Arama sonuçları: *

1. Dwayne

Arka Planda Şarkı Açınca Takılma Sorunu Cözümünü Bilen Biri Varsa Yardım Edebilirmi

oyundayken arkada şarkı açınca şarkı takılıyor video takılıyor alt tab atınca düzeliyor yan monitörden takıldıgını görüyorum tarayıcı değiştim şarkıyı başka platformandan açtım değişen bir şey yok win10 da yoktu 11de bu da çıktı çözümünü bilen varmı
  2. Dwayne

Windows kurulu diskte disk hatası

bir şey indirirken oldu
  3. Dwayne

Windows kurulu diskte disk hatası

ss atılmadıgı için gösteremeyecem ama c 0 bayt boş olarak gösteriyor neden olabilir sizce https://hizliresim.com/32hgdin
  4. Dwayne

Vjoy çalışmıyor nasıl çözerim

vjoy kurdum çalısmıyor vjoy device 1 is already owned by another feeder diye bir hata var nasıl çözerim
  5. Dwayne

Bilgisayarda kendi kendine disklerin üstüne kilit simgesi geldi

böyle bir simge geldi hiçbirşey yapmadım sadece biostan secure boot açtımve bu oldu bilgisayarı kapatsam geri açabilirmiiym sorun çıkarırmı nasıl kapanır bu nedir ?
  6. Dwayne

Bilgisayardan ses gelmiyor

bir hafta bilgisayarı açmadım eve geldim pcyi açtım birde baktımki ses sisteminde ses yok ayar çektim oldu ama ses yine yok sonra sök tak yaptım hapörlör seçme panelinde tekrar gitti şimdi gözükmüyor bile durup duruken ne olmuş olabilir
  7. Dwayne

YARDIMINIZ LAZIM SİSTEMİ DEĞİŞTİRMELİMİYİM ?

gereksiz olur 2 3 nesil kartının üstünden geçtikten sonra değiş
  8. Dwayne

Yanlışlıkla sildiğim dosyaları nasıl getirebilirim

işlem bitti şimdi nerede aramam gerek dosyaları 1767809861 işlem bitti nerede aramam gerek dosyaları
  9. Dwayne

Yanlışıkla 500Gb'lik dosya silindi.

ne şanski aynısı banada oldu bugün bi arkadaş ease us data recovery adlı programı önerdi onu indirip dene
  10. Dwayne

orasını bilemem 5 6 saatte bulacaksa açık kalır gece beklesin problem yok yeterki bulsun 2 program denedim biri aramadı bile diğeride 3 5 mblık dosyaları buldu arkadaşın attığı iyi şuanlık
  11. Dwayne

dosyaları buldugunda başka bir bölmedemi bulacak yoksa silinen yerdemi onu anlamadım nerede aramam gerek dosyaları çöp kutusu var mesela kaç ay önce sildiğim şeyi şak diye bulmus ama birkaç saat önce silinen oyunu dosyalarını hala bulamadı çöp kutusundaki veride az değil 47 gb falan neye göre...
  12. Dwayne

hızlı gidiyor gibi şuan 18 e geldi bile disk zaten ağzına kadar dolu ve laptop hddsi 5400rpm yavaş olanlardan bunu yazarken 20 oldu bile 1767807779
  13. Dwayne

tüm diski değil belli bölgeyi aratma yokmu nerede oldugunu biliyorum
  14. Dwayne

dosyalar gözükmüyor nerede olması gerek sen biliyormusun açtım programı birşeyler buldu ama benim dosyalar hala yok
  15. Dwayne

steamden oyunu silerken 100gb modlarımda var steam normalde silmez ama bu sefer sileceği tuttu herhalde modlarıda sildi bi tane kurtarma programı denedim işe yaramadı önerdiğiniz program varmı kurtarabileceğim d diskindeydi her şey
  16. Dwayne

Bilgisayarın sesi gitti

denedim 1767627725 tamam çözdüm windows sorunuymuş
  17. Dwayne

Bilgisayarın sesi gitti

duruyor
  18. Dwayne

Bilgisayarın sesi gitti

ne kulaklıktan ne sisteminden hiçbir şekilde ses gelmiyor durup duruken oldu win11 kullanıyorum
  19. Dwayne

Crack oyundan virüs uyarısı

şimdiye kadar virüs bulaşmadı öyle bir şey yok
  20. Dwayne

Crack oyundan virüs uyarısı

yinede güven vermedi virüs yiyenler varmış sildim
Geri