Arama sonuçları: *

1. DeveloperRedneck

Bilgisayar Yükseltme Tavsiyeleri

sana bağlı değişir o bütçeye göre vs.
  2. DeveloperRedneck

Bu görsele bakınca bir şey anlamıyorum
  3. DeveloperRedneck

hepsini satıp bütçeyi ekleyip 4050-4060 laptop alınabilir aslında 27-33 civarına falan
  4. DeveloperRedneck

USB ile mobil veri paylaşamıyorum

Ethernet İnternet Paylaşımı (USB Ethernet Adaptörü Bağlı Değil) seçeneğini aktifleştiremiyorum
  5. DeveloperRedneck

fare oynatınca kasadan gelen tiz ses

Diskin yapabileceğini söylemiştim zaten yukarıda ama emin değildim. Çıkarınca gittiyse biraz daha kullan böyle gelmezse hdddenmiş diyebiliriz.
  6. DeveloperRedneck

Hocam hayırlı olsun. Alıntıladığın mesajda dediğim gibi olmuş maalesef. Aklıma bir şey gelmiyor. Varsa başka prizde/çoklu prizde falan deneyebilirsiniz. Belki başka mouse vs.
  7. DeveloperRedneck

YARDIM❓️ Toplamalı Mı❓️ ToplaTmalı Mı❓️

esnaflar fiyat vermiyor ki, nefret ediyorum bu durumdan hallederiz abi bilmem ne der iş bittikten sonra uçuk fiyat sonra ağlıyolar esnaflar şöyle böyle hüüğ
  8. DeveloperRedneck

Çözüldü✓ Pc alacağım fiyatı 46.125 TL uygunmu,parçalar uyumlu mu? ve cpu kaç derece kalır

toplama kısmından yapıyorsunuz değil mi Lancool 216 3650₺ seçebilirsiniz bence
  9. DeveloperRedneck

Çözüldü✓ Pc alacağım fiyatı 46.125 TL uygunmu,parçalar uyumlu mu? ve cpu kaç derece kalır

Fark ettim zaten hepsi incehesap gibi o yüzden sistem linki dedim
  10. DeveloperRedneck

tekrar nerede sorun var diye arayacaksın https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-high-power-performance-gold-gd-hp1-j700gd-f12s-700-w-fiyati,596563775.html bu olabilir
  11. DeveloperRedneck

Hata yok. PSU değiştirdiğinde umarım sorunun çözülmüş olur, yoksa daha çok uğraşacaksın. Bu arada PSU neydi ve yeni alacaksan bütçe ne ?
  12. DeveloperRedneck

Bilgisayara kolay format nasıl atabilirim

okey, sistemin fena değil
  13. DeveloperRedneck

Bilgisayara kolay format nasıl atabilirim

bence temiz kurulum tercih edin, zor geliyor dediğiniz adımları unutuyorsanız onlarca formattan sonra bile unutulabiliyor. internetten youtubedan bakarak halledersiniz
  14. DeveloperRedneck

bunun gibi bad sector olmadan da hdd'den gelebilir mi emin değilim. üşenmezsen dene istersen. maliyet yapmadan önce sorundan emin olman daha iyi olur bence.
  15. DeveloperRedneck

Çözüldü✓ Bilgisayarcı Ramimi Çaldı ?

fotoğrafın kalitesi çok düşük
  16. DeveloperRedneck

Disklerin sağlığına bakar mısın, hdd'de bad sector varsa sök bilgisayardan bir de öyle bak.
  17. DeveloperRedneck

R3 2200G Performansı nasıl arttırılır

Parça almadan çok bir şey yapma şansın yok. Overclock denersin ama 1-2 fps tatmin etmeyecek.
  18. DeveloperRedneck

diskten olabilir hangi diskler var bilgisayarda hdd, ssd ?
  19. DeveloperRedneck

Umarım düzelir, dalga geçiyor gibi gözüktüğümün farkındayım ama dene bi
Top Bottom