Arama sonuçları: *

1. E

Windows 10 kurulumunda m.2 ssd görünmüyor

Hangi seçeneği indirmeliyim ve amd sistem sahibiyim , problem olurmu? 1675262331 Irst zip olanı indirdim ve windows kurulu flash belleğime ayıkladım , ancak bahsettiğiniz yükleme kısmına gelmedim. Sistemim AMD işlemcili bu arada
  2. E

Hemen deniyorum , cevap için teşekkürler.
  3. E

Nasıl bir sürücü elde ederim? Edit ; kontrol ettim , m2 ssdm için bir sürücü bulamadım ancak anakartım destekliyor ve sürücüsüz kullanabilmem mümkün diye düşünüyorum
  4. E

Team Mp-33 m2 ssd msi b450m-a pro max anakartım var Bios da m.2 ssd görünüyor ancak windows 10 kurulumu esnasında diskpart komutundan sonra list disk ya da list volume komutlarını yazsam da görünmüyor. Nasıl düzeltirim? (Yazım hataları için üzgünüm telefonumdan yazıyorum) Ayrıca bios da donanım...
  5. E

Gtx 1650s driver güncelleme sorunu

Arkadaşlar gtx 1650s Asus tuf kullanıyorum ve driver güncellemek için nvidia resmî sitesinden kendi ekran kartımı ve işletim sistemimi seçip dosyayı indirdim açtım hızlı kurulumu seçtim uyarı olarak ekran kapanabilir yazısını gördüm ssd kullandığım için hızlı olur diye düşündüm 15dk dır ekran...
  6. E

Win10 kuramıyorum sistemim yeni

Zaten öyle
  7. E

Eyvah USB de gitti gözükmüyor 1603396388 Emin’im
  8. E

Msi anakart f11 ile boot menü açıyorum USB yi seçiyorum aynısı oluyor
  9. E

USB belleğimde win10 var daha önce bir Bilgisayar a da kurdum ama PC yi açınca kurulum ekranı yerine buraya atıyor lütfen yardım edin
  10. E

Windows kuramıyorum acil yardım edin

Arkadaşlar Windows 10 kurmak istiyorum sistem 0 yeni aldım USB var ama USB yi bu şekilde görüyor bu konu hakkında 5.konu lütfen yardım edin 1603395068 Şu an elimde 2.bir PC yok
  11. E

Wİndows 10 kuramıyorum

Seçtim ama olmadı
  12. E

Wİndows 10 kuramıyorum

Kapat aç yapınca oluyor şimdi deneyeceğim 1603384980 Yaptım
  13. E

Wİndows 10 kuramıyorum

Bios da f11 tuşu yok 1603384814 Ssd yi nin sökeyim?
  14. E

Wİndows 10 kuramıyorum

Stok olarak disabled
  15. E

Wİndows 10 kuramıyorum

Ez modda yok advanced modda da bulamadım
  16. E

Wİndows 10 kuramıyorum

Anakart modelim b450m a pro max bu bahsettiğin ayar nerede bulunuyor
  17. E

Wİndows 10 kuramıyorum

Arkadaşlar win10 yüklü USB belleğim var ama bios a girip önceliği vereyim diye baktım ve Şu garip hatayla karşılaştım internette çözümü de yok bilen varsa nolur yardım edin
  18. E

Arkadaşlar Windows 10 kurulum ekranına gelemiyorum

Arkadaşlar Windows 10 kuramıyorum sebebi ise win10 yüklü USB belleğimi USB floppy disk olarak algılıyor boot kısmından onu ilk olarak alıyorum bios dan kaydedip çıkıyorum ama PC yi açınca kurulum ekranı gelmiyor
  19. E

Bios USB yi görmüyor

Bir çözüm bulabildin mi
Top Bottom