Arama sonuçları: *

1. Dogukappa

Argb Kontrolcü önerisi

https://www.teknobiyotik.com/dark-argb-hub-6-fan-takilabilir-3pin-rgb-3-pin-fan-rgb-fan-coklayici.html aktif kullanıyorum öneririm gayet başarılı
  2. Dogukappa

Bilgisayarcıda yaşanan tartışma

tokatı vursaydın bi tane keşke
  3. Dogukappa

Masaüstü pc bluetooth

https://www.hepsiburada.com/tp-link-ub500-bluetooth-5-3-windows-11-10-8-1-8-7-tak-ve-calistir-destegi-bluetooth-5-3-nano-usb-adaptor-p-HBCV0000125QH2?magaza=Hepsiburada bunu çek geç
  4. Dogukappa

Youtube da bilgisayarım niye kasmıştır ?

reklam engelleyici falan kullanıyo musun
  5. Dogukappa

Youtube da bilgisayarım niye kasmıştır ?

hangi tarayıcıyı kullanıyosun opera gx mi
  6. Dogukappa

ryzen 5 5600g valorant düşük fps

biostan profile 1 i seçerek ram hızlarını arttır
  7. Dogukappa

1080P Hikayeli Oyunlar İçin Nasıl

stok ile kullanacaksan o soğutucu 5600 e de yetmez
  8. Dogukappa

Gamepower GAMER Kasa VERTEX Warcry - Bu kasanın ARGB kablolaması

bu tür akvaryum kasalarda hava akışı olmadığı için sıcaklık değerleri yüksek oluyor bütçe çıkarsa nzxt h9 flow bak hem estetik bir görünümü var hem de hava akışı buna oranlar çok çok daha iyi
  9. Dogukappa

neden dusuk fps aliyorum ?

izlediğin testlerde ki ekran kartı kullanımı kaç ve senin oyuniçi ekran kartı kullanımın kaç
  10. Dogukappa

Çözüldü✓ Bilgisayara arada drop giriyor yardım edermisiniz

tarayıcı açıkken mi oluyor sadece yoksa boştaykende mi aynı sorunu yaşıyosun
  11. Dogukappa

razer black shark v2x cızırtı sorunu

x modelinde ses kartı olmadığı için anakartının ses yongasında problem olabilir dediğin üzere telefonda sorun yaşanmıyormuş
  12. Dogukappa

Bilgisayarım geç açılıyor

sata ssd kullanıyosun değil mi
  13. Dogukappa

Bilgisayarım geç açılıyor

diskinde bir problem olabilir teste sokup okuma yazma hızını ölç
  14. Dogukappa

Sistemimde neleri yükseltebilirim ?

yani am5 geçmediğin sürece çoğu yükseltme boşa olur am5 geçmeye çalış bence
  15. Dogukappa

Bu Pc'ye Bu Ekran Gider Mi?

yurtdışı ürünler genelde 9 ila 13 gün arasında eline ulaşır trdede alsan en az 1 hafta bekleyeceksin ve attığın monitörlerin hepsi VA panel ghosting delisi olursun
  16. Dogukappa

Bu Pc'ye Bu Ekran Gider Mi?

VA panel alma bence https://www.amazon.com.tr/dp/B0C28CV7KD/ref=asc_df_B0C28CV7KD1717643040000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0C28CV7KD&linkCode=asn boyut sorun değilse bu daha iyi olur
  17. Dogukappa

Lolde istediğim performansı alamıyorum

işlemcin için fpsler lol üzerinden değerlendirirsek normal çünkü lol cidden optimizasyon konusunda berbat işlemcinde bi tık eskide kaldığı için normal hocam
  18. Dogukappa

Çözüldü✓ Bilgisayarcı Ramimi Çaldı ?

forumdasın aloo böyle sorular olmayacaksa bu forum niye var durmadan kulaklık klavye mi önermeyi düşünüyosun ahraz herif eğer bi fikrin varsa cevaplarsın yoksa çarpıya basar defolur gidersin bir de adama kişisel gelişimden falan bahsetmiş 17 yaşında çocuk :D
Geri