Arama sonuçları: *

1. D

Windows Yanıt vermiyor sorunu

Hocam işe yaramadı zaten expo kapalıyken ram tam kendini çalıştırmıyor 5600 mhz benim ramler 4800 olarak çalışcak kapatınca denedim işe yaramadı
  2. D

Tamamdır Usb aldıktan sonra tekrar yazarım yardımcı olduğunuz için teşekkürler son 1 sorum olcak ben başka yerde sormuştum expo/xmp açıksa kapatın yazmıştı işe yarar mı sizce
  3. D

Pc yi sıfırladım ama aynı sonuç usb alıp bellekleri test edeceğim sorun varsa Garanti değişim sağlar mı
  4. D

Hayır usb istememişti başka uygulamadan test etmişim sanırım şimdi usb istiyor
  5. D

memtest86 ile test etmiştim sanırım 1718040697 bidaha test edip geliyorum 1718040954 Hocam usb siz test edilmiyor mu bende usb yok şuan
  6. D

bi uygulaması vardı sen biliyorsan tekrar test ederim
  7. D

hemen bakıyorum 1718040185 1718040203 bu örnek fotoğraf hemen sağlığına bakıyorum 1718040290 İyi %100 yazıyor
  8. D

Arkadaşlar merhaba 1.5 ay önce yeni pc topladım en başta sorun yoktu ama arada bi uygulamaya giriyorum ve biraz bekliyor sonra yanıt vermiyor diyo sonra kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor yeniden başlatınca düzeliyor ram işlemci ekran kartı testi yaptım sorun çıkmadı yardımcı olursanız sevinirim
Top Bottom