Arama sonuçları: *

1. Dr.Vega

Yeni topladığım sistemde stabilize sorunu.

Bios güncel değilse güncelleyip dediğim bios ayarını yapıp Rami 6000 e sabitle yada Expo acma 1767469978 Expo açık kullanırsan tek kanal bu şekilde Ramin ömrü kısalır söyleyeyim
  2. Dr.Vega

Yeni topladığım sistemde stabilize sorunu.

Sisteminizdeki iki sorun da AM5 platformunda oldukça yaygın, özellikle tek çubuk DDR5 ve yüksek hızlarda. Sorun 1 (Açılışta sarı-kırmızı-beyaz-sarı LED ve restart): Bu, anakartın RAM training sürecinden kaynaklanıyor, arıza değil. Çözüm: En son BIOS'u (1402 veya daha yeni) yükleyin. BIOS > Ai...
  3. Dr.Vega

5080 7800x3d düşük performans

Sistemim imzada 4k da ultra da DLSS kapalı 120 FPS alıyorum. Dlss kalite iken görüntü bozuluyor. Rdr 2 de dlss sorunlu
  4. Dr.Vega

KASANIN HAVA SOĞUTMASI 7 EGSOZ VE 3 NORMAL FAN İLE SORUN ÇIKARTIR MI ?

Egzoz fan altta olursa havayı istemez zemine çok yakın. Isınan hava üste çıkar mantığıyla dizilmeli
  5. Dr.Vega

Destek Aparatı Montajı

Argb soketinde uçları olan boşta kalacak değil mi 1759059180 sanırım usb yerlerim dolu
  6. Dr.Vega

Destek Aparatı Montajı

Merhaba Ekran kartı destek aparatının kablolarını hangi girişlere takacağımı bilmiyorum Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi Anakart tuf gaming x870 plus
  7. Dr.Vega

Monster Abra A7 V14.2 Klavye sorunu

Merhaba arkadaşlar, Arkadaşımın Monster laptobunda tuşları basmama sorunu oluştu.Format sonrası düzelmişti 2 gün sonra yeniden başladı. Başına gelen çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
  8. Dr.Vega

Ekran Kartı RGB yanıyor Fanları dönüyor PC görmüyor?

1755464827 Teşekkürler driver güncelledim düzeldi. Bu son Nvidia sürücüsünde sıkıntı var
  9. Dr.Vega

Görüntü bağdaştırıcısinda RTX 5080 yazıyor
  10. Dr.Vega

Herkese iyi akşamlar Red Dead Redemption Remastered oynuyordum. Oyun hata verdi. Ve ekran kartını lian li sıcaklık yazımı görmedi. PC görmüyor. Gainward Phoenix RTX 5080 ekran kartı. Şuan PC açılıyor görüntü işlemciden veriyor. Napmam lazım Acil yardım. Oyunda sıcaklık değerleri 65 derecedeydi
  11. Dr.Vega

X3D Turbo Game Mod açılmalı mı?

Merhaba, Tuf gaming x870 anakartım, 9950x3D işlemcim var. Biosta bulunan Game turbo modu açmamın nasıl bir etkisi var anlayamadım. SMF yi kapatıp sadece Önbelleği yüksek olan çekirdekleri kullandığını, 16 çekirdekten 8 çekirdeğe düştüğünü söylüyorlar. Ben pek bir etki göremedim. Değerli...
  12. Dr.Vega

Pc için tüm gerekli driver kurucak program var mı?

https://www.fullprogramlarindir.net/all-in-one-runtimes-katilimsiz-indir-4503155.html
Geri