oyundayken arkada şarkı açınca şarkı takılıyor video takılıyor alt tab atınca düzeliyor yan monitörden takıldıgını görüyorum tarayıcı değiştim şarkıyı başka platformandan açtım değişen bir şey yok win10 da yoktu 11de bu da çıktı çözümünü bilen varmı
böyle bir simge geldi hiçbirşey yapmadım sadece biostan secure boot açtımve bu oldu bilgisayarı kapatsam geri açabilirmiiym sorun çıkarırmı nasıl kapanır bu nedir ?
bir hafta bilgisayarı açmadım eve geldim pcyi açtım birde baktımki ses sisteminde ses yok ayar çektim oldu ama ses yine yok sonra sök tak yaptım hapörlör seçme panelinde tekrar gitti şimdi gözükmüyor bile durup duruken ne olmuş olabilir
orasını bilemem 5 6 saatte bulacaksa açık kalır gece beklesin problem yok yeterki bulsun 2 program denedim biri aramadı bile diğeride 3 5 mblık dosyaları buldu arkadaşın attığı iyi şuanlık
dosyaları buldugunda başka bir bölmedemi bulacak yoksa silinen yerdemi onu anlamadım nerede aramam gerek dosyaları çöp kutusu var mesela kaç ay önce sildiğim şeyi şak diye bulmus ama birkaç saat önce silinen oyunu dosyalarını hala bulamadı çöp kutusundaki veride az değil 47 gb falan neye göre...
steamden oyunu silerken 100gb modlarımda var steam normalde silmez ama bu sefer sileceği tuttu herhalde modlarıda sildi bi tane kurtarma programı denedim işe yaramadı önerdiğiniz program varmı kurtarabileceğim d diskindeydi her şey