Arama sonuçları: *

1. Dusmax

Çözüldü✓ ACER NİTRO SENSE AÇILMIYOR

Doğrudur hocam ben 1 şeyi atlamışım şimdi aklıma geldi.Windows arama kısmına Nitro Sens yazıp kaldır dedim ve ardından dediğim işlemleri uyguladım.
  2. Dusmax

Hocam sitesine girip Nitro Sens yazılımını indirin kurun kuruyorken siliyo sonra tekrar kurun.
  3. Dusmax

Hocam benzer sorun bende de meydana geldi.Ama sorun Nitro Sense uygulamasını microsoft storeden güncelleyince oldu.Klavye ışıklarını değiştiremedim hiç bir şekilde.Ben de sitesinden tekrar indirdim kurmak için setup'ı çalıştırdım kendisi nitro sensi sildi ve tekrar kurdum düzeldi.
  4. Dusmax

Secure Boot Bios'ta açık windowsta kapalı

Hocam hallettim.Ama siyah ekranı önceden yedim bios pili çıkarınca düzeliyor.Ve artık siyah ekran yiyince pc kendini bir kaç kez resetleyip açılmıyor sonra kapanıyor tekrar açınca biraz bekleyince pc açılıyor biosa girip düzeltebiliyom.
  5. Dusmax

Secure Boot Bios'ta açık windowsta kapalı

Arkadaşlar Bios'ta secure boot aktif fakat windows'ta kapalı gözüküyor bu yüzden Valorant açılıyor sonra kapanıyor.Nasıl düzelticem?
  6. Dusmax

Kasa ile metale aynı anda dokunuyorken elektrik çarpması

Çarpıntı yaptı ama o panikten dolayı sanırım
  7. Dusmax

ya güç kablosunu takıyordum psunun o sırada kasayı tuttum kolum peteğe deydi elim acıdı gibi bıraktım direk sonra tekrar denedim tekrar oldu.Anladım çarptığını.En fazla 5 saniye tutmuşumdur.
  8. Dusmax

80 volt zarar vermez yani
  9. Dusmax

Sol el uyuşmuştu işte 1658086874 Kulaklık takıyorum bu 109 volt'u aktarmaz demi
  10. Dusmax

Petek 1658086454 80 volt vücuduma zarar vermiş midir? Çarptıktan 2 saat kadar sonra toprağa ve betona bastım
  11. Dusmax

Arkadaşlar dün 80 volt elektrik çarptı bu şekil.Bugün ölçtüğümde 109 volt çıkıyor.Bu sorun olduğu anlamına mı geliyor? Prizde topraklama yok ama topraklama olan prize çoklu prizi takınca hala aynı şekil 109 volt.Ne yapmam gerekiyor?
  12. Dusmax

Mouse Bağlantısı İkide Bir Kopuyor Ekran Karıncalanıyor

RYZEN 3 1200 OC 3.8GHZ - SAPPHİRE ITX RX 570 - GİGABYTE B450M S2H V2 - GSKİLL 3200 MHZ CL16 8GB - Cooler Master RS 500
  13. Dusmax

Mouse Bağlantısı İkide Bir Kopuyor Ekran Karıncalanıyor

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi iki de bir bağlantı kopup hemen geliyor.Başka girişte de denedim aynı şekil. 1657798810 Arkadaşlar 2. Defa oldu bağlantı hep kopuyor ve monitör karıncalaşıyor kapatıp açmadan düzelmiyor.
  14. Dusmax

Windows 11'den 10'a USB ile format

Arkadaşlar USB ile windows 10'a formatlamak istiyorum.Secure Boot falan açık nasıl yapıcam yardım edebilir misiniz? Ve Bios ayarlarımın sıfırlanmasını istemiyorum ne yapabilirim?
  15. Dusmax

Discord yayınını ekran kartından nasıl verebilirim?

Arkadaşlar discordta ekran paylaşımı açınca drop yiyorum valorantta.O yüzden ekran kartından vermek istiyorum.Bunun çözümü var mı?
  16. Dusmax

Mouse HZ'sini 1000 yapınca oyunlarda Drop

Arkadaşlar Mouse HZ'sini 1000'de kullanıyordum ama rainbowda mouse hareket ettirince drop yiyordum hep.Ardından valorantta ki drop sorununun da mouse kaynaklı olduğunu fark ettim.Ve 125 HZ'ye çekince bu sorunun çözüldüğünü gördüm.125 HZ'de oyunlar çok akıcı ve drop yemeden oynanıyor ama 1000...
  17. Dusmax

Bilgisayar her açılışta mavi ekranla sorunlarla açılıyor

1642097129 Rar dosyasına ekleyemiyorum
Top Bottom