Arama sonuçları: *

1. Elovee

Bilgisayar komple kitleniyor

Cümleten selamlar Cyberpunk 2077 oyununda oyuna başladıktan 2 ila 10 dk sonra pc birden komple donup hiç bir tepki vermiyor, reset atmam gerekiyor. Tam virüs taraması yaptım, tüm driverleri güncelledim, psu testi , ram testi yaptım ancak hiç bir hata ile karşılaşmadım. PC bileşenleri Ryzen 5...
  2. Elovee

Sistemimi nasıl ve kaç sene sonra yükseltmeliyim?

hocam oyunları nasıl oynamak istediğinize bağlı biraz , sonuçta teknolojide gelişmekte. A+ oyunları orta üstü ayarlarda oynamanız zor artık(yeni çıkacak olan) Her oyunu yüksek ayarlarda , akıcı oynamak istiyorum diyorsanız değiştirme vaktiniz geçti bile
  3. Elovee

Pc ekranında cross var

Hocam joystick i aşağı çekince crosshair menüsü açılıyor olması lazım, kapatmayı oradan sağlayabilirsiniz.
  4. Elovee

Pc ekranında cross var

ekran görüntüsünde çıkmıyorsa tahminimce monitör den aktif olan bir özellik hocam Monitörünüzün marka modelini paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışalım.
  5. Elovee

GÜNCELLEMELER NASIL YAPILIYOR

Öncelikle merhabalar Bios güncellemesi oyunlarda FPS artışına neden olmaz hocam(sıkıntılı bi bios sürümü değilse eğer ki) Onun haricinde CS2, Valorant gibi oyunlarda X3D işlemci kullanırsanız çok daha fazla fps değerlerine ulaşabilirsiniz. Bir de ek olarak windows taki gereksiz çalışan...
  6. Elovee

Pc ekranında cross var

Hocam görsel çok küçük, anlaşılmıyor. Monitör ekranına geldiyse, monitör ayarlarına bakmanızı tavsiye ederim.
Top Bottom