Arama sonuçları: *

1. Darth Vader'

Sebebini anlamadığım bi sorun

format at o zaman usb ile.
  2. Darth Vader'

Bilgisayarda Donma ve Kilitlenme

Ben psu değiştim yine de değişen bir şey yok ekran kartı ile alakalı diye düşünüyorum.
  3. Darth Vader'

Sebebini anlamadığım bi sorun

Yapma daha iyi antivirüs programlarıyla taramak daha mantıklı en mantıklısı usb ile format
  4. Darth Vader'

Bilgisayarda Donma ve Kilitlenme

Bende masaüstünde tarayıcıda gezerken bir anda kilitleniyor monitör de ekran gidiyor kaç senedir bulamadım çözümü.
  5. Darth Vader'

tek hdmi olan ekran karta 2. monitör nasıl bağlanır

bütçe varsa al geç 1 metre yetmezse 1.5 metresi 10 tl fazla. https://www.amazon.com.tr/dp/B015IGC8KK/ref=asc_df_B015IGC8KK1652140800000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B015IGC8KK&linkCode=asn
  6. Darth Vader'

tek hdmi olan ekran karta 2. monitör nasıl bağlanır

dp destekler hdmi genellikle 120 hz kadar destekler.
  7. Darth Vader'

3.5 mm jack girişine takılan aygıtın ne olacağını seçmek

Anakartta 3 tane 3.5 mm jack girişi olması lazım yeşil olana takarsan kulaklık olarak algılar. Senin dediğin gibi seçmeyi hiç duymadım.
  8. Darth Vader'

Yanlış sürücüler????

Eğer Asus Aura Sync yüklü ise onun dosyaları.
  9. Darth Vader'

Uyku modu sisteme zarar veya hızlı ömür tüketirmi

uyku modu değildir ekran kararıyordur uyku modunda benim bildiğim pcdeki programlar çalışmaz.
  10. Darth Vader'

Bluetooth adaptörü önerisi.

amazonda bildiğim kadarı ile 830 tl kupon yok galiba amazonda prime day yarın bekle belki gelir şansına.
  11. Darth Vader'

çok sık görüyorum buda tercih edilebilir ama ugreen daha iyidir. Benim fikrimce.
  12. Darth Vader'

evet bana 107 tl ye mal olmuştu kuponla airpods pro ile denediğimde neredeyse hiç gecikme olmuyor.
  13. Darth Vader'

ben bunu 2 ay önce almıştım şuan hiçbir yerde stok yok maalesef ama çok iyi bir ürün...
  14. Darth Vader'

(GÜNCELLENDİ) AMD Adrenalin 22.5.2 (Optional) WHQL sürücüsü yayınlandı.

Ben şuanlık geçmedim 22.5.1 e gerek yok bence sıkıntı yoksa.
  15. Darth Vader'

dx12 ye alınca oyunda optimizasyon sıkıntısı oluşuyor

Sabitleseniz bile drop devam ediyor.
  16. Darth Vader'

Pc'nin aniden reset atması

Aynısı bendede oldu şuan olmuyor ama olabilir. Oyundan çıkıp tarayıcıya girdikten sonra 3 4 kere oldu msi afterburner ile alakalıydı bende herhalde onu kullanmıyorum şuan olmuyor. Tabii bununla alakası yok.
  17. Darth Vader'

Bilgisayar Oyundan Çıktıktan Sonra Kilitleniyor

Arkadaşlar oyunlarda oynarken hiç bir sıkıntı yok sıcaklıklar 50 derecelerde fakat oyundan çıktıktan sonra PC 20 saniye içinde kilitleniyor fare donuyor yani ve reset atıyor her zaman olmuyor ama çok sıkıntı yaptı bende nedir acaba çözümü? Sistem Asus Rog Crosshair VI Hero Amd Ryzen 5 2600x...
  18. Darth Vader'

Amd Adrenalin 22.3.1 Recommended (WHQL) Driver Çıktı (RX 5000 ve RX 6000 RSR Modu Geldi)

Hocam gpu ölçekleme otomatik açılıyor zaten ve açılınca özel çözünürlük kapanıyor.
  19. Darth Vader'

Amd Adrenalin 22.3.1 Recommended (WHQL) Driver Çıktı (RX 5000 ve RX 6000 RSR Modu Geldi)

Bende var denedim 1080 p için bir işe yaramıyor ama 2 k için gayet iyi bir özellik bu arada rsr açınca gpu ölçeklemede otomatik açılıyor. bu yüzden hz düşüyor bunu nasıl düzeltebilirim? Özel çözünürlük kullandığım için.
  20. Darth Vader'

windows 10 mu 11 mi?

Windows 10 home en iyi tercih olur.
Top Bottom