Arama sonuçları: *

1. DeveloperRedneck

PC'ye 1-3 saniye boyunca garip takılmalar oluyor.

tamam yine de üşenmezsen eski driverları denemeni öneririm ek olarak youtube'dan ise müzik, hardware acceleration ile ilgili de olabiliyordu sanırım onu bi araştır istersen
  2. DeveloperRedneck

Mikro stutter'a benziyor, gpu driver'ıyla ilgili diye düşündüm o yüzden. Hangi tarayıcı ve siteden bu arada ses ?
  3. DeveloperRedneck

RX9060XT 16 CIGOLAYT - RYZEN 5 7500F - 16CIGOLAYT 6000MHZ RAMİŞKO - COLORFUL B850M PLUS eski sürüm dene gpu driverı
  4. DeveloperRedneck

ChatGPT Zorlanıyor!

Ücretli/daha üst versiyonları almayı düşünebilirsin. Eğer gerçekten çok yoğun bir konuşma geçmişi yoksa şunu dene; Konuyla ilgili en önemli detayları hatırlat bunları bunları konuştuk diye o sohbette. Sonra yeni bir sohbette daha temiz bir şekilde konuşmak istiyorum iyi bir prompt yaz de.
  5. DeveloperRedneck

Durduk yere bilgisayar yavaşladı (Windows 11)

windows aktifleştirme yönteminle/keyle alakalı olabilir
  6. DeveloperRedneck

Çözüldü✓ Macun değiştim fps değerimde düşüş oldu

Googledan bak fazlasıyla içerik vardır, ram frekans hızı
  7. DeveloperRedneck

Masanın yanında kasam orda sigara içiyorum zarar verir mi

Yukarıda renkten bahsetmişler bi de koku sinebiliyor parçalara. Bu koku da çıkmıyor.
  8. DeveloperRedneck

Çözüldü✓ Oyun oynanamayacak düzeyde drop sorunu

Attığınız görselden ne anlamamız gerekiyor
  9. DeveloperRedneck

Windows yordu, yardım ve öneri lazım

m2 boyut türü hocam m2 olup sata da olabilir nvme de olabilir m2 nvme satanız varsa en az 1500-2000 arasında hızı vardır sorununuz bu olmamalı eğer ssd sağlıklı ise
  10. DeveloperRedneck

11 pro satayla düzün çalışmıyor mu yoksa o.O2
  11. DeveloperRedneck

1759392692 ekstrem bir şey yoktu, xmp ve pbo klasik yani şu an o ayarlar duruyor mu gitti mi bakmadım bile bu muhabbetlerden ötürü Edit: en son 10 LTSC kurdum, şu an xmp kapalı 2666 mhz'de, pbo da kapalı, genel olarak okey gibi oyun vs. kurmakla uğraşmadım da
  12. DeveloperRedneck

Hdd yok bende 2.5 inç sata ssd var 1tb M2 nvme ssd var 500gb
  13. DeveloperRedneck

nvme 500gb diskte de bad sector çıkmadı
  14. DeveloperRedneck

anladım, CrystalDiskInfo'da da %100 sağlık çıkmıştı, ikisinde de 40 derece gözüküyor, diskten şüphelenemiyorum o yüzden ne yapacağımı da şaşırdım windows 10 ltsc hakkında ne düşünüyorsunuz bir de onu mu denesem, düz 10 da kurmuşken denenebilir aslında ama desteği kesileceği için diyorum ltsc...
  15. DeveloperRedneck

bu wmi activity hakkında bir bilginiz var mı peki, abimin laptoptan baktım, arkadaşım bugün yeni pc kurdu ona sordum onlarda da çok fazla ama bir sorun yok, donma-kasma %100 kullanımı buna suçlamıştım ben normalde 1759354515
  16. DeveloperRedneck

Başlattım sandığımdan yavaş ilerliyor, hadi bakalım
  17. DeveloperRedneck

Ryzen 5 5600 Rx 6600 2x16 3200mhz ram 500gb nvme ssd 1tb sata ssd Arkadaşlar ben önceden 500gb nvme diskinde Windows 11 kurulu olarak kullanıyordum. Genel olarak pek bir şikayetim yoktu, arada yavaşlıyordu veya uykudan uyandığında monitör kendine gelmiyordu falan. Halihazırda da Linux...
  18. DeveloperRedneck

ASUS mu MSI mı ? ( ACİL )

Hocam olay keyif işine döndüyse istediğinizi alırsınız daha iyisi daha mantıklısı önemsiz
  19. DeveloperRedneck

Yeni satın aldığım PC sürekli donuyor

Sağda Eylemler'in altında Geçerli Günlüğe Filtre Uygula diyip Hata'yı tikleyip sadece hatayı görüntüleyebilir sonra da Tüm Olayları Farklı Kaydet diyip .csv şeklinde kaydedip foruma veya yapayzeka'ya sorabilirsin, henüz daha ileri ben de gidemedim maalesef
Geri