Arama sonuçları: *

1. Efe Alper

Mavi Ekran Minidump Dosyasına Bakabilir Misiniz?

Dosyayı rar'a sıkıştırarak attım. Normal şekilde dosya formatından dolayı izin vermiyor.
  2. Efe Alper

Acil Yardım ‘No Bootable Device’ Hatası

Merhaba bilgisayarımı sıfırlamak için tekrar windows kuracaktım ama ayarlardan bitlocker kapatmak gerektiğini bilmediğimden kapatmadan yaptım ve şuan bilgisayarı açamıyorum yani windows açılmıyor. Ancak usb takıp windows kurma ekranını açabiliyorum orda da bitlocker dan dolayı kurdurmuyor...
  3. Efe Alper

Flash Bellekten Dosya Kurtarma

Merhaba Format için flash hazırlayacaktım ama bilgisayarda başka bir flash takılıymış. Bende bunu görmeden o flashı seçili şekilde başlattım ve biçimlendirme başladı sonra o flash olmadığını farkettim ve hemen durdurdum. Biçimlendi mi biçimlenmedi mi bilmiyorum ancak flashi açmaya bastığımda...
  4. Efe Alper

Type c To Hdmi/DP Kablo Bulamıyorum Yardım

Bakıyorum ama çoğu yurtdışı bana yakın zamanda gelecek olan bir kablo lazım. Teşekkürler öneri için.
  5. Efe Alper

Type c To Hdmi/DP Kablo Bulamıyorum Yardım

MacBook Air m1 için type c to hdmi veya dp kablo arıyorum ama bulamadım bir türlü. Önerileriniz var mı?
  6. Efe Alper

Kasam garantiye gitti başka kasa ile çalıştırsam sorun olurmu?

Yeter ekran kartsız ama psu kalitesi ise çalışsa bile yükte sıkıntı yaratabilir. 5600g ve sistem tahminimce 100w-125w falan tüketir.
  7. Efe Alper

Yeni Sistem Aldım, Ne Yapmam Gerekiyor Bilmiyorum

Öncelikle bilgisayarın içinde windows yoksa bu işlemleri yapıcaksın. Önce usb'ye Rufus ile ise dosyasını atıcaksın ilk videoda olduğu gibi sonra 2. videoyu yap. Eğer kabloları nereye takıcağını bilmiyorsan bu videoya bakabilirsin. Videoyu incelemedim. Pc biraz eski duruyor ama sıkıntı olmaz...
  8. Efe Alper

Spotify Premium İle Şarkı İndiremiyorum

Bende onu düşündüm ama internette bazı yerlerde 3 bazı yerlerde 5 cihaz sınırı denmiş. Aile premiumu olduğunda her kişi için 1 cihaz ile sınırlandırılabileceğini düşündüm. Böyle bir şey olabilir mi acaba?
  9. Efe Alper

Evet. Planlarda gözüküyor ve aynı hesapta telefonda indirebiliyorum.
  10. Efe Alper

Sorun fotoğrafta bunu nasıl düzeltebilirim. Bu sorun sadece bilgisayarda oluyor. Premiumu telefonda ve bilgisayarda kullanıyorum. Aile premiumu olduğundan dolayı böyle olma ihtimali var mı?
  11. Efe Alper

bu pc RUST açarmı ??

Açar.
  12. Efe Alper

Evdeki çoğu alette cızırtı var, sizce neden?

Evin elektrik sisteminde sıkıntı olabilir.
  13. Efe Alper

M1 Macbook Hangi Java Sürümü İndirilmeli?

Bu sürümlerden hangisini indirmeliyim. Videolara baktığımda macOS installer diye bir seçenek var ama be bulamadım.
  14. Efe Alper

Işık yanıyor ama PC açılmıyor

Ekran kartı güç kablosu takılı mı ve ekran kartına takılı mı hami? Birde ramleri çıkar tak yapabilirsin.
  15. Efe Alper

fps değerim yüksek fakat oyunları hiç akıcı değil

Hangi oyunlarda yapıyor bunu? Valorant da yapıyor büyük ihtimal demi mi?
  16. Efe Alper

MONİTÖRDE BEYAZ LEKELER OLUŞUP KAYBOLUYOR SANİYESİNDE ACİL YARDIM

İkisinden de olabilir bunun için ya farklı bir monitör deniceksin yada farklı bir ekran kartı. Monitör denemek daha kolay.
  17. Efe Alper

RX 6400 ile İ3 10100f Darboğaz olurmu?

Valo ve csgo gibi fps oyunları için yeterlidir. Darboğaz yapmaz. Paranız varsa 6500xt alın. 3500TL civarlarında bulunabiliyor.
  18. Efe Alper

RTX3060-R5 3600 FPS drop

Sorun ssd'de olabilir tam modelini söyleyebilir misiniz birde silebilirseniz bir şeylerin silin ssdnin %20 gibi boş olması daha sağlıklı olur.
  19. Efe Alper

RTX3060-R5 3600 FPS drop

SSD kontrol edebilir misiniz. Crystaldiskmark ve crystaldiskinfo ile sonra sonuçların fotoğraflarını atabilir misiniz?
  20. Efe Alper

RTX 3050 A320M-HDV 4.0 VE R5 2600 İLE BESLENİR Mİ

Bildiğim kadarıyla 2060 ile darboğaz yapıyor. Rtx 3050 besleyeceği son kart olur büyük ihtimal 2600'ün. Low grafiklerde darboğaz yapabilir ama ayaları yükseltirseniz sıkıntı olmaz büyük ihtimal.
Top Bottom