Arama sonuçları: *

1. EmRyzz

Steam Hesabım Çalındı

Ss elinde kalsin her zaman işe yarar fiyatı veya tarihi önemli değil
  2. EmRyzz

Steam Hesabım Çalındı

Topluluk pazarında işlem yaptisyan maile giden satışın ssini alıp steam desteğe yazabilirsin 2 gün içinde geri veriyorlar
  3. EmRyzz

Memtest86 Testinde PC Kapandı

Şuan biosa ulaştım fakat bu sefer de new cpu installed diye bir yazı geliyor ve y ve n harflerinden birine basmami istiyor basınca ekranda birsey olmuyor 1721938144 New CPU installed, fTPM/PSP NV corrupted or structure changed diye bir yazı geliyor y tuşuna basınca bitlocker kurtarma anahtarı...
  4. EmRyzz

AsRock B550M HDV fakat bios ekranına gelemiyorum
  5. EmRyzz

Temizledim taktım bios pilini de tak çıkar yaptım fakat olmuyor ne ekran geliyor ne de ekipmanların ışığı yanıyor
  6. EmRyzz

Arkadaşlar biraz önce ramlerimi memtest86 ile test ederken 1 saat olunca sistem kendiliğinden kapandi ve pc acilmamaya başladı. Daha sonra biraz bekledim pc acildi fakat bitlocker hatası aldım. Ve bios menüsüne girdiğimde işlemci sıcaklığı anormal derecelerde seyretti ve pc kapandi ne yapacağımı...
  7. EmRyzz

Pc açıldıktan 2dk sonra kapanıyor

Arkadaşlar sistemin power tuşuna basınca açılıyor fakat 1-2 dk sonra kendi kendine kapaniyor. Pc Nisan ayından beri elimde ve 4-5 gün oncesine kadar hiçbir sıkıntısı yoktu. 4 gün önce 30dkda bir kendini kapattı bugün ise 2dkda kapandı sizce ne yapmaliyim
  8. EmRyzz

Cs2 fps drop yiyorum

Dmde fps düşükken hz drop yiyormuşum gibi oluyor sadece
  9. EmRyzz

Cs2 fps drop yiyorum

Aynı sistemle dm de ortalama 120-130 aliyorum ama 100e kadar indiği oluyor rekabetçi maçlarda ise 150-200fps
  10. EmRyzz

WİN11 Mavi Ekran hatası

Hata veriyor yüklerken hatayı asabilirsem yükleyeceğim 1673984164 your device ran into a problem and needs to restart hatası veriyor fotoğraf yukleyemeyebilirim bellek yetersiz diyor
  11. EmRyzz

WİN11 Mavi Ekran hatası

Bugün Windowsun kendi sitesinden win11 e geçiş yaptım amd driver ve updateleri yüklerken pc kendini yeniden başlattı ve resimdeki hatayı verdi ne yapmalıyım
  12. EmRyzz

Ses sorunumu nasıl çözebilirim?

Bilgisayarımda kullandığım kulaklığımdan ses eskisine göre az geliyor kulaklık değiştirerek deniyorum ama hala aynı oluyor ses sorunlarını gider dediğimde ise bu fotoğraf karşıma çıkıyor ama hangisini denersem deneyeyim sorunlar düzelmiyor sizce bu sorunu nasıl aşabilirim.
  13. EmRyzz

Kulaklığımdan çok az ses geliyor

Arkadaşlar Gamebooster H08 modelini kullanıyorum anakartım A320M H ve herhangi bir şey yapmak istediğimde ses eskisinden bi hayli az geliyor ses sorunlarını gidermeye çalıştığımda ekledigimfotoğraf çıkıyor ve hiçbiri düzelmiyor nasıl cozebilirim 1647106518 Gerçekten bilen yokmu arkadaşlar kaldım...
  14. EmRyzz

İkinci El 1500 TL Ekran Kartı Önerisi

RX 560 4GB ile 1080p full ayarlarda 70-75 FPS ile oynuyorum
  15. EmRyzz

İnternetimde sorun var

Arkadaşlar turknet kullanıcısıyim ve internette sorun var modemde ışıklar gayet normal ve arayüz de de her şey yerinde ama Bağlı/İnternet Yok sorunu alıyorum hiçbir şekilde düzelmiyor fatura da ödendi müşteri hizmetleri ne de erisemiyorum nasıl düzeltebilirim
  16. EmRyzz

Bilgisayarım açılmıyor

Psu nun kablo yerine
  17. EmRyzz

Bilgisayarım açılmıyor

Poweri da taktım USB girişlerini de taktım psudan anakarta giden kabloları da taktım bide şöyle bir sorun var psu kablosu ne kadar denesem de arkaya tam oturmuyor
  18. EmRyzz

Bilgisayarım açılmıyor

Ön panel kasanın önündeki USB lerin bağlantısı ise evet
  19. EmRyzz

Bilgisayarım açılmıyor

Olay görüntü değil zaten elektrik bile vermiyor 1610559848 2700e topladım sadece ekran kartı 2.el
  20. EmRyzz

Bilgisayarım açılmıyor

Arkadaşlar parça parça PC topladım parçalar şöyle Anakart: Gigabyte A320-H Ram: Patriot Viper 8GB DDR4 3200MHz CL16 SSD: SanDisk 240GB PSU: Powerboost PL 9259 400W CPU: Ryzen 3 3100 Sistem belirttiğim gibi ekran kartı da GTX 1050 2gb olacak kasam HP Pavilion serisinden normal dış kasa ekran...
Top Bottom