Arama sonuçları: *

1. D

oyunda bilgisayarın kendini yeniden başlatması

inşallah hocam
  2. D

sadece bu oyunda her girişimde bir kereliğe mahsus oluyor
  3. D

psu sıkınısı olacagını sanmıyorum. ki olsa diğer oyunlarda da bu sorunu yasamazmıyım?
  4. D

arkadaşlar merhaba bilgisayarım sadece rainbow six siege oyununda 1 kereye mahsus kendi kendini yeniden başatıyor. sildim tekrar yükledim sorun yine devam ediyor. oyun esnasında ekran kararıyor sonra windows baslatılıyor yazısı cıkıyor. rdr2 pubg gta5 vs hiç birinde boyle bi sorun yasamıyorum...
  5. D

Bilgisayar kendi kendine reset atıyor

PSU neden yapar hocam
  6. D

Anladım teşekkür edeeim sabah ben yine detaylı bi kontrol edeyim
  7. D

Önceden sorunsuz oynuyordum yalnız 1 hafta içerisinde 3 4 kere denk geldim 1602289777 Donanımsal bir sorun olsa en başından olmazmiydi bu sorun çünkü uzun zamandır sıkıntısız oynuyorum. Son 1 haftadır bu şekilde 3 4 defa sorun yasadim
  8. D

Tek tek kontrol etmek derken? Nasıl yani 1602289047 Benim için büyük bi sorun hocam 1602289089 Format ile duzelebilecek bir şey mi acaba
  9. D

Pc bir anda kapanıyor ve ses çıkartıyor.

Takipteyim aynı sorun bende de var
  10. D

Arkadaşlar hayırlı geceler. Bilgisayarım da oyun oynarken bir anda monitör siyah oluyor 3 4 sn duruyor sonra Windows başlatılıyor yazısı çıkıyor. Kısacası kendi kendine reset atıyor. Sebebi ne olabilir? Ayrıca açılirken ve açıldıktan sonra çok güçlü çalışma sesi geliyor. Not: MSI burnafter ile...
Top Bottom