Arama sonuçları: *

1. DeltaForce041

iyi bilgisayar olmasına rağmen valorant ta drop yeme

sistem özelliklerinide yazsan iyi olurdu tahmin edemeyiz
  2. DeltaForce041

Etheryum Madeni ? VRAM sorunu

Evet bende öyle düşünüyorum . Yarisini bile karşilamaz. Sadece merak edip denemek istedim
  3. DeltaForce041

Etheryum Madeni ? VRAM sorunu

Araştirmam üzerine Etheryum madeni kazmak için en az 8gb VRAM olan bir ekran karti olmaliymiş. Eğer araştiran veya yapan varsa daha düşük vram li kartlar ile madencilik yapamazmiyiz
  4. DeltaForce041

Çözüldü✓ İşlemcim yüz derecede çalışıyor yardım

Birde bios sifirlamayi deneyin isterseniz
  5. DeltaForce041

İşlemcinizi neden söktünüz. Pinlere zarar gelebilir haberiniz olsun
  6. DeltaForce041

Güç kaynaği deil dostum. Bilgisayarin fişini çikar . Kasanin fişini yani. sonra ramlari sök ve sonra ramlarin yerini değiştirip geri tak
  7. DeltaForce041

İşlemcinize overclock yapmadiysaniz stock halde yanacağini kesinlikle düşünmüyorum. Zaten max derceye geldiğinde sistem elektirik kesilmiş gibi kapanir
  8. DeltaForce041

İşlemci yüksek isilara çiktiğinda kendini kapatir. yanacağini düşünmüyorum 1610012954 Anakartinizdan gücü kesiniz. Sonra ramlari söküp tekrar takin. Bu işlemlerden sonra buraya gelip son durumu belirtin. Buradayim yardimci olmaya çalişirim 1610012971 Ramlari farkli kombinasyonda takin
  9. DeltaForce041

Bendede aldiğiniz snowman m200 var . İşlemcim i5 2500 95w tdp ye sahip. Üzerine 4ghz overclocklu kullaniyorum. Üzerinde gelen termal macunu kullandim. İşlemci 65 dereceyi geçmiyor. Yani çoğu arkadaş bu konuda sadece kulaktan dolma bilgi ile düşünüyor. Ben dediğiim gibi kullaniyorum. Bir...
  10. DeltaForce041

100 dereceye çikmasinin termal macun ile alakali olduğunu düşünmüyorum. İntel soğutucunun takilmasini bilmiyorsaniz sizin görmediğiniz bir boşluk oluşmuştur eminim. fani söküp iyi bir şekilde takin. Bütün ayaklarinin oturduğuna emin olun düzelecektir
  11. DeltaForce041

FPS NİN BİR YÜKSELİP BİR DÜŞMESİ

Vallaha hdd kullanimindan dicektim ssd varmiş. Anakart üzerinde Performans modlari arasinda geçiş tuşu vardir diye anakart sordum sanirim oda yok. İlginç
  12. DeltaForce041

Kullandiğiniz anakart nedir?
  13. DeltaForce041

Sistemde HDD mi SSD mi kullaniyorsunuz
  14. DeltaForce041

Windows 10 / 20H2 Güncellemesi %100 DİSK Sorunsalı

Arkadaşlar windows 10 un son güncellemesinde hdd sorunlari var ssd şart oluyor. Forza Horizon 4 oynamak için Bana Windows 10 1903 Güncelleme linki lazim nerden bulabilirim 1608498885 %100 Disk kullaniminda pc çöp oluyor kullanilmiyor
  15. DeltaForce041

Forza Horizon 4 Gri Ekran Verip Kapanıyor

Herşeyi denedim olmadı silip yüklüyorum
  16. DeltaForce041

Entere basma yerinde kapanıyor
  17. DeltaForce041

Çözümü Nedir Bilen Varmı Forza Fix 2.0 denedirm olmuyor sistem gereksinimlerim uyuyor .her şey güncel HD 7850 İ5 2500 6GB RAM
  18. DeltaForce041

Pc kendini durduk yere resetliyor

Aynen kanka . oyunda veya masaüstünde birden donup kapanıyordu
Top Bottom