Arama sonuçları: *

1. Dwayne

Çözüldü✓ AMD (stuttering kekeleme sorunu)

yetmeyince çalışır gücü kısar kıstıgı içinde bunu yapabilir masaüstünde ztn o kadar güç çekmez kart o yüzden çalışır ama düzgün çalışmaz
  2. Dwayne

minimum 700w yeterli diyor sen amd nin dediğin bak forumların değil
  3. Dwayne

başka oyunlarda denedinizmi valorantlık sorunda olabilir sorunlu oyun zaten
  4. Dwayne

o zaman psu dan önerilen 700 amd ekran kartlarında psun kötü kalırsa cok problem çıkarır
  5. Dwayne

psu kaç w
  6. Dwayne

ramlerle ilgili problem olabilir sök yerlerini değiştir tak ya da direkt sök tak
  7. Dwayne

hdd den dolayı takılma sorunu

alakasız atsye dün satın almadım kaç yıldır bende var ve bu problemi şimdi gördüm biri cok yüksek grafiğe sahip texture kalitesi daha yüksek diğeri ise eski dandik texture ve grafiğe sahip bi oyun zaten o yüzden hddye yükledim hem yerde yoktu
  8. Dwayne

zorlama falan yok ats gibi bi oyun neyi zorlayabilir hdd işte zaten yavaş ama bu oyuna ayrı bi yavaş cyberpunk vardı ssdye geçirdim aynı sorun var diye ama o cyberpunktı bu ats
  9. Dwayne

oyunda saniyelik takılmalar var oyun ats çok eski bir oyun olmasına ragmen hdd de takılıyor ssd de de yer yok burada durmak zorunda varmı bunun bi yolu hdd yi hızlandırmanın artık nerdeyse hiçbir oyun hdd de düzgün çalısmıyor hep drop texture sorunu var yükleme ekranı cok yavas tamamen vakit...
  10. Dwayne

Annem pc ye anahtar taktı istediği zaman kapatıyor

20 yaşındaysan biz sana ne yapalım gelip ailenlemi konusalım kendin çözmen gerek bu problemi cocuk olmadıgını anlatman gerek
  11. Dwayne

virus yedim nasil kurtulabilirim

geri alabildiğin hesapları al kurtaramadıkların her geçen saniye gitme riski artar bütün şifrelerini google a falan kaydedersen gider tabi hesapların pat diye tek seferde zaten virüs olmayan crack düzgün öyle shop programı falan yok format at sisteme hemen acilinden hatta ne olur ne olmaz...
  12. Dwayne

Ddr5 sistem kurduk pc çok ısınıyor

o zaman fanlar terstir buradan pek belli olmuyo eğer öyleyse dogru sadece kasa kalitesiz kasayı degısın saglam büyük bi kasa alın hem havadar hem fan rpmleri yüksek olsun extra sonradan fanda takarsan daha rahat olur pc
  13. Dwayne

belli oldu niye ısındıgı kule tipinide ters takmışsınız onu düzelt belki düzelir düzelmezse o kasadandır byle ucuz kasaların fan devri cok dusuk oluyor işe yaramaz kasa senin sistem için
  14. Dwayne

grünüşe gre kasa sıkışık yle saglam işlemciyle saglam bir karta güzel birde kasa alsanız iyiydi markası ne kasanın
  15. Dwayne

kasayı nasıl biryere koydunuz kapalı biryerdemi arkası duvara cokmu yakın sagı solu kapalımı fan oturdumu ekran kartı kasaya büyük gelip sıkısık kalıysada ısınır kasa ktüyse fan devri düşüksede ısınır sogutma kotuysede ısınır bi kontrol edin
  16. Dwayne

RX6800 ve Ryzen 5 5600 neden fps değerleri bu kadar düşük?

kardeşim anlamamak için zorla mı çabalıyorsun yoksa şaka olsun diyemi işlemcinin kullanımı artar cekirdek kullanımı artar hem oyuna hem ekran kartına kendini verdiği için daha cok ısınır daha cokta ömründen yer bu basit mi mantık
  17. Dwayne

öyle bir şey yok darbogaz 95 de baslar atıyorum oyun cok kartı somuren bir oyun ve kullanmıyorsa oyun kasıyorsa vardır darbogaz bu işlemciye zarar veren bir şey zaten fazla yükte calısıyor hep madem sana yeterli o zaman niye o kadrta o kadar verdin 6600 alsaydın veya 6700 hem daha az para cıkmıs...
  18. Dwayne

bilgisayardan yanık kokusu gelmesi

bilgisayar bosta video izlerken koku geldiyanık kokusu bilgisayarı kapadım geçti üstteki fandan geldi gibi oldu soktum şuan geri taktım calısıyo sizce neden olabilir
  19. Dwayne

kartın tam performansını alıyormusun almıyormusun ekran kartı ne kadar kullanıyor bi bak bakalım sonra konusuruz öyle kime göre diye bir şey yok yapar 1080 de daha cok bile yapar o kart 1080 p kartı değil kartı alıp yüzüne sövsen daha cok canı yanar hem 1080 de kullanıp hemde yapmıyor diyorsun...
  20. Dwayne

5600 6800 ü besleyemez gir bakalım işlemci kullanan bir oyuna neler oluyor :D
Top Bottom