Arama sonuçları: *

1. Deaton

(Güncellendi) AMD Adrenalin 22.11.2 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

hocam güncel olmaması bir sorun yaratır mı peki yine de pek huzurlu kalmıyor içim böyle olunca
  2. Deaton

şöyle 2 tane ekran kartım var amd olan işlemcinin ekran kartı 1674219859 hocam valla bir çözümü varsa bildiğiniz yardımcı olursanız inanılmaz mutlu olurum
  3. Deaton

şundan hocam ilk önce amd ye update yaptırıyorum sonra windows kendisi amd sürücüsüne yeniden update yapıyor ve ardından amd adrenalin editionu açmaya çalışırken bu hatayla karşılaşıyorsunuz internette araştırdığımda gördüğüm tek çözümün windows updatei kapamak olduğu ama pek istekli değilim bu...
  4. Deaton

Hocam ben windows ile uyumsuzluk sorunu yaşadığım için yeni güncellemeleri yapmıyorum windows updatei de bir sorun olur diye kapatmıyorum bir çözüm öneriniz var mı ?
  5. Deaton

Nvi̇di̇a Sürücüleri̇ Ayni Anda Kullanamama Sorunu

Arkadaşlar merhaba bildiğiniz üzere Studio ve Game ready olmak üzere 2 tane sürücü var ben hem oyun oynayıp hem içerik üreten birisi olarak ikisinide indirip tutma şansım yok mu birini indirince diğeri gidiyor bunun bir çözümü yok mu 2 sini birden kullanmanın herhangi bir yolu yok mu ??
Top Bottom