Arama sonuçları: *

1. D

Bilgisayar bi anda donuyor

aynı sorun bendede var acaba valoruntla mı ilgili 1725359444 i5 12400 3060 ti var aynı hatayı yapıyor
  2. D

İşlemcimin pinleri erimiş.

çok anlamam ama bütçe meselesi fiyat performans olarak i3 12. nesil işlemci üzmez. fiyat uygun olarak Gigabyte Gigabyte H610M H DDR4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart bu ikisi.
  3. D

İşlemcimin pinleri erimiş.

geçmiş olsun bence tamiri maliyetine deymez. hemde çok zor.
  4. D

PC nin sıcaklık değerleri normal mi

sistem :blobdance: sıcaklıkta iyi kule tipi alırsan dahada iyi olur 5600 den iyi 5600 fırınlı ocak
  5. D

süper
  6. D

aynı kasa bende de kule tipi kullanıyorum sıvı soğutma gerekmez ona ama keyfine kalmış deepkool bak sıvı soğutucu. 1680467764 teknopat-one mı sistem
  7. D

aynen sıcaklık yüksek olunca frekans kısıyor işlemci ne kadar soğuk o kadar
  8. D

bence yüksek bu da benim ama ag400 var bende 1680467352 ekran kartı iyi bir kule tipi soğutucu tak keyfine bak
  9. D

oyun nedir
  10. D

HAZIR SİSTEM ALDIM WİN YÜKLÜ MÜ GELİR.

MODART M9 ALDIM ARKADAŞLAR BİOS GÜNCEL GELİRMİ YADA WİN YÜKLÜMÜ GELİYOR.
  11. D

Mavi Ekran Logitech g pro çalışmıyor

hata veriyor kanka usb tanımıyor windovs
  12. D

Mavi Ekran Logitech g pro çalışmıyor

logitech g pro çalışmıyor aldım usb ile bağlanınca windows aygıtı tanımadı diye hata verdi. ilk başta taktım çalıştı g hup indirdim sonra birden bağlantı kesildi. jak girişi ile çalışıyor ama usb bağladoğım zaman çalışmıyor.
  13. D

OYUNDA CPU KULLANIMI %10 NORMAL Mİ ?

YOU TUBE DA TESTLERE BAKTIM ŞİMDİ %60 GÖSTERİYOR AYNI OYUN ANLAMADIM VALLA.
  14. D

OYUNDA CPU KULLANIMI %10 NORMAL Mİ ?

ARKADAŞLAR İYİ AKŞAMLAR İ3 12100F İŞLEMCİ VE RX 6600 BİR SİSİTEMİM VAR. DAYS GONE YÜKSEK AYARLARDA 144 FPS ALIYORUM GPU KULLANIMI %80 İLE % 98 ARASINDA FAKAT CPU KULLANIMI %9 NORMAL Mİ SİZCE ?
Top Bottom