısınacağını zannetmiyorum ama işlemcin ısınıyor olabilir, onun haricinde virüs bulaşmıştır, yazılımsaldır.
  11. D3ATHLY

bilgisayarcı biryerinden element uydurmuş o kart zaten 2k kartı değil 1080p için ideal yeni güncel windows indir güncel driver'larını indir sadece gta ve fortnite indir kur başka hiçbirşey kurma öyle bak bir de
  12. D3ATHLY

OEM key aldım Retail çıktı

Kod girince virüs mü? :) crk desen anlarım da, koddan virüsü nasıl, kim, nereden gönderiyor?
  13. D3ATHLY

OEM key aldım Retail çıktı

4 sene önce bir yöntem buldum halen işe yarıyor, dijital olarak aktif ediyor cihazı her formattan sonra. Her birgisayarda da işe yarıyor, yani ömürlük, iyi mi bulmuşum diyorum.
  14. D3ATHLY

Prime B560M-A sisteme 2. RAM'i takınca sistem açılmıyor

bios pilini sök bios bir kendine gelsin, biosta voltajlarla yada xmp profilinde bir değişiklik yaptıysan voltajları çakışıyor kilitleniyor olabilir
  15. D3ATHLY

Prime B560M-A sisteme 2. RAM'i takınca sistem açılmıyor

her iki ram marka modeli aynı mı?
  16. D3ATHLY

Msi afterburner sorunu

overclock yapmıştır bu yüzden hata verip windows çöküyor yada kapanıyordur, windows'u güvenli olarak başlat afterburner'i ve riva turner'i sil
  17. D3ATHLY

USB FLASH BELLEĞİMİ BİÇİMLENDİREMİYORUM

bir sıkıntı var normalde hp'nin bunu çözmesi lazımdı da bilemedim
  18. D3ATHLY

yönetici olarak çalıştırmalısın hp'nin usb tool o
  19. D3ATHLY

Çözüldü✓ Bilgisayarda fps yüksek ama kasıyor

vsync açık ise monitör de 60hz olduğu için fps düşürüyor olabilir
  20. D3ATHLY

bir de bunu dener misin? https://mega.nz/file/HJlBgJQa#zAUzbFhcV1OoIO9K3R43EXI_c9mCDM8Es6Yz9enf8bA
Geri