Arama sonuçları: *

1. Daaker

Oyun Performansını İyileştirmek İçin Yükseltme Tavsiyeleri

ekran karti islemciye yetisemeyip darboğaz yapabilir maliyet olarakta ddr5 bir anakart en ucuz ikinci el dersek 2500 gibi islemci de 4/5 e 7500f bulunaviliyor sanirsam 2 bine de 16 gb single kit ram alırsınız ileride ram ekleme ihtimalinize karşı aşağı yukari 9/10 tutabilir
  2. Daaker

İnternet kafe sahibi usb içinde win 10 yükleme me izin veririmi

bu da olabilir ama mahalle arası İnternet kafeye gidersen düşük internet hızından dolayı birisinin bir şey indirdiğini anlayıp boşuna sana laga luga yapabilir
  3. Daaker

İnternet kafe sahibi usb içinde win 10 yükleme me izin veririmi

gidiyosun İnternet kafe görevlisi ya da sahibi abinin olduğu yer var genelde girişte olur diyosun abi merhaba flasha windows atiyomusunuz diyorsun evet derse birde dersin fiyatı nekadar diye bütçene uyarsa ona yaptırırsın ama bilgisayari olan bir arkadaşından rica etsen daha kolay olur
  4. Daaker

Setup Nasıl Daha İyi Hale Getirilir?

ya aslında yere yakın olmasında bir sakınca yok arkadaşın masası zaten bilgisayarın hava akışını etkilemiyor ha biraz fazla toz yapar belki okadar ama masaüstünde durması daha estetk bence
  5. Daaker

Setup Nasıl Daha İyi Hale Getirilir?

kablo duzenlemesi yapilabilir arkadaşların önerdiği gibi monitör tutucu ya da sadece monitör tutucu alinabilir kasa masanın üstüne konabilir
  6. Daaker

Büyük Soru AMD Ryzen 5 7600 / 4080S V2 O.C (Darboğaz yapar mı?)

anakart işlemci için fazla giriş seviyesi kalıp sorun yaratabilir
  7. Daaker

Büyük Soru AMD Ryzen 5 7600 / 4080S V2 O.C (Darboğaz yapar mı?)

anakart modeliniz nedir?
  8. Daaker

Çözüldü✓ Yeni Toplanan PC Açılmıyor

anakartta kasayla ilgili şeylerin bağlandığı kısımda pwr_sw gibi bir şey yazması lazım o iki pine dokundursan yeterli olur
  9. Daaker

Bu sistem iyi mi? bilgisi olan yardımcı olabilir mi 14000 tl

genel olarak bir şey diyemem ama o ssdyi kullanmaktansa hdd kullanmak daha güvenli olur
  10. Daaker

Çözüldü✓ Yeni Toplanan PC Açılmıyor

anakartı kasadan değil de tornavida dokundurarak çalıştırmayı denediniz mi? belki sorun kasanın tuşundadır
  11. Daaker

Pc topladım ekran gelmiyor acil yardım

hocam anakartınızda q led core denen bir şey kasanın bilgisayarı açma tuşuna bastığınızda yanıp sönme şekline göre sorunu söylüyor sitesinden bakarsanız nekadar yanıp sönmesinin ne anlama geldiğini görürsünüz 1733787177 sizin anakartta maalesef bios ışığı dışı ışık yok hocam bu videoda q led...
  12. Daaker

Pc topladım ekran gelmiyor acil yardım

anakartta herhangi bir ışık yanıyor mu? 1733786481 direkt sistemin fotoğrafın atsana dost bakalım
  13. Daaker

Monitör hz değerinden daha az fps almak

monitör kaç fps alıyorsan okadar hz lik bir görüntü sunar yani 60 fps aldığın bir oyun olursa 60 hz lik bir görüntü görürsün sorunun cevabı da hayır yaşamazsın
  14. Daaker

Pc aldım nasıl kendım montajlarım

ingilizce durumunuz iyiyse ingilizce bir video atabilirim hocam 1733183419 şöyle hocam ingilizce videonun linkini ekleyeyim
  15. Daaker

Bilgisayarımı ne kadara satmalıyım?

valla hocam parça parça satmak daha uygun olur ama toplam nekadar eder bilmem ekran kartı yaklaşık 7/8 gibi gidiyor olsa gerek sarı sitede
  16. Daaker

İstediğim fps değerlerini alamıyorum

75 fps ten fazlasını görmüyorsun zaten de fps düşüklüğünü bende anlamadım
  17. Daaker

Çözüldü✓ Biostar b650mp-e pro açılmıyor

hocam yazdım zaten msi b650m-p
  18. Daaker

ikinci el msi b650 mp pro mu almak sıfır bunu mu almak daha mantıklı (msi olanı 2 hafta önce yanlış almış iade süresi bitince iade edememiş) msi olanda 3400 gibi fiyatı
  19. Daaker

yarın sipariş ederim dedim ve fiyat artmış bende bu şans varken hiçbir şey alamıyacağım galiba
  20. Daaker

hangi videosu şef linkini atma şansın var mı
Top Bottom