Arama sonuçları: *

1. Deadpool

Çözüldü✓ Bilgisayarim yük altında kapanıyor

GTX 1650 RYZEN 5 2600 MSI B450M A PRO MAX XPG D30 16X2 3600 MHZ RAM FRISBY 600W PSU 1729018110 Sorun çözüldü arkadaşlar ram mhzleri 3600 da çalışıyordu islemcim o kadar desteklemiyor bundan dolayı kısarak sorunu çözdüm.
  2. Deadpool

Çözüldü✓ Bilgisayarim yük altında kapanıyor

Merhaba arkadaşlar bilgisayarım yük altında kapanıyor OCCT üzerinden işlemci testlerinde hata alıyorum sizce sorun nedir?
  3. Deadpool

Bilgisayarımdaki sorun nedir?

Arkadaşlar bilgisayarcı ramlerim mhzsini azaltarak sorunu çözmüş teşekkürler.
  4. Deadpool

Bilgisayarcı kontrol etti sağlam hocam parçaların hepsi.
  5. Deadpool

Hocam akşam denerim bilgisayarda fakat anakart yeni ondan olacağını sanmıyorum.
  6. Deadpool

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımın anakartı yanmıştı anakartı değiştirdim. Fakat sürekli mavi ekran almaya başladım açıldıktan 2 dakika sonra falan. Ramlerimi çıkardım başka ram taktım bilgisayarım çalışmaya başladı. Kendi bilgisayarımdan görüntü alamadığım ramleri başka bilgisayara taktım o...
  7. Deadpool

Bilgisayarım bu halde iken USB siz format atabilirmiyim

Bilgisayarım açılmadan önce birkaç kere aç kapat yaptım sonra açılmamaya başladı böyle oldu format nasıl atarım USB siz yöntemi Varmi
  8. Deadpool

Bilgisayarım siyah ekranda kalıyor

Bilgisayarı birkaç kez kapat aç yaptım açılmadan ve açılmıyor ekrana çıkan yazıdan sonra ekran siyah oluyor altta noktalar yuvarlak şeklinde dönüyor ve bir süre sonrası onlarda gidiyor simsiyah ekran kalıyor
  9. Deadpool

Mavi Ekran Valorant mavi ekran hatası

Valorantta yaklaşık 6 7 aydır ticket açıyorum donanımsal bir sıkıntım olduğunu söylüyorlar o yüzden mavi ekran hatası alıyorum büyük ihtimalle işlemcim eski olduğundan dolayı işlemcim oyunumu çökertiyor bunu nasıl çözebilirim ( imzamdaki sistem değil arkadaşımın) i7 1. nesil galiba ve r7 240 4 gb
  10. Deadpool

6000 Liraya sistem bileşen önerisi

r7 240 4 gb 1662382312 550 80 yeterli olur diye düşünüyorum
  11. Deadpool

dostum sadece işlemci anakart 8 gb ram ve psu önerisi istiyorum 6000 tl ye
  12. Deadpool

hayır arkadaşlar sisteme takviye yapıyor ben size diyorumki bunların yerine ne alabiliriz bütçesi 6000
  13. Deadpool

sisteme takviye yapıyor
  14. Deadpool

anakart psu işlemci 8 gb ram(Arkadaşım bunu düşünmüş ama işlemcide ısı sorunu var diye biliyorum) https://www.itopya.com/KendinTopla?p=7581_1-8683_1-11667_1-11240_1-10238_1 1662381837 Bütçe 6000 TL @DerratiX
  15. Deadpool

Harddiski taktıktan sonra galıba pc yavaşladı

yok ssd duruyor 1661718262 evet öyle olmuş 1661718274 hayır yeni aldı
  16. Deadpool

Harddiski taktıktan sonra galıba pc yavaşladı

bi tanıdığım şey diyor harddiski taktıtkan sonra galiba bilgisayar yavaşladı diyor nasıl çözeriz
  17. Deadpool

Bilgisayarı yeniden başlattım ve sesler gitti

çözdüm kablo çıkmış :D
  18. Deadpool

Bilgisayarı yeniden başlattım ve sesler gitti

bağlantılarım doğru diye düşünüyorum niye ses gelmiyor artık ?
  19. Deadpool

Benchmark Öneri̇si̇ Olan Var Mı?

Furmark puanım iyi mi? SCORE:3608 points (60 FPS, 60000 ms) 67 dereceydi galiba yanlış hatırlamlıyorsam
  20. Deadpool

Benchmark Öneri̇si̇ Olan Var Mı?

soru başlığta GPU CPU İÇ,N
Top Bottom