Arama sonuçları: *

1. ELRODH

Anakartta elektrik var ancak pc açılmıyor

Denedim yine faydası olmadı
  2. ELRODH

Anakartta elektrik var ancak pc açılmıyor

Arkadaşlar merhaba anakartın pinlerini kontrol ettiğimde elektrik var ancak anakart ışığı yanmıyor ve pc açılmıyor lütfen yardım edin kontrol kalemi ile pinleri kontrol ettim elektrik geliyor ancak pc açılmıyor
  3. ELRODH

Kullanici profili yuklenmiyor

dostum ss alınca gönder bakıp yardımcı olmaya çalışırız :)
  4. ELRODH

Kullanici profili yuklenmiyor

karşıma çıkan ne ekran görüntüsü atabilirmisiniz?
  5. ELRODH

oyun oynarken aniden ekran gidiyor ama kasa çalışıyor!

fiş değil anakarttaki bios pilini çıkartıp tak
  6. ELRODH

Ani donmalar ve fps düşüşleri

dostum bios pilini çıkartıp takarsan biosun sıfırlanıyor zaten
  7. ELRODH

oyun oynarken aniden ekran gidiyor ama kasa çalışıyor!

Merhaba; Öncelikle bu ekran kapanma olayı için net çözümlerden biri Pc kapatıp bios pilini çıkart 1-2 dakika bekle tekrar tak sorun yaşarsan buraya geri dönüş yap
  8. ELRODH

Ani donmalar ve fps düşüşleri

@Kursat9606 dostum sorun indirdiğin bir güncelleme veya yazılımdan kaynaklı'da olabilir ilk önce update'lere bak ekran kartı driverlarını kontrol et bunlar bittikten sonra pc kapat bios pilini çıkart-tak (bios sıfırla) yani eğer hala sorun devam ediyorsa format atabilir veya donanım parçalını...
  9. ELRODH

sharkoon kasa ledlerin yanmaması

yok onu yapmadım tekrar deneyeceğim ama 1643930494 bu arada fanların ledlerinin yanıp yanmadığını yani "patlayıp patlamadığını" nasıl anlayabilirim
  10. ELRODH

hocam şimdi fan çoklayıcı vardı onunla taktım denedim yine olmadı
  11. ELRODH

3 pin fan bağlantısı yapmadım sadece kasa fanlarının yanında molex ve 3 pinli kablo vardı biz molexleri psuya bağladık
  12. ELRODH

Merhaba Arkadaşlar; Sharkoon rev200 kasa aldım kasayı toplarken rgb kontrolcüden gelen sata kablosunu psu'ya bağladım ve power kablosunu takıp pc yi açtım sadece ışıkları görmek için ışıklar yandı fanlar dönmediği için pc yi kapattım kasa fanlarının yanında 3 pin ve molex kablo bağlantıları...
  13. ELRODH

Sharkoon rev200 kasadaki fanlar dönüyor rgbler yanmıyor

Merhaba dostlar; Sharkoon rev200 rgb kasa aldım kasa geldiğinde güç kaynağından molex kablolarla bağladım ışıkları yanıyordu herhangi bir sorun yoktu kasa içerisine anakart ekran kartı ram işlemci bileşenlerimi taktım kurdum fanlar dönüyor ama rgb ler yanmıyor kasa bileşenlerim asus tuf b450 pro...
  14. ELRODH

Bilgisayarda yaşanan imleç sorunu

sistem geri yükleme yaptınız mı? bir deneyin pc'yi en geçmiş zamana alın yüklediğiniz bir program veya buna benzer bir durumdan dolayı hasar görmüş veya yazılımsal bir sorun olmuş olabilir
  15. ELRODH

Merhabalar Kasam Ve Sıvı Soğutmam Uyğun Mudur ?

onu bende biliyorum canım benim fakat adamın linkteki ürünle aynı fiyatta denk bir soğutucu buldum
  16. ELRODH

https://www.hepsiburada.com/nzxt-kraken-z63-280-mm-islemci-sivi-sogutucu-p-HBCV000002FYPE?gclsrc=aw.ds&&wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-bilgisayar-bilesenleri&isFashion=true&gclid=CjwKCAjwhaaKBhBcEiwA8acsHHfD51NbxqBf1VGl4N729ASN1CHHhj3Cf37RtSdtslVJ0yjnC_SqtxoCGk8QAvD_BwE bunu önerebilirim size...
  17. ELRODH

kasa ile sıvı soğutmayı beraber alacaksanız öneri verebilirim kasa corsair 465x ise farklı sıvı soğutucu önerebilirim
  18. ELRODH

kasanın ön tarafına 360mm sıvı soğutma radyatör takabiliyorsunuz aşağıya resmini bıraktım fan vs sıvı soğutma kapasitesi ekte
  19. ELRODH

Kasadan Gelen Ürpertici Ses

kardeşim herşeyi kapat kasanın altına bir hava boşluğu vardır psu'ya denk gelen orası fan kısmı olur genellikle soğuk şekilde fön makinesi ile çok yakından olmayacak şekilde hava ver sonra psu nun sigorta bölümü vardır kasanın arkasında genel olarak I/O bu şekilde bir sigorta o taraftada...
  20. ELRODH

Kasadan Gelen Ürpertici Ses

eğer garantisi devam ediyorsa pc yi kapatıp dıştan hava üfle içerideki tozu dışarı at yani eğer garantisi yoksa eline yıldız tornavidayı al (becerebiliyorsan) sök zaten psu ların dışındaki metalin üst tarafını sökünce herşeyi görebiliyorsun onun için çıkartıp temizleyebilirsin
Geri