Proton VPN'i bende tavsiye ederim. Hem telefonumda hem bilgisayarımda kullanıyorum.
Genellikle diğer serverlara göre biraz daha dolu olanlara girmeye çalışın. Daha hızlı oluyorlar. En az dolu olanlar en yavaş olanlar oluyor.
Elden Ringde problemler var biraz ya. Oyunun dosyalarını doğrulamayı falan deneyebilirsin istersen köyden evine döndüğünde.
Birde redditte şöyle bir şey gördüm.
Deneyebilirsin istiyorsan. Ama oyunu Offline'a alıp Anti-cheatini devre dışı bırakman lazım sanırım yapmak için.
Furmark fps'ine çok bakmana gerek yok, ama normal. Furmark ile FPS testi yapılmaz. Ekran kartını yüke sokmak için sadece birde sıcaklık için.
Elden Ringde son zamanlarda bir patch gelmiş olması lazım. Raytracing eklenmişti oyuna. Raytracing açıp dener misin?
PUBG aşırı optimizasyon sorunlu bir oyun. O oyundaki şöyle diyeyim, düşük ayarlarda drop yiyorum, yüksek ayarlarda drop yiyorum, en yüksekte yemiyorum, ortada yemiyorum. Öyle bir oyun o.
Valorantta ise grafiğin oyuna bir etkisi yok. Normal o yüzden.
wattmanla uğraşmıcan ki öyle uyarı verecek sende ayarları geri çevirecen en fazla ölüm değil bu wattman.
Direkt Furmarkla yap çok internetim yok dedin, diğer uygulamalar büyük.
Furmark gibi sentetik testlerde ekran kartı kullanılıyor mu?
MSI Afterburnerdan ekran kartının her şeyini sona çekmeyi deneyebilirsin istiyorsan. Büyük ihtimalle wattman yersin ama deneyebilirsin yine.
Şu kısımda all core 44 yapabiliyorsan yapabilirsin
0 öyle açık kalarak dene, zaten bunun çalışması için uygulamanın açık olması lazım. 1 yaparakta deneyebilirsin belki ama aynı sonucu verir mi bilemem.
Birde FIVR sekmesine gel. Oradan CPU Cache ve CPU Core'un ICCMAX ayarını fulle. Unlock...
Tamamdır anladım ben, atmanıza gerek yok.
Ekran kartı oyun içi kaç watt kullanıyor ona bakar mısınız?
Birde işlemcinin 4.2'ye sabit olmaması lazım. Herhangi bir undervolt yaptın mı?