Arama sonuçları: *

1. E

FPS Drop İşlemci Sıcaklığı R5 2600 GTX 1060 6GB

Furkmark test sonuçlarım bu şekilde. İşlemci soğutucumu güncellersem oyunlardaki performansımda artış olur mu peki hocam ? 1717948520 Kingston M2 SSD taktım hocam daha yeni bir problem olacağını düşünmüyorum.
  2. E

FPS Drop İşlemci Sıcaklığı R5 2600 GTX 1060 6GB

Videoda görüldüğü gibi Warzonede FPS drop yiyorum. İşlemci Termal macunumu daha yeni değiştirdim buna rağmen işlemci sıcaklığım 80 dereceyi buluyor. Sürücülerim ve Windowsum güncel. Sistem özelliklerim ; Anakart: GIGABYTE B450M S2H İşlemci: R5 2600 (Stok soğutucu) Ekran Kartı: MSI GTX 1060 6GB...
  3. E

Darboğaz yıllar sonra oluşabilir mi ?

benim anakartım 1151 pin yapısını destekliyor
  4. E

Peki ikinci el İ7 6700 yerine sıfır İ5 9400f alsam benim işimi görür mü hocam ?
  5. E

İşlemcimi hangi platformda satmamı önerirsiniz Sahibinden gibi sitelerde satılır mı bu tarz şeyler yoksa sırf bu alanda alım satım yapan başka siteler var mı
  6. E

FPS de fiziksel olarak bir düşüş olmasa da ekranımda bariz bir şekilde takılmalar oluyor
  7. E

Çoğu oyunda yaşıyorum aslında ama bir iki örnek vereyim Rainbow Six Siege; Bu oyunu yaklaşık 2 yıldır oynuyorum. Dediğiniz gibi sonradan ortaya çıkan bir durum oldu. Oyunu Lowda da oynasam Ultrada da oynasam bu durum pek değişmiyor. Vsync açarak yani fps sabitleyerek bu sorunu çözdüm fakat bu...
  8. E

Yaklaşık 3 - 4 sene önce İ5 6600K ve GTX 1060 6GB sistem toplamıştım hiç bir sıkıntısı yok canavar gibi çalışıyordu. Ancak son zamanlarda darboğaz sorunu ortaya çıktı. MSI Afterburner uygulamasından baktığıma göre işlemci sıcaklığım normal değerlerde gezmesine rağmen (60-70) kullanım %100 de...
Geri