Arama sonuçları: *

1. DerratiX

ücretsiz vpn önerisi

Proton VPN'i bende tavsiye ederim. Hem telefonumda hem bilgisayarımda kullanıyorum. Genellikle diğer serverlara göre biraz daha dolu olanlara girmeye çalışın. Daha hızlı oluyorlar. En az dolu olanlar en yavaş olanlar oluyor.
  2. DerratiX

Kasa montajı yaptım sıvı soğutma soğutmuyor.

Pompanin CPU'ya taktigin yerdeki jelatini cikarmayi unutmus olma ihtimalin yuzde kac?
  3. DerratiX

İ5 11400 ve RX 6600 darboğaz sorunu

Allah allah. Elden Ringde son patch ile oyun bozuldu diye çok duydum, bu sistemi de mi değiştirmişler acaba?
  4. DerratiX

Öyle kapanmıyor zaten hocam o. https://www.windowscentral.com/how-disable-anti-cheat-elden-ring Farklı yöntemleri var.
  5. DerratiX

İşte anti-cheati kapatman lazım onun olması için. Öyle yazıyor.
  6. DerratiX

Elden Ringde problemler var biraz ya. Oyunun dosyalarını doğrulamayı falan deneyebilirsin istersen köyden evine döndüğünde. Birde redditte şöyle bir şey gördüm. Deneyebilirsin istiyorsan. Ama oyunu Offline'a alıp Anti-cheatini devre dışı bırakman lazım sanırım yapmak için.
  7. DerratiX

Furmark fps'ine çok bakmana gerek yok, ama normal. Furmark ile FPS testi yapılmaz. Ekran kartını yüke sokmak için sadece birde sıcaklık için. Elden Ringde son zamanlarda bir patch gelmiş olması lazım. Raytracing eklenmişti oyuna. Raytracing açıp dener misin?
  8. DerratiX

PUBG aşırı optimizasyon sorunlu bir oyun. O oyundaki şöyle diyeyim, düşük ayarlarda drop yiyorum, yüksek ayarlarda drop yiyorum, en yüksekte yemiyorum, ortada yemiyorum. Öyle bir oyun o. Valorantta ise grafiğin oyuna bir etkisi yok. Normal o yüzden.
  9. DerratiX

Tüm öyle bildiğin oyunları yazar mısın? Birde Crack olup olmadıkları da önemli.
  10. DerratiX

wattmanla uğraşmıcan ki öyle uyarı verecek sende ayarları geri çevirecen en fazla ölüm değil bu wattman. Direkt Furmarkla yap çok internetim yok dedin, diğer uygulamalar büyük.
  11. DerratiX

Furmark gibi sentetik testlerde ekran kartı kullanılıyor mu? MSI Afterburnerdan ekran kartının her şeyini sona çekmeyi deneyebilirsin istiyorsan. Büyük ihtimalle wattman yersin ama deneyebilirsin yine.
  12. DerratiX

Şu kısımda all core 44 yapabiliyorsan yapabilirsin 0 öyle açık kalarak dene, zaten bunun çalışması için uygulamanın açık olması lazım. 1 yaparakta deneyebilirsin belki ama aynı sonucu verir mi bilemem. Birde FIVR sekmesine gel. Oradan CPU Cache ve CPU Core'un ICCMAX ayarını fulle. Unlock...
  13. DerratiX

Speed shift EPP'yi açıp 0 yapmayı dener misin? BD Prochot tikini kaldır. SpeedStep tikini kaldır. Dene bakalım bi böyle. 1691653882 O hepsini 44 yapmayı da deneyebilirsin bu arada. Çekirdeklerin yani.
  14. DerratiX

2 MB falan.
  15. DerratiX

Throttle stop indirip ana ekranda ve FIVR kısmından bir SS atar mısın?
  16. DerratiX

Direkt "Güç" diye yazması lazım. Ben bakabiliyorum.
  17. DerratiX

Tamamdır anladım ben, atmanıza gerek yok. Ekran kartı oyun içi kaç watt kullanıyor ona bakar mısınız? Birde işlemcinin 4.2'ye sabit olmaması lazım. Herhangi bir undervolt yaptın mı?
  18. DerratiX

AMD ayarlarını atar mısın?
  19. DerratiX

Evet o.
  20. DerratiX

Evet ondan bahsediyorum. Biosta ASUS Performance Mode diye bir sey olmasi lazim, o acik mi kapali mi? Birde BIOS'un guncel mi bir kontrol et.
Top Bottom