Arama sonuçları: *

1. Dontaçhi

KASAYI OYNATINCA PC KAPANIYO ???

SSD bağlantısını kontrol et muhtemelen ondandır
  2. Dontaçhi

Benim eski bilgisayar la bu PS3 mantık lım takas olarak

PS3 ile takas etmek bence mantıksız. Elinizdeki GPU ile eğer Cyberpunk yada RDR2 oynama gibi fantezileriniz yoksa ileride elinize para geçtiğinde bir AM4 veya AM5 gibi elinizdekinden daha güncel ve upgrade'e açık olan soketlerden birine geçtiğinizde o ekran kartı hala sizi bi süre idare etmeye...
  3. Dontaçhi

Sistemim ne kadar eder 2. el satmaya kalksam?

6-7K eder muhtemelen
  4. Dontaçhi

Sistemimi Nasıl Yukseltmeliyim?

Ekran kartı yükseltmesi yapabilirsin. Eğer depolaman az geliyorsa depolama alabilirsin
  5. Dontaçhi

Oyunlarda Sürekli Crash Yiyorum

Sisteminizde sorunlu veya eksik dll’ler olabilir bunu yapmanız işinizi çözer mi emin değilim ancak bi DLL-Files Fixer indirip taratmakta fayda var muhtemelen birkaç eksik dll dosyası bulur onları tekrardan geri getirmek bunu çözmezse dahi ilerde oluşabilecek sorunların önüne geçer
  6. Dontaçhi

bilgisayar parçalarım ısınıyor

Aldığın yere götür direkt içini açarsan ve adam anlarsa geri almayabilir oyunda ısı değerlerinin furmarkta 10 dakikalık testin ısı değerinin fotoğraflarını çek adama da gösterirsin fazla ısınıyor dersin iadeni yaparsın
  7. Dontaçhi

Bilgisayarda gereksiz bir performans düşüşü var.

O zaman valorant özelinde bir sıkıntınız var hocam o fps değerleri pek normal değil. 2060 ve R5 5600'lü sistemde 300 civarı FPS alıyorum ben. Sizin de o civarlarda almanız lazım diye düşünüyorum
  8. Dontaçhi

Valorant yayınında benim de FPS'im ciddi derecede düşüyor ancak bu kadar düşmesi normal değil. Normalde 300 civarlarında fps alırken yayında yer yer 140'lara düştüğü bile oluyor yayında ciddi FPS kaybım oluyor ancak 2060 kullanıyorum ben. Sizinki baya bi anormal. Ekstra olarak yayına Delay...
  9. Dontaçhi

ne yayını yapıyorsunuz ve yayını ne üzerinden veriyorsunuz? Ekran kartı mı CPU'mu?
  10. Dontaçhi

Misafir çocukları için önlem

Televizyona bağlayalım diyince görürsün
  11. Dontaçhi

Misafir çocukları için önlem

D-dostum misafir Misafir çocuğu bu. BİLEMEZSİN.
  12. Dontaçhi

hangi vidyo doğru kararsız kaldım

Video tarihleri farklıysa arada gelen patchler yüzünden fps farklılıkları olacaktır. Sistemde kullanılan ramler ve bu kartın driverları da sistemdeki fps'e etki edecektir. En güncel videoya göre baz alın.
  13. Dontaçhi

Valorant'a Giremiyorum.

O zaman @alpolojix ilgilensin valorant hata kodlarına hakim
  14. Dontaçhi

Valorant'a Giremiyorum.

Windows 11 lerde oluşan genel hata. Bios'dan Secure Boot ayarını Enabled yapman gerekiyor.
  15. Dontaçhi

6000 Liraya sistem bileşen önerisi

Itopya zorunlu mu?
  16. Dontaçhi

rx 6500 xt ile gtx 1650 süper veya gtx 1060 6 gb takas etcek varsa hemen gelsın

3050 veya 1660TI yerine 2060 daha iyi olmaz mı?
  17. Dontaçhi

Öyle yapacağım. NVIDIA tarafında 2060 veya 2060Super düşünüyorum. Var mı farklı bir önerin? 4000-5000TL bandında?
  18. Dontaçhi

Aldığım zamanda başka bir alternatifim yoktu o bütçede. AMD Radeon™ R9 Fury, R9 300, R7 300 Series AMD Radeon™ R9 200, R7 200, R5 300, R5 240 Series AMD Radeon™ HD 8500 – HD 8900 Series AMD Radeon™ HD 7700 – HD 7900 Series Gibi alt serilerde varken bunda da vardır dedim. Ekstra olarak en kötü...
  19. Dontaçhi

Hocam hangi modelini kullanıyorsunuz kartın? benim Kasa ekte gösterdiğim kasa ve Sıcak nemli Kocaeli sıcağında hemen hemen o ısıda çalışıyor yük altındayken
  20. Dontaçhi

Benim kartta öyle bir problem yaşamadım ben hocam. Drop veya Driver problemi olmadı çok şükür. Kasada egzoz dışında fan olmamasına ve hava almamasına rağmen şu sıcak havalarda bile ısınmıyor desem yeridir.
Geri